krzychu147 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 czyli potrzebuję 4 kobyłek i jednego lewarka podnosze po kolei koła podstawiam kobyłke i następne koło itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwawa Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Wystarczą 3 kobyłki i lewarek, który będzie służył za 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Ale nie rozumiem takiego działania. Co z tego jak będziesz podstawiał kobyłki jak przy każdym kole trzeba włożyć lewarek i podłożyć kobyłkę. To strata czasu bo zanim podniesiesz cale auto w ten sposób to już dwa kola i dwie wnęki można umyć po kolei tylko zdejmując i zakładając kolo... Chyba gra nie warta świeczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu147 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 czyli sądzicie, że lepiej jest podnosić po jednym kole rozkrecać myć felge, nadkole itd przykrecic i następne odkrecic itd? Myslalem, że będzie szybciej jak od razu odkrece wszystkie kola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Myslalem, że będzie szybciej jak od razu odkrece wszystkie kolaTakie działanie jest jak najbardziej sensowne na podnośniku nożycowym/kolumnowym. Tak manualnie to chyba nie ma sensu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu147 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 w moim przypadku raczej zakup takiego podnośnika jest niemożliwy. W jaki sposób wy myjecie nadkola czy felgi z ich ściąganiem? kazde pokolei ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 WITAM chciałbym się zająć polerowaniem, możecie mi polecić jakąś tanią i dobrą polerkę ?? czytałem że dobre są pasty 3M , ile jej potrzebuje do zrobienia całego auta ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 krzysztof, wybrałeś chyba najmniej odpowiedni temat do takich pytań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 dlaczego jestem początkujący i chyba jestem w dobrych tematach szybkie pytanie szybka odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogo Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 dlaczego jestem początkujący i chyba jestem w dobrych tematach szybkie pytanie szybka odpowiedz jest cały dział na temat past i polerowania poszukaj i poczytaj i dział o maszynach polerskich pasty - jak zakupisz testery to powinno wystarczyc na auto osobowe polerka - np. polecana na początek Silverline Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 16 Stycznia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Szukam czegoś takiego Ma ktoś może taki ( nie wiem jak to nazwać ) powiedzmy schemat auta? [ Dodano: 16 Styczeń 2011, 11:17 ] Czysty gotowy do wydruku plik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Arekkaz tutaj chyba znajdziesz to czego szukasz , proszę http://carblueprints.info/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 16 Stycznia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Adm, nie do końca o takie coś mi chodzi. Ma być uniwersalny bez wymiarów szczegółów tak jak na foto które przedstawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubz Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Poszukaj może w grafice na googlach, car diagram itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 16 Stycznia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Proszę bardzo : http://img213.imageshack.us/img213/3699/carplan9br.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 16 Stycznia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Evo, dziękuję bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuchar Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Jaki środek polecacie do konserwacji dywaników welurowych ? są czyste, wyprane ale zrobiły się troche jaśniejsze i chciał bym by ściemniały jesli to możliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muti Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 303 Fabric Guard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLaYmAn Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Bardzo proszę o radę, ostatnio gość z Hestii przy okazji wyceniania szkody sprawdził grubość lakieru - wyszło od 95 do 135 - czy to normalne, bezpieczne wartości przy których można polerować lakier ? Zdziwiła mnie grubość lakieru na masce - 195 - czy to normalne czy była po prostu powtórnie malowana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Pytanko czy ten szampon pomarańczowy Nigrina 3 litry dobry jest dla wosku? Czytałem na opakowaniu że nie zmywa wosku i tutaj też słyszałem taką 1 opinie ale chciałbym potwierdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLaYmAn Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Nigrin jest bezpieczny, nawet Julek kiedyś pozytywnie wypowiadał się nt tego szamponu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fernando Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Bardzo proszę o radę, ostatnio gość z Hestii przy okazji wyceniania szkody sprawdził grubość lakieru - wyszło od 95 do 135 - czy to normalne, bezpieczne wartości przy których można polerować lakier ?Zdziwiła mnie grubość lakieru na masce - 195 - czy to normalne czy była po prostu powtórnie malowana ? 95-135 to wartości jak najbardziej w normie, za to 195 na masce to wartość już wysoka (zwłaszcza, jeśli cały samochód ma 95-135, jak pisałeś) i może to oznaczać, że coś było robione... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLaYmAn Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Nigrin jest bezpieczny, nawet Julek kiedyś pozytywnie wypowiadał się nt tego szamponu oki dzięki tylko właśnie się zastanawiałem bo 3 litry kosztuje w Realu jakieś 18 zł. Tylko nie wiedziałem czy to ten pomarańczowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muti Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Gdzie mogę kupić dobrego wełniaka na BP 125mm?? Mat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi