damian Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Takie auto mniej się brudzi i brud tak na nim nie osiada, bo spływa po zabezpieczonej powierzchni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Czy SV cleaner fluid nada się jako cleaner przed woskiem coli 476? Zależy mi na długiej ochronie... Mam czarne autko do zabezpieczenia, które dużo jeździ w trasy i rzadko widuje mynię, a SV cleaner fluid mam na stanie. Czy kupować coś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 26 Stycznia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Nada się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Myślicie że pędzle sztywne silikonowe mogą się do czegoś przydać ? http://alleg... kuflik: Złamano punkt 17 regulaminu forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Setop Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 z pewnością w kuchni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac56 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Po wykonaniu korekty lakieru PB SSR1 chciałbym położyć FK 1000 HiTemp. Czy PB Black Hole nie osłabi trwałości wosku? Może po korekcie zastosować tylko FK 1000 bez BH? Dzięki, Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Po SSR1 proponuje jakis cleaner, SSR1 jest dosc tlusty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac56 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Przeczytałem wszystkie posty na forum Poorboy's-po SSR1 nie trzeba stosować cleanera (PP) Stosowanie BH nie osłabia działania sealantów PB-nie wiem jak jest z oddziaływaniem jego na sealant FH-stąd pytanie do tych co używali-ale dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 27 Stycznia 2011 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Stosowałem kombinację SSR1 + FK 1000p ale nie jestem zadowolony z trwałości. W tym roku kupię wreszcie prawdziwy cleaner BH nie powinien mieć negatywnego wpływu na FK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art'ek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 co lepsze do czarnego lakieru AG UDS czy CG Wet mirror finish?? i czy uzywac pod to jakiegos clenera?? np ten Sonusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Mam pytanie jak przywrócić blask tym plastykowym chromom np. atrapa vw passat mk6 itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bio Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Szybkie pytanie, co ile prać aplikatory i MF ? Po jednym użyciu czy kiedy będą całe nasiąknięte już środkiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 28 Stycznia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Po jednym użyciu Nie chciałbyś np. użyć do lakieru tej samej fibry której uzywałeś 2 tygodnie temu do dressingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bio Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Evo, MF mam poukładane razem z używanymi z nimi środkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 ja piorę MF po każdym użyciu, wtedy dłużej zachowują swoje właściwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mutra Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 SZAKAL: autosol produkuje pastę M1 CLEANSING POLISH FOR CHROME-PLATED PLASTICS - specjalnie do "plastikowych" chromów. Nie wiem czy działa bo na aucie chromów żadnych nie posiadam edit: cudo owe kupisz tu http://autosol.otwarte24.pl/ ja wszystko piorę po użyciu, tak żeby przy następnej robocie mieć wszystko czyste. Nie wiem czy da się doprać aplikator z nawarstwionym, zaschniętym woskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 mutra, Dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek_ Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Szakal jakbyś to wytestował to daj znać bo też mam w a6 relingi i ramki do spolerowania, na forum gdzieś wyczytałem że megsem 205 ktoś to spolerował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wesol Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 POORBOY'S WORLD BUG SQUASH PRE WASH używał ktoś? Daje rade ? bo przymierzam się by sobie takiego sprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 29 Stycznia 2011 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Wesol, daje radę jako pre wash oraz na owady. Na smołę nie za bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wesol Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 a Decabit będzie lepszy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 29 Stycznia 2011 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Wesol, na smołę na pewno tak, ale nie użyjesz jego jako pre wash Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac56 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 POORBOY'S WORLD BUG SQUASH PRE WASH używał ktoś? Daje rade ? bo przymierzam się by sobie takiego sprawić Mam wrażenie, że zanim zacznie działać to już wysycha-a nie można do tego dopuścić (nie myję w słońcu). Może coś źle robię ale nie widzę skutków działania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz KRK Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 POORBOY'S WORLD BUG SQUASH PRE WASH używał ktoś? Daje rade ? Nie daje rady. Ani na smołę, ani na owady. To kiepski środek. Potwierdza regułę , że nawet jeśli jakiś producent ma kilka świetnych produktów, to nie oznacza że wszystkie będą dobre. Bug Squash to lipa moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac56 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 To co używać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi