Dannyy88 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Hej, ma ktoś z Was dostępny wosk wolfang fuzion ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty86 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Czy dostanę w Katowicach bądź okolicy pianę Time to Shine Snow White ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 viewtopic.php?f=262&t=26373&view=unread#unread http://www.shiningcar.pl/ Tylko trzeba dopytać czy już mają towar na półce w Katowicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty86 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Teraz wiem gdzie uderzyć, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Duragloss Squeaky Clean ktoś, cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 [ref]grabek246[/ref] - chyba nigdzie w PL go nie ma. Kupowałem rok temu i już wtedy to był "biały kruk". Może zamiast DG spróbuj Auto Finesse Tough Prep Pre Sealant Cleaner. Efekt po użyciu podobny do DG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 od razu Ci powiem, że AF tough prep niby jest dedykowany do sealantów, ale zauważyłem, że skraca ich żywotność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum kinga_motogo Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 grabek246 - jutro sprawdzę czy nie mamy jakiejś sztuki użytej raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 od razu Ci powiem, że AF tough prep niby jest dedykowany do sealantów, ale zauważyłem, że skraca ich żywotność Mam oba (AF i DG) i nie zauważyłem, aby któryś z nich skracał żywotność sealantów... Może zależy to od samego sealantu ? Po obu lakier "skrzypi" aż miło Mi osobiście z DG pracuje się jakoś... przyjemniej...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum kinga_motogo Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 grabek246 - mam i wysłałam PW mamy też Lusso Oro Revitalizing Creme 236ml jakby ktoś coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drufi Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Meguiar's Ultimate Fast Finish? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posejdon Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Czy ktoś wie w którym sklepie na forum można kupić koncentrat płynu do spryskiwaczy wurth?Mam do kupienia pare rzeczy a szkoda marnować kasę na przesylke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Orientuje się ktoś czy będzie dostępny Vasco PreWash Tixotrop do usuwania smoły/kleju w wersji 5l? Dla mnie to jest absolutny kozak, lepszy od pricka, tylko drogo wychodzi przy butelkach 1l... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEK94 Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Orientuje się ktoś gdzie dostanę tester Zymola Carbon? Przeszukałem chyba wszystkie dostępne sklepy i nigdzie nie ma ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radziu Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Który ze sklepów ma na stanie do sprzedaży ADBL Interior WOW 1L ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evolutionx7 Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Który ze sklepów ma na stanie do sprzedaży ADBL Interior WOW 1L ?? petrov na wyczerpaniu (ma też wystawione na allegro) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radziu Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Nie mają na stanie, niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
integrale Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Który ze sklepów ma na stanie do sprzedaży ADBL Interior WOW 1L ?? https://topstage.pl/pl/searchquery/wow/1/phot/5?url=wow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 9 Maja 2017 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 [ref=#ff3366]TOMEK94[/ref], słabo szukasz... http://showcarshine.pl/woskowanie/1607- ... heme_font= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Dodo Juice Detailing Spray Concentrate 1L Nie został gdzieś komuś na półce?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernitus Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Tuga chemie REX - Kiedy i Gdzie? Kto pierwszy udostępni ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Butelka zbiornik do pianownicy PA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Butelka zbiornik do pianownicy PA? http://sklep.techkar.pl/ najszybciej chyba pomogą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ipkol Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 grabek246 - mam i wysłałam PW mamy też Lusso Oro Revitalizing Creme 236ml jakby ktoś coś Czy aktualne? : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi