Mess Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Jak by go tak pociąć na kawałeczki to dojdzie )) Ale w całości to szans nie ma To ja jeszcze pomyślę co z tym UC, bo może się skuszę wtedy bym był całkiem rdy na zabawę, bez pomijania niczego Dzięki Yasiek za radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwejk Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Przeciez nie musisz całym wejsc pod klamke,nałoż na skrajną czesc tricolora niewielką ilosc UC i spokojnie wejdzie pod klamke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoodY Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 U mnie w E46 niema zadnego problemu żeby wejść tricolorem we wnęki klamek oczywiscie z UC czasami przelece Menzerną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinek01 Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Wydadzą mi przesyłkę bez awizo na poczcie? - na dowód? Dostałem telefon ze listonosz zostawił awizo a będę dopiero wracał wieczorem i bym zabrał z poczty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoozaQ Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 U mnie wydają bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinek01 Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Ok, dzięki sprawdzę czy u mnie wydadzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiek Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 pytanie czy listonosz zdążył przesyłkę oddać na poczcie - u mnie czasami paczkę mogę odebrać kolejnego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 22 Lutego 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Skoro jesteśmy przy temacie Poczty - po jakim czasie następuje mniej wiecej wpłata kwoty pobrania na konto po dostarczeniu paczki do adresta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarrciN Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Ok. 2 dni robocze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 ...a czasami nawet 7 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarrciN Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Mi osobiście nigdy się to nie przytrafiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiek Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 ...a czasami nawet 7 dni. +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delahoja Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 W Dhl 5 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kama Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Czy jest coś w podobnej cenie, czego mógłbym użyć do mycia zabezpieczonych kół (Hi Tempem) Mam na oku baniak ValetPro Bilberry Whell Cleaner - ale widziałem, że opinie są podzielone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarrciN Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Angelwax bilberry - mi osobiście lepiej podpasował niż valetpro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kama Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Dzięki A jakieś porównanie do Shiny Garage EF Wheel Cleaner ? Bo na filmach źle nie wygląda, a cena prawie o połowę niższa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shmatan Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Kama, jak nie dopuszczasz do zapuszczenia (fajnie to brzmi) kół i wosk jest w miare świeży na nich to spokojnie wystarczy Ci szampon o neutralnym PH. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedzia23 Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Czym się różni wosk Ultimate Liquid Wax od Gold Class Carnauba Plus Premium Liquid Wax ? Czy te woski mają jakieś przeznaczenie co do koloru lakieru samochodu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berd Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Pierwszy jest czystym syntetykiem, a drugi hybrydą (carnauba+polimery) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 sedzia23, a czego konkretnie szukasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Panie i Panowie, szukam zapachu w atomizerze o zapachu New Car. Na kogo się zdecydować, CG vs PB? A może innego producenta? Który daje naprawdę taki zapach, trwałość i intensywność? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 23 Lutego 2013 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 cptolgierd, PB chyba nie ma New Car Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altay Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Panowie zastanawiam się nad dywanikami gumowymi z allegro, zauważyłem, że są dostępne za około 60zł do bmw f01. Będzie to coś warte ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Altay, wrzuć fotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altay Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 http://www.max-dywanik.nazwa.pl/max-dyw ... -19%29.JPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi