adriand0088 Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2017 Hej, stoję przed dylematem. Co kupić? Detailer's Magic Glass Magic czy Shiny Garage Perfect Glass Cleaner??? P.s. czym właściwie różnią się te wszystkie płyny do mycia szyb od tych stosowanych w domu typu np. clin???
menior Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2017 Hej, stoję przed dylematem. Co kupić? Detailer's Magic Glass Magic czy Shiny Garage Perfect Glass Cleaner???P.s. czym właściwie różnią się te wszystkie płyny do mycia szyb od tych stosowanych w domu typu np. clin??? Jak dla mnie chyba tylko zapachem Porównałem ten od ADBL,Autoland za 6 zł.i jakis z domu...wszystkie one tak samo skuteczne a ten od autolandu nawet ładnie pachnie
grabek246 Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2017 [ref]adriand0088[/ref], bierz detailers magic
Gesiu_15 Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2017 Co kupić? Detailer's Magic Glass Magic czy Shiny Garage Perfect Glass Cleaner??? Lepiej odparowywuje i świetny zapach mandarynek ma Detailer Magic , warto wypróbować
adriand0088 Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2017 Tak też myslalem ale lepiej zapytac. Szkoda tylko, ze jeszcze na allegro nie jest dostepny. Ale z czasem na pewno i tam trafi. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Gesiu_15 Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2017 [ref]adriand0088[/ref], http://www.pielegnowacauto.pl/ jest
adriand0088 Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2017 696085 http://www.pielegnowacauto.pl/ jest Dzięki, zamówione
wasyl212 Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2017 Ja używam koncentratu z Karchera bardzo wydajny i nawet spoko
Dystrybutor Detailer's Magic Opublikowano 2 Marca 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2017 Hej, stoję przed dylematem. Co kupić? Detailer's Magic Glass Magic czy Shiny Garage Perfect Glass Cleaner???P.s. czym właściwie różnią się te wszystkie płyny do mycia szyb od tych stosowanych w domu typu np. clin??? Jak dla mnie chyba tylko zapachem Porównałem ten od ADBL,Autoland za 6 zł.i jakis z domu...wszystkie one tak samo skuteczne a ten od autolandu nawet ładnie pachnie Nie do końca tak jest , wiele płynów nie domywa tłuszczów czy innych osadów za pierwszym razem . Wiele z nich pozostawia smugi . Tak że nie ma sensu pisać że każdy płyn jest taki sam My oczywiście też polecamy Glass Magic
menior Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2017 Hej, stoję przed dylematem. Co kupić? Detailer's Magic Glass Magic czy Shiny Garage Perfect Glass Cleaner???P.s. czym właściwie różnią się te wszystkie płyny do mycia szyb od tych stosowanych w domu typu np. clin??? Jak dla mnie chyba tylko zapachem Porównałem ten od ADBL,Autoland za 6 zł.i jakis z domu...wszystkie one tak samo skuteczne a ten od autolandu nawet ładnie pachnie Nie do końca tak jest , wiele płynów nie domywa tłuszczów czy innych osadów za pierwszym razem . Wiele z nich pozostawia smugi . Tak że nie ma sensu pisać że każdy płyn jest taki sam My oczywiście też polecamy Glass Magic Jak dla mnie w tym przypadku cena jest nieadekwetna do jakosci i tyle Ja potrafie byc obiektywny bo nic nie sprzedaje,dystrybutor co oczywiste nie
Qlimaxss Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2017 Ja kupiłem teraz od Funky Witch w domu się sprawdza .Jutro może uda się po testować na aucie;
menior Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2017 Powiem więcej chciałem zaimponować żonie i pożyczyłem jej ten cudowny środek do szyb,ona sprząta i myje szyby zawodowo! Jej opinia że niczym poza zapachem się nie różni od środków jakich używają w pracy tak samo domywa i zostawia smugi jeśli źle dotrzesz...wzamian dała mi taka szmatke do szyb no i szok wystarczy ją nawilżyc i wilgotną przetrzeć szybę nawet niezbyt starannie,jakas magia szyba czysciutka i zero smug
daniel87 Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2017 [ref]menior[/ref], może zdradź cóż to za cudowna szmatka
menior Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2017 https://www.amazon.it/Eudorex-MICROBLU- ... oblu+vetri To cos takiego Moja zona je z pracy przynosi wiec nie mam pojecia czy to mozna gdzies w sklepie kupic
menior Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2017 To ta sama co twoja magiczna?Tak,wyglada na ta sama.Jesli ktos zna wloski to sa 3 recenzje ktore potwierdzaja co napisalem
Fitte Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2017 Ja również jestem pozytywnie zaskoczony Detailer's Magic Glass Magic. Używam z zwykłą fibrą oraz waflem Zdecydowanie lepiej mi się z nim pracuje niż z ADBL Glass Cleaner. Godny polecenia jest również Good Stuff Falcon Eye
Qlimaxss Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2017 Zastanawiałem się nad tym Detailer's Magic ostatecznie kupiłem Funky Witch . Zapach może bez rewelacji ale myje się nim nie najgorzej;) Super atomizer;p mgiełka aż miło
boT Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2017 Także używam od good Staffa płyn do szyb bardzo fajnie domywa jedynie te fibry do szyb trzeba sobie dobrać. QD i QW także fajne produkty od Good Staffa
czyzu6491 Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2017 ja mem zestaw SG perfect glass clenaer i ich mikfibre do szyb, naprawde dobrze sie to spisuje
Prox Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2017 Gdyby nie to ze dostalem Good stuffa i Kocha do szyb jako prezent to detailingowego plynu zapewne bym nie kupil. Jesli ktos ma zajawke i kupuje kosmetyki co chwile zeby potestowac to jasne, ale przy budowaniu arsenalu do ogarniecia auta zdecydowanie wystarczy to co w domu macie, ewentualnie do domu kupic jakis lepszy.
karol88 Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2017 Również używam szmatki którą się nawilża i wyciera bardzo dobre rozwiązanie, kupiłem na alle.. jak ktoś chce to podam jak się nazywa lub link na pw
rafalowy Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2017 coś do przyciemnionych szyb folią? Czytałem, że nie może zawierać amoniaku..
pabloo1033 Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2017 Kupiłem Good Stuff Glass Cleaner Falcon's Eye. Szukam teraz porządnej szmatki. Co polecacie. Jakiś wafel?
Gesiu_15 Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2017 Kupiłem Good Stuff Glass Cleaner Falcon's Eye. Szukam teraz porządnej szmatki. Co polecacie. Jakiś wafel? ADBL Goofer Towel
Rekomendowane odpowiedzi