Moderator Eryczek Opublikowano 18 Lutego 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Kama, ale ja się tu dziś udzielam 250 ml wystarcza w zupełności - mnie przypadły du gustu te butelki: http://www.detailershop.pl/pl/p/Butelka ... rigger/799 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Eryczek, +1, to moje ulubione do tego 500, te grube, są prawie identycznej wysokości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Jaki wosk polecacie do matowych elementów i folii matowej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody90 Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Witam . Mam pytanie, czy znacie i polecacie jakieś płyny do szyb, tapicerki by wyczyścić brud i kurz z podsufitki , foteli, do kokpitu bmw gdzie jest taki bardziej porowato-matowy. Poczytałem FAQ oraz inne tematy, również związane z bmw, ale rozchodzi sie o finanse a do reala mam blisko Są tam firmy takie jak Sonax, czy ' Moje Auto ' które też wiele ludzi podobno poleca. A chce znać wasze opinie. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kama Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Dzięki Panowie 250 ml wystarcza w zupełności - mnie przypadły du gustu te butelki: To nie jest przypadkiem taka sama butelka jak ta? : http://detailercenter.pl/index.php?p=produkt&id=642 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 18 Lutego 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Kama, tak, to chyba tasama znalazłem jeszcze taką samą tutaj: http://www.sklep.polishangel.pl/index.p ... 250ml.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kama Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Sprawdzimy Bo akurat zamówienie robię, a nie będę zamawiał gdzieś indziej specjalnie 3 butelek. Etykiety są w trakcie tworzenia i będziem wojować jak wszystko przyjedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 18 Lutego 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Kama, sam będziesz etykiety produkował? na czym chcesz je drukować? wrzuć jakieś wstępne projekty daniels robi fajne etykiety na butelki - kamilgt wrzucał niedawno zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Kama, właśnie tez jestem ciekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kama Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Kama, sam będziesz etykiety produkował? na czym chcesz je drukować?wrzuć jakieś wstępne projekty Jakieś proste, bez wodotrysków Chciałem kupić folie samoprzylepną do drukarek laserowych, ale cena chyba 40zł za opakowanie daniels robi fajne etykiety na butelki - kamilgt wrzucał niedawno zdjęcia No słyszałem o tym, a nie mogę się nigdzie doszukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 18 Lutego 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Kama, zerknij na aukcję: 2966649874 np wzór 12 - na spółkę byś nie wziął? Kamilgt!!! - pokaż fotki etykiet od Daniela które mi pokazywałeś Edit: aukcja 2966650053 - ta co wrzuciłem wcześniej to normalne naklejki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Też mogę się zrzucić na materiały eksploatacyjne, tak żeby więcej sztuk podrukować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 18 Lutego 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 soll, możemy wziąć na trzech może ktoś mądry doradziłby nam tylko którą z tych folii z allegro warto kupić - wybór duży, różnice w cenie jeszcze większe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Ważny jest też wydruk, niby laser, ale.... po kilku zalaniach naszej chemii nic nie wytrzyma, ale niech trzyma jak najdłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kama Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Na 3 było by elegancko Jak na razie zauważyłem różnice głównie w grubości folii. Pytanie tylko co wpłynie na wytrzymałość druku - jakość folii czy jakość drukarki. W każdym razie, wydaje mi się że druk laserowy będzie trwalszy P. Jutro jak nie zapomnę to zapytam na uczelni, może coś mądrego podpowiedzą w punkcie ksero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 A moze ktos by zrobil grupowy wydruk i odsprzedal ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manio49 Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Ja mam w pracy termotransferówki, ale taki wydruk trzeba by zakleić folią bezbarwną na wierzchu... Jakby co, to mogę podrukować i powysyłać przy okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny27- Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 No to krotkie pytanko auto golf3 dla zobrazowania polerka rotacyjna pierwszy raz bede robil i wole sie upewnic czy na przetloczeniach takich jak na masce nadkolach zostawiamy je tzn dojezdzamy polerka do przetloczenia i jedziemy wyzej badz nizej a samo przetloczenie robimy recznie ?? nie chcialbym zedrzec lakieru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shmatan Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Chciałem złożyć dziś lub jutro zamówienie u jednego z partnerów i chce się wcześniej dopytać - robiąc korekte potrzebuje wiadomo pady cutting, polishing i finishing (w sumie będę miał 130, 80 i 50mm po 3 szt.), ale co z późniejszym nakładaniem cleanerów? głównie nakładane będzie SRP, PB PP2 i DJ LP - brać do tego fibre (jak przy pracy ręcznej) czy pad finishing? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Shmatan, finish. Pamiętaj tylko, że nie każdy cleaner nadaje się pod rotacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoozaQ Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Ja bym wziął jakiś pad waflowy finishing... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shmatan Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Dzięki Panowie - tzn taki wynalazek byłby git ;]? http://www.detailer.pl/sklep/619-flexip ... niowa.html W jaki rozmiar do takich zastosowań celować? 150mm a gdzie nie dojdę to ręcznie, czy zainwestować też w mniejsze pady? A jeżeli nie ten czarny wafel 150mm to który z poniższych? -czarny gładki 100mm -żółty gładki 75mm -żółty gładki 130mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoozaQ Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 taki wynalazek byłby git ;]?http://www.detailer.pl/sk...koczeniowa.html Ja osobiście właśnie do takiego wafla do cleanera się przymierzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Shmatan, 150mm będzie imo za duży. Sam mam i do póki nie kupię 130mm nie podchodzę z maszyną do auta, żeby się nie denerwować... bierz 130mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 gary, 3m są 150mm i pracuje się nimi rewelacyjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi