proximo Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 do 40 stopni jest napisane na wiekszosci myjek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muti Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Na każdej myjce w instrukcji w danych technicznych masz zawsze napisane..Ja mam np 50stC w Karcherze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Dzięki Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piciosz Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 http://www.detailingworld.co.uk/forum/s ... p?t=204974 co to za magic szprej panowie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 22 Lutego 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 lakier bezbarwny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 23 Lutego 2011 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Ciekawe czy lakier w pewnym stopniu nie zniekształca światła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagmar Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 robił to ktoś kiedyś ? Dla mnie to pachnie cudami w stylu "mazaka do usuwania rys"... na filmikach nie ma śladu a w rzeczywistości... Gdzieś w garażu powinienem mieć lampy które mi zostały po zmianie na ksenony, więc może się pokuszę i sprawdzę na ile to prawda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 23 Lutego 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Tu nie ma co porównywać do mazaka do usuwania rys. Wet sanding świateł któy nie jest przecież niczym nowym to 99% efektu, powłoka bezbarwnego ma tylko chronić klosze przed żółknięciem. Audi np. ma taka powłoke fabrycznie, dlatego nie poleca się polerania kloszów tej marki. Inna sprawa to jakość i równość powłoki lakieru nałożonego z puszki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Ciekawe czy lakier w pewnym stopniu nie zniekształca światłaZawsze można później jeszcze przepolerować Myślę ze to fajna metoda bo lakier trochę wypełni głębsze odpryski których nie da rady usunąć wetsandem. Inna sprawa to jakość i równość powłoki lakieru nałożonego z puszki.Dobrze by było wyjąć lampy ,bo na zamontowanych na aucie klar rzadki klar ze szpraja będzie miał tendencje do spływania. Ale w sumie da się ladnie prysnąć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Paniwie jaki wosk do auta oklejonego matową folią? Tylko SV ma wosk do foli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afi Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 lakikwap, z tego co wiem, to można bez obaw jakiekolwiek woski kłaść na folię. Ale ręki sobie nie dam uciąć, bo już jedna taka była... I bym teraz ku...a bez ręki biegał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 23 Lutego 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Jeszcze Chemical Guys ma jakiś pskiacz do matów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piciosz Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Jesli mogę uzyć takiego słowa to: odpowiednikiem ultrafiny będzie SSR1 czy PROFESSIONAL POLISH ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 23 Lutego 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 SSR1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Evo, o dzięki! obczaje to dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 24 Lutego 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Chemical Guys Meticulous Matt Detailer , tak to się nazywa ale nikt chyba u nas nie sprzedaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1chal Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Czym nałożyć PB Natural Look jak nie mam aplikatora z mikrofibry? da sie to jakos w miare normlanie szmatka nałożyć? bo nigdzie nie dostane chyba na miejscu aplikatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 na szybko to weź najmniejszą mf i zawiń w nią zwykły aplikator gąbkowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1chal Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 na szybko to weź najmniejszą mf i zawiń w nią zwykły aplikator gąbkowy. hehe na to bym nie wpadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muti Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Gąbkowy aplikator również może byc bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1chal Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 a to spoko ,chodziasz dwa mam gabkowe i one pewnie cos tam sa nasiakniete troche woskami i PB PP ...wiec nie wiem czy to jakos sie tam nie bedzie gryzło (niby je czyscilem pod wodą itd , ale wiadomo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 chodziasz dwa mam gabkowe ione pewnie cos tam sa nasiakniete troche woskami i PB PP ...wiec nie wiem czy to jakos sie tam nie bedzie gryzło możesz je normalnie wyprać/wyczyścić detergentem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muti Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Jeżeli umyłeś je nawet z odrobiną mydłą,to nie ma co przesadzac i spokojnie można użyc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firmek Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Umyj je dobrze pod ciepla woda szarym mydlem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1chal Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 no wlasnie jak to jest... bo prałem je w pralce ze szmatami, ale pozniej zaświeciło mi się w głowie, że ten wosk, bedzie sie przenosił na szmaty w czasie prania i beda z czasem coraz gorzej wchłaniac... czy źle myśle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi