Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak by go tak pociąć na kawałeczki to dojdzie :))) Ale w całości to szans nie ma :) To ja jeszcze pomyślę co z tym UC, bo może się skuszę wtedy bym był całkiem rdy na zabawę, bez pomijania niczego :)

Dzięki Yasiek za radę :)

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

U mnie w E46 niema zadnego problemu żeby wejść tricolorem we wnęki klamek oczywiscie z UC czasami przelece Menzerną

Opublikowano

Wydadzą mi przesyłkę bez awizo na poczcie? - na dowód? Dostałem telefon ze listonosz zostawił awizo a będę dopiero wracał wieczorem i bym zabrał z poczty :P

• Administrator
Opublikowano

Skoro jesteśmy przy temacie Poczty - po jakim czasie następuje mniej wiecej wpłata kwoty pobrania na konto po dostarczeniu paczki do adresta ?

Opublikowano

Czy jest coś w podobnej cenie, czego mógłbym użyć do mycia zabezpieczonych kół (Hi Tempem)

Mam na oku baniak ValetPro Bilberry Whell Cleaner - ale widziałem, że opinie są podzielone :dontknow:

Opublikowano

Dzięki :)

A jakieś porównanie do Shiny Garage EF Wheel Cleaner ?

Bo na filmach źle nie wygląda, a cena prawie o połowę niższa :)

Opublikowano

Kama, jak nie dopuszczasz do zapuszczenia (fajnie to brzmi) kół i wosk jest w miare świeży na nich to spokojnie wystarczy Ci szampon o neutralnym PH.

Opublikowano

Czym się różni wosk Ultimate Liquid Wax od Gold Class Carnauba Plus Premium Liquid Wax ?

Czy te woski mają jakieś przeznaczenie co do koloru lakieru samochodu ?

Opublikowano

Panie i Panowie, szukam zapachu w atomizerze o zapachu New Car. Na kogo się zdecydować, CG vs PB? A może innego producenta? Który daje naprawdę taki zapach, trwałość i intensywność?

Opublikowano

Panowie zastanawiam się nad dywanikami gumowymi z allegro, zauważyłem, że są dostępne za około 60zł do bmw f01. Będzie to coś warte :o ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.