the_rahzel Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 ShiningCar, mam takie 2 sztuki i jak dla mnie są super, innych nie chce więc polecam Ja do opon używam okrągłych niebieskich aplikatorów (MS) z przetłoczeniem przez środek.Wyjątkowo przyjemne do dressingów Potwierdzam,lepszej nie znam
snap Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 tez je mialem( jak wszyscy chyba ), przesiadlem sie na sloneczka i jak dla mnie jest wygodniej
inarusbox Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 Ja dziś zrobiłem odwrotnie, przesiadłem się ze słoneczek na ten niebieski z MS i moim zdaniem MS jest lepszy, więc co osoba to inne upodobania
kubik Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2012 ja od pewnego czasu korzystam z http://www.pielegnowacauto.pl/kosmetyka ... -opon.html polecam, do tej pory nałożyłem na 7 kompletów opon Nilsena Brillance i zero zużycia. wygodnie się trzyma ładnie trzyma specyfik i cena niewielka Dziś szykując się do akcji znalazłem taki właśnie aplikator w arsenale(gratis w SCS,temu i zapomniałem o nim) powiem tylko,że dla mnie też jest mega. Do balona jakim jest 205/55/16 ideał
przemas22 Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2012 W moim egzemplarzu dość szybko oderwała się część trzymająca od roboczej: http://usterki.hobby-elektronika.eu/mitsubishi.html . Także pozostaje przy mniej wygodnych czyścikach kuchennych
Shmatan Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 A czy wymyślił ktoś jakiś patent na brudzenie rantu felgi? mam obecnie delikatny naciąg, i żeby dojść pod rant ochronny opony muszę dotknąć aplikatorem rantu felgi, przy którego wycieraniu zawsze pobrudzi mi się fibra od opony
Altay Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 Swego czasu obklejałem rant jakąś tańszą taśmą (izolacyjna ze słabym klejem po 1zł rolka) Po aplikacji schodziło bez problemu Teraz zawsze wezmę i jakaś MF'ką przetrę
Blu Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2013 ShiningCar, mam takie 2 sztuki i jak dla mnie są super, innych nie chce więc polecam Ja do opon używam okrągłych niebieskich aplikatorów (MS) z przetłoczeniem przez środek.Wyjątkowo przyjemne do dressingów Potwierdzam,lepszej nie znam Obrazek Te opinie przekonały mnie do tego aplikatora, przyjdzie z moim dużym pierwszym zamówieniem, na które czekam Wcześniej nim tu trafiłem używałem zniszczonej gąbki do mycia auta, lub szmatki - wcierając marketowego Turtle Waxa Pozdrawiam
LoozaQ Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2013 A ja, z braku laku, używam gąbek, którymi wypełnione są paczki z SCS Trochę tego jest i szkoda wyrzucić
Blu Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2013 Najbardziej cieszy, że kupiłem o 10zł tańszy Nielsen Brillance i jestem mile zaskoczony efektem! Zdecydowanie lepiej to wygląda niż marketowy Turtle Wax, o którym wspominałem
fryc1981 Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2013 Koledzy a co z pędzelkami? Może coś w tym stylu: http://www.detailer.pl/sklep/539-carran ... cator.html Godne to uwagi???
misjar Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2013 fryc1981, zaopatrzyłem się ostatnio w taki i jak do włośia trudno się przyczepić to ta plastikowa - ruchoma obudowa jest trochę za słaba jak na taką cenę i firmę . Jak by kosztowało 5 zł to bym rozumiał ale za 5 razy więcej można było się bardziej postarać. poza tym aplikacja jak dla mnie z resztą trzeba zacisnąć zęby i
blazej Opublikowano 18 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2023 Pozwolę sobie odświeżyć temat. Póki co najlepszy aplikator jaki używałem to ten wyprofilowany od Carpro, ale i on z czasem się odkleja. Czego używacie i czy warto w coś inwestować na dłużej?
penkus5 Opublikowano 18 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2023 @blazej Ja przeszedłem na "pędzelki do makijażu" wspominane na forum wielokrotnie i od ok 1,5 roku nic innego nie używam
blazej Opublikowano 18 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2023 Widziałem ten motyw, ale po takim pędzelku i tak trzeba czymś dotrzeć?
penkus5 Opublikowano 18 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2023 @blazej Ja ogólnie nie docieram, ale to kwestia gustu przy wykończeniu. Bardzo fajnie i równomiernie można tym rozłożyć produkt, ręce mam zawsze czyste... podoba mi się
blazej Opublikowano 18 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2023 A używa ktoś aplikatora mikrofibrowego?
penkus5 Opublikowano 18 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2023 @blazej Kiedyś próbowałem takim z kieszonką na palce, ale cholernie mi nie podpasował. Zostawały mazy na oponie jakby nie równomiernie rozłożony produkt. Kładłem wtedy Adbl "ciasteczko" i już więcej nie próbowałem.
DZIADZIA Opublikowano 18 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2023 3 godziny temu, blazej napisał(a): A używa ktoś aplikatora mikrofibrowego? Szkoda prądu
xadamx Opublikowano 25 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2023 W dniu 18.01.2023 o 10:09, blazej napisał(a): Pozwolę sobie odświeżyć temat. Póki co najlepszy aplikator jaki używałem to ten wyprofilowany od Carpro, ale i on z czasem się odkleja. Czego używacie i czy warto w coś inwestować na dłużej? Sprawdź sobie aplikator od Fireball. On jest cały z gąbki. Może ci przypadnie do gustu. Ja mam oba, wolę ten z CP mimo, że temu z Fireball-a też nic nie brakuje. Jest troszeczkę mniejszy od CP.
blazej Opublikowano 27 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2023 A te Gyeon z dwupacku ktoś próbował?
belzebiasz Opublikowano 27 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2023 A z tych aplikatorów Work Stuff'a ktoś korzystał może i jest w stanie coś o nich opowiedzieć czy są warte zakupu itp?
MMCzysci Opublikowano 27 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2023 Są fajne, chociaż ja mam tendencję do mocniejszego przyciskania do opony i nieco się strzępią. Niemniej jednak używa się ich komfortowo, a przekonujesz się o tym zwłaszcza wtedy, kiedy przyjdzie Ci skorzystać z innego Wyryte w skale z S20 FE 5G 1
keza Opublikowano 27 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2023 @belzebiasz potwierdzam opinię @MMCzysci . Plus taki że sobie nie pobrudzisz rąk. Ja z niego korzystam bo mam aplikatory przypisane do dressingów. 1
Rekomendowane odpowiedzi