Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kar01, dla mnie pozytywny jest już czas wysyłki, bo miała być wysłana w ponoedzialek. Dostawę do mnie przewidywali najpóźniej do 1.04 Zobaczymy czy się uda.

Na razie i tak korekty robił nie będę wiec jak się parę dni opóźni to wielkiego bólu nie będzie.

• Odpowiedzi 626
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Do mnie dziś właśnie dotarła, zamówiłem 14.03, pieniądze z konta pobrali 15-16.03 (nie pamiętam juz ;) )

20110322061e12c.jpg

Pudełko z polerką dodatkowo jest zapakowane w karton amazona, a w środku wyłożone szarym papierem :good:

Opublikowano

U mnie to samo :) To z allegro często gęsto dłużej czekam.

E: Nie wiem czy ktoś zauważył ,ale żadnej przejściówki do gniazdka nie trzeba.Przejściówka to jest założona właśnie na zwykłą wtyczke :)

Opublikowano
E: Nie wiem czy ktoś zauważył ,ale żadnej przejściówki do gniazdka nie trzeba.Przejściówka to jest założona właśnie na zwykłą wtyczke :)

Było to już wspomniane w tym temacie ;) a jeżeli ktoś nie zauważył to gratuluje zakupu przejściówki :D

Opublikowano
chyba kazdy to zauwazyl :-) (mam nadzieje :D )

Widziałem aukcje już tego sprzetu na allegro z dopiskiem "wystarczy dokupić przejściówkę" więc kto wie :D

edit: dopadłem twardą gąbke i wykańczającą 50mm ,które były w garażu na szybki test na tatowym FSO :) w dodatku z tanim bp :ad: pierwszy wniosek taki ,że tą miękką dużo lepiej się pracowało ,ale maszyna momentami ostro mną steruje heh.Teraz tylko się doposażyć w coś lepszego i ogień :)

Opublikowano

No i ja będę kolejnym posiadaczem Silverline'a narazie czytam edukuję się czysto teoretycznie a za jakiś czas spróbuję swoich sił przy kosmetyce mojej zielonej "padliny"

Opublikowano

Ja tez dziś dostałem, pewnie całą paletę tych polerek do PL przywieźli :-]

Czy da się zdjąć brytyjską przejściówkę bezinwazyjnie czy też trzeba ją zniszczyć?

Opublikowano

Artur, Odkręcasz tą małą śrubkę pomiędzy "widelcem" i na zasadzie zawiasu otwiera się ta przejściówka i ją zwyczajnie odpinasz.Nic nie da się zepsuć :)

Opublikowano

Chcę zamówić dziś polere, lecz nie bardzo mam możliwość przeczytać cały wątek. Proszę o info z linkiem którą powinienem zamówić, oczywiście zależy mi na polerce ze stabilizacją obrotów. Z góry dziękuję

Opublikowano

Ja mam pytanko trochę z innej beczki, na ebay.co.uk Silverline Silverstorm występuje również w zestawie z trzema padami, tyle ,że są to pady 180mm czy warto je w ogóle brać czy lepiej kupić samą polerkę a pady dokupić 150mm :?:

Link do aukcji TUTAJ

49077752.th.jpg

Opublikowano

Myślę, że da radę wypolerować samochód delikatnie na mniejszych obrotach bez stabilizacji więc biorę Fobo

Opublikowano

Radziu, ja mam Fobo bo chciałem coś z dłuższą gwarancją niż Eurotec a nie było jeszcze Silverlinów, ale teraz na twoim miejscu wziąłbym jednak ze stabilizacją obrotów. wagowo ten Fobo też nie powala i trochę ciąży

Opublikowano
Radziu, ja mam Fobo bo chciałem coś z dłuższą gwarancją niż Eurotec a nie było jeszcze Silverlinów, ale teraz na twoim miejscu wziąłbym jednak ze stabilizacją obrotów. wagowo ten Fobo też nie powala i trochę ciąży

Tak z ciekawości zapytam bo widzę, że tam są 3 inne Silverline

Silverline Silverstorm® 129659 180mm Sander Polisher

£37.98

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002 ... d_i=468294

Silverline Sander Polisher

£37.29

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002 ... d_i=468294

Silverline 668445 180 mm Sander/Polisher

£42.99

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000 ... d_i=468294

Chyba wszystkie 3 posiadają stabilizację obrotów, który jest dobrym wyborem? Czy płacić trzeba przy listonoszu za pobraniem z walutą brytyjską? Jaki jest czas dostarczenia? No i jak z gwarancją? :oops: