Kama Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Czym wyczyścić skórę jak nie mam szczoteczki do skóry ? Ja w realu kupiłem fajną delikatną szczotkę za niecałe 4zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Szare mydlo, moze byc tez chyba APC w jakims mega niskim stezeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebek96 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Super Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kama Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 moze byc tez chyba APC w jakims mega niskim stezeniu A APC nie wysuszy skóry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebek96 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Czytałem relacje jakiejś firmy i też właśnie robiła apc ale w bardzo niskim stężeniu, więc chyba raczej nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoodY Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Panowie kupiłem autko na tylnim fotelu mam plame coś jakby po soku z marchwi próbowałem jakimś wanishem nawet Nielsen Nap Low Foam troche ruszył ale niechce zejśc do końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Panowie kupiłem autko na tylnim fotelu mam plame coś jakby po soku z marchwi próbowałem jakimś wanishem nawet Nielsen Nap Low Foam troche ruszył ale niechce zejśc do końca. i jakie masz pytanie? pranie załatwi sprawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoodY Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 No właśnie kolega ma Karchera puzzi chyba 100 i nie zeszło po Nielsen Nap Low Foam a to chyba środek konkret.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Moze ogarnij jakis odplamiacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoodY Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Kupiłem odplamiacz vanish i tez nic zamówie drugi fotel 80zł w tym samym kolorze i temat zamknięty jutro podskocze znalazłem na allego 25km od mojej miejscowosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Czy wam tak samo prawie wszystkie filmy na YT nie dzialaja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 barteq161, mi wszystko super działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 barteq161, jakiej przegladarki uzywasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Firefox, do tej pory wszystko smigalo jak burza, a od jakichs kilku dni nie dziala YT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 barteq161, może czyszczenie cache + reinstalka flasha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Swoop, Nie pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 barteq161, zainstaluj starszego flasha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 na IE dziala normalnie a na Firefox nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekr Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Czy wosk Natty's blue będzie odpowiedni na jasny lakier ( błękitny )? czy lepiej szukać innego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 18 Lutego 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Bedzie odpowiedni do jasnego koloru tak samo jak do kazdego innego. Oby tylko nie byl w paski bo wtedy to juz nie podejdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lu5asz Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Powtorze pytanie bo zginelo w watku.Czy apc nielsen cyclone dodane do pianownicy zje wosk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLaYmAn Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Jakie stężenie? Jaki wosk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lu5asz Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Fk1000. stezenie nie wiem bo jeszcze nie dodawalem.chce ulepszyc domywanie stad to pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 lu5asz, nie zostało pominięte. Coś źle czytasz, bo odpowiedział narusza Wszystko zależy jakie dasz stężenie apc, jak dodasz 10ml do pianownicy nie powinno się nic stać strasznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lu5asz Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Podziekowal:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi