paperson Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 @TOM3K chociażby TUTAJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRON.pl Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 12 godzin temu, TOM3K napisał: Gdzie dostanę aplikatora do powłok coś jak te gtechniq tylko w jakiejś sensownej cenie? Potrzebne do powłok na felgi 2 godziny temu, paperson napisał: @TOM3K chociażby TUTAJ Polecam apliaktory do powłok z Ultracoata : https://bestseller.pl/ultra-coat-aplikator-z-mikrofibry.html bo chyba o taki chodziło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 7 godzin temu, Bestseller.pl napisał: Polecam apliaktory do powłok z Ultracoata : https://bestseller.pl/ultra-coat-aplikator-z-mikrofibry.html bo chyba o taki chodziło ? O to. Przeglądałem wczoraj wasz sklep i nie widziałem... dzięki za link zaraz idzie zamówienie 👍 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posejdon Opublikowano 6 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Jaki polecacie produkt na odbarwione chromy(na chromach volvo s80 znajduje się tęcza)Meguiar's Hot Rims Chrome Polish-myslalem o tym produkcie ewentualnie od Surf City Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 13 Stycznia 2019 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Czy ktoś ma na stanie Gtechniq G1 w pojemności 100ml? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barto125 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 1 hour ago, krd said: Czy ktoś ma na stanie Gtechniq G1 w pojemności 100ml? https://autonablask.pl/produkt/gtechniq-g1-clearvision-100ml/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 czy ktorys z partnerow forum ma na stanie dmuchawe bigboi pro w promocyjnej cenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx180 Opublikowano 7 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Witajcie, mam wręcz niesamowitego pecha do padających atomizerów, czasem dzieję się to po kilku dniach użytkowania, czasem po kilku psikach. Czy z waszego doświadczenia sklepy internetowe wymieniają niedziałające atomizery na nowe ? Czy raczej taka praktyka dotyczy sklepów stacjonarnych i zaprzyjaźnionych sprzedawców? Przy kilku uszkodzonych atomizerach nawet koszty wysyłki niestraszne. Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 7 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 @mx180 partnerzy forum nie robią problemów i wymieniają na nowe. Nie ważne, czy kupiłeś stacjonarnie, czy przez net. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagmar Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Nie wiem czy ten temat w ogóle żyję ale... Czy w jakimś sklepie dostanę szczotkę do opon Muc-Off - najlepiej tą czarną ?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 @jagmar https://www.bikestacja.pl/pl/szczotka-muc-off-brush-detail-43752.html https://sklep.airbike.pl/mycie-roweru/7257-muc-off-szczotka-detailing-brush-08238.html na allegro też jest 7915658202 ja swego czasu zamawiałem w tym pierwszym i przysłali czarną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagmar Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Godzinę temu, peciu napisał: @jagmar https://www.bikestacja.pl/pl/szczotka-muc-off-brush-detail-43752.html https://sklep.airbike.pl/mycie-roweru/7257-muc-off-szczotka-detailing-brush-08238.html na allegro też jest 7915658202 ja swego czasu zamawiałem w tym pierwszym i przysłali czarną dzięki - na allegro widziałem ale własnie szarą. Zadzwonię do tego pierwszego sklepu czy mają czarną na stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 30 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Posiada ktoś w ofercie Bilt Hamber Auto Wash o pojemności 500ml na już? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 @Slovak 300 ma @CAR CRAZY w SCShttps://showcarshine.pl/szampony/bilt-hamber-auto-wash-300ml-mocno-skoncentrowany.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Czy któryś z Partnerów forum posiada, lub będzie posiadał w sprzedaży Solution Finish Trim Restorer w dużej butelce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 U nas w www.showcarshine.pl oczywiście będzie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 17 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Nie wiedziałem gdzie i czy w ogóle taką informację umieszczać na forum, ale pomyśłałem, że nie każdy ma fb, a nóż może jest w tej grupie osób którzy ostatnio zrobili zakupu w sklepie SamochodoweKosmetyki.PL Sklep ogłosił upadłość... Strona internetowa już nie działa. Nie ma możliwości kontaktu. Przepatrzyłem komentarze na profilowym fb, tak sprawa 'bankructwa' zaczęła się już od czerwca... Mase ludzi składało zamówienia na przestrzeni kilku miesięcy, opłacali je, a teraz oczywiście jak możemy się domyślać - ani kasy, ani towaru. Sklep odniósł się do tego następująco: "Kolejnych zamówień już nie będzie - zablokowaliśmy stronę. Kwestia nieopłaconych faktur do wyjaśnienia sądowo lub z pełnomocnikiem prokuratury, gdy podejmie formalne działania w spółce. Niestety, my jako pracownicy mamy związane ręce." Szkoda, lubiłem ten sklep, a pamiętny rok (już nie wiem który) z mega rabatami na BF pamiętam do dziś. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 17 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 @Grzechu23 również mi przykro z tego powodu... Odkąd dowiedziałem się że Łukasz opuścił pokład domyślałem się że coś złego dzieje się w SK. Jak to po rozmowie na messengerze ktoś z SK stwierdził to: " Pewna epoka się kończy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 17 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 @Grzechu23 Dokładnie... łezka w oku się kręci ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 17 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 A wczoraj jeszcze odwiedziłem ich e-sklep i dziwiłem się, że tak ubogi mają asortyment... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bitek Opublikowano 17 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Dobrze wspominam sklep jeden z pierwszych w którym robiłem większe zakupy, fajny kontakt, obsługa i szybka wysyłka. Zaglądałem co jakiś czas i zerkałem w zakładkę promocje - często było tam sporo produktów w okazyjnych cenach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///MPower Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Czy któryś z partnerów ma może jeszcze na stanie starą wersję Funky Witch Amulet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi1509 Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Co do sklepu SamochodoweKosmetyki.pl tydzień przed informacją o zakończeniu działalności zrobiłem u nich dość duże zamówienie. Ze względu na to, że ostatnio było coraz więcej negatywnych opinii oraz kontakt z nimi był prawie zerowy wybrałem płatność za pobraniem. I to mnie chyba uratowało, paczka dotarła po 2 dniach od zamówienia. Wiele osób pisało, że czeka na paczki tygodniami gdy płacili z góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRON.pl Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 @///MPower https://bestseller.pl/product-pol-1584-Funky-Witch-Amulet-Quick-Wax-215ml-szybki-wosk-w-plynie.html 215ml ostatnia sztuka 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///MPower Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 @D@ViD sprzątnołeś mi tego Amuleta? Jeżeli nie @Bestseller.pl proszę o odłożenie zrobię zamówienie wieczorem i się przypomnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi