Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  Sebek96 napisał(a):
Czym wyczyścić skórę jak nie mam szczoteczki do skóry ? ;)

Ja w realu kupiłem fajną delikatną szczotkę za niecałe 4zł :)

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
  barteq161 napisał(a):
moze byc tez chyba APC w jakims mega niskim stezeniu

A APC nie wysuszy skóry?

Opublikowano

Panowie kupiłem autko na tylnim fotelu mam plame coś jakby po soku z marchwi próbowałem jakimś wanishem nawet Nielsen Nap Low Foam troche ruszył ale niechce zejśc do końca.

Opublikowano
  HoodY napisał(a):
Panowie kupiłem autko na tylnim fotelu mam plame coś jakby po soku z marchwi próbowałem jakimś wanishem nawet Nielsen Nap Low Foam troche ruszył ale niechce zejśc do końca.

i jakie masz pytanie? ;)

pranie załatwi sprawę ;)

Opublikowano

No właśnie kolega ma Karchera puzzi chyba 100 i nie zeszło po Nielsen Nap Low Foam a to chyba środek konkret.?

Opublikowano

Kupiłem odplamiacz vanish i tez nic zamówie drugi fotel 80zł w tym samym kolorze i temat zamknięty jutro podskocze znalazłem na allego 25km od mojej miejscowosci.

• Moderator
Opublikowano

Bedzie odpowiedni do jasnego koloru tak samo jak do kazdego innego. Oby tylko nie byl w paski bo wtedy to juz nie podejdzie...

Opublikowano

lu5asz, nie zostało pominięte. Coś źle czytasz, bo odpowiedział

manio49 napisał(a):
narusza

Wszystko zależy jakie dasz stężenie apc, jak dodasz 10ml do pianownicy nie powinno się nic stać strasznego ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.