Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czym wyczyścić skórę jak nie mam szczoteczki do skóry ? ;)

Ja w realu kupiłem fajną delikatną szczotkę za niecałe 4zł :)

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
moze byc tez chyba APC w jakims mega niskim stezeniu

A APC nie wysuszy skóry?

Opublikowano

Panowie kupiłem autko na tylnim fotelu mam plame coś jakby po soku z marchwi próbowałem jakimś wanishem nawet Nielsen Nap Low Foam troche ruszył ale niechce zejśc do końca.

Opublikowano
Panowie kupiłem autko na tylnim fotelu mam plame coś jakby po soku z marchwi próbowałem jakimś wanishem nawet Nielsen Nap Low Foam troche ruszył ale niechce zejśc do końca.

i jakie masz pytanie? ;)

pranie załatwi sprawę ;)

Opublikowano

No właśnie kolega ma Karchera puzzi chyba 100 i nie zeszło po Nielsen Nap Low Foam a to chyba środek konkret.?

Opublikowano

Kupiłem odplamiacz vanish i tez nic zamówie drugi fotel 80zł w tym samym kolorze i temat zamknięty jutro podskocze znalazłem na allego 25km od mojej miejscowosci.

• Moderator
Opublikowano

Bedzie odpowiedni do jasnego koloru tak samo jak do kazdego innego. Oby tylko nie byl w paski bo wtedy to juz nie podejdzie...

Opublikowano

lu5asz, nie zostało pominięte. Coś źle czytasz, bo odpowiedział

narusza

Wszystko zależy jakie dasz stężenie apc, jak dodasz 10ml do pianownicy nie powinno się nic stać strasznego ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.