kupusso Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 toka jeżeli chcesz pady 3M to kupujesz kolorami, zielony korek- zielony pad (cutting), żółty korek- żółty pad (polishing) i niebieski do niebieskiego (finishing) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 wie ktoś może jaka to jest lampka w filmiku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toka Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 toka jeżeli chcesz pady 3M to kupujesz kolorami, zielony korek- zielony pad (cutting), żółty korek- żółty pad (polishing) i niebieski do niebieskiego (finishing) To już wiem, ale chodzi mi o dobór małych padów ( 70-80) do tych past, bo tych 3m chyba nie ma małych..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xkem Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 3M 80mm też ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 3M 80mm Małe pady 3M mają 75mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xkem Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Oj no fakt na szybko z pamięci pisałem, ale wiedziałem, że małe napewno ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrl Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Niedawno wróciłem z Polski i moje auto tak wygląda mam pytanie na szybko będzie to pierwsze mycie auto jest nowe Lakier czarny metalic auto tak teraz wygląda jak na zdjęciach (5 sztuk) U myć szamponem Auto Glym Bodywork Shampoo Conditioner potem glinka czy nie ???? Auto Glym Ultra Deep Shine po nim HD Wax felgi Auto Glym Custom Wheel Cleaner wystarczy czy jeszcze czymś po tym preparacie zabezpieczyć ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master kecav Opublikowano 19 Lutego 2011 Master Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 to pierwsze mycie auto jest nowe Pierwsze mycie ? Od końca listopada 2010? Jeśli tak, to myślę, że auto najpierw faktycznie należy porządnie umyć, a następnie oglądnąć i zobaczyć w jakim stanie jest lakier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrl Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Pierwsze mycie ? Od końca listopada 2010? Jeśli tak, to myślę, że auto najpierw faktycznie należy porządnie umyć, a następnie oglądnąć i zobaczyć w jakim stanie jest lakier. Auto odebrałem w grudniu 2010 do puki nie wjechałem do PL wszystko było w okej po Polsce tak wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wesol Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 POORBOY'S WORLD EX-P SEALANT produkt godny polecenia ? czy w połączeniu z AG SRP da fajny efekt na srebrnym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afi Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Wesol, nie ma sensu obydwa produkty nakładać. Albo samego PB albo SRP i później na to wosk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Albo samego PB albo SRP i później na to woskA na SRP nie można sealanta??Afi, kręcisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Shadow Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 mam takie nietypowe pytanie, czy np na polerke sparky da sie ząłozyc pady wielkosci 225 albo 250 ?? od razu mówie ze to nie chodzi o auta wiec bez stresu ;-) tylko czy nie bedzie gdzies tam chaczyło, i czy uciągnie to ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor EXCEDE Opublikowano 20 Lutego 2011 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 piotrl, Przede wszystkim pre-wash pianą aktywną, a potem mycie ręczne. Glinka może się przydać ( jak dużo jeździłeś), ale bierz jakąś soft i koniecznie lubrykant, jak to pierwsze glinkowanie i nowe auto. Nie słyszałem dobrych opinii o AG UDS. Możesz zamiast tego DJ LP LITE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrl Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Przede wszystkim pre-wash pianą aktywną, a potem mycie ręczne. Glinka może się przydać ( jak dużo jeździłeś), ale bierz jakąś soft i koniecznie lubrykant, jak to pierwsze glinkowanie i nowe auto. Nie słyszałem dobrych opinii o AG UDS. Możesz zamiast tego DJ LP LITE. Dzieki za porade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 na ile wystarcza 100ml próbka pasty 3M? jedna cała polerka auta? 4,5m auto coupe z dużą maską chciałbym kupić 100g glinki, 2 różne próbki past 3M i wosk 476 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master kecav Opublikowano 20 Lutego 2011 Master Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 na ile wystarcza 100ml próbka pasty 3M Jeżeli chcesz użyć na jednym aucie, to całkowicie czy wystarczy i jeszcze sporo zostanie. Coli 476 również możesz dostać w próbkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 wie ktoś może jaka to jest lampka w filmiku? wyglada na solidna latarke z dioda cos jak np. LED LENSER P7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 trochę przeraża mnie cena ciekawie to wygląda...podejść do auta znajomego i pokazać mu co w trawie piszczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Ile czasu odczekać pomiędzy położeniem bazy, a bezbarwnym wypełniając odprysk ? Bezbarwny aplikować warstwami czy "na raz" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 20-30min. Bezbarwny pewno 2-3 razy bedziesz musiał aż odprysk zrówna się lub wyjdzie wyzszy niż powierzchnia lakieru-wtedy mozna spolerować papierem 2500 na klocku do równego poziomu(najlepiej conajmniej po kilku dniach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spons Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 mam takie nietypowe pytanie, czy np na polerke sparky da sie ząłozyc pady wielkosci 225 albo 250 ?? od razu mówie ze to nie chodzi o auta wiec bez stresu ;-) tylko czy nie bedzie gdzies tam chaczyło, i czy uciągnie to ;-) Na makite zakladalem pady 200mm i dosc szybko sie grzala, co prawda nic jej niejest, ale na 150mm ciezko bylo ja zagrzac, na tych wiekszych robila sie dosc ciepla w momencie. Producent podaje max 180mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 trochę przeraża mnie cena ciekawie to wygląda...podejść do auta znajomego i pokazać mu co w trawie piszczy. do uświadamiania dobry gadżet nie zawsze jest słońce a targać halogen tez nie bardzo zresztą latarka sama w sobie powinna być praktyczna... są fajniejsze i ciut droższe, ale nie mają regulacji skupienia tak jak ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 cash, regulacja skupienia niema za dużego znaczenia, led lenser jest moim zdaniem za mocny i ma kiepski (za duzo K) kolor światła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Czy do myjki ciśnieniowej bez podgrzewania wody można doprowadzać ciepłą wodę z sieci bez ryzyka uszkodzenia urządzenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi