Fredi88 Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2019 54 minuty temu, Jokik napisał: Czemu nie chcesz Fusso? Sorry ale widać, że nigdy nie smarowałeś auta czymś przyjemnym
rudi0018 Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2019 @Jokik Bo chciałem coś trwalszego jeśli mowa o looku Dla mnie to nie problem kłaść fusso, jednak chce chociaż dwa różne woski, a nie monotonię. Jednak przy moich warunkach użytkowania auta przede wszystkim w zabezpieczeniu zależy mi na trwałości @rygryss wiec do wakacji chyba nie mam co się spodziewać testu
Fredi88 Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2019 @rudi0018 połóż sobie petesa. 3 miechy siedzi. Look fajny, aplikacja i docieranie bajka. Na lato super wosk. 2 minuty temu, Jokik napisał: A o czym konkretnie mówisz? O tym, że fusso smaruje się z przymusu a nie z wyboru 1 1
Jokik Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2019 To tera mówisz, kupilem wlasnie na testy
Birkhof Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2019 To tera mówisz, kupilem wlasnie na testy Temu woskowi jest poświęcone bardzo dużo na forum i nie wyczytałeś ze „pachnie” rozpuszczalnikami?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Jokik Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2019 To przecierpię, czytałem trochę, i mimo wszystko jest zachwalany i polecany, po testuję i dojdę do wniosków
Lukaso Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2019 Mi tam zapach fusso nawet podchodzi nie jest to owoc albo inny kokos ale jest spoko, benzynę też lubię
Birkhof Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2019 Mi tam zapach fusso nawet podchodzi nie jest to owoc albo inny kokos ale jest spoko, benzynę też lubię Mnie po nim boli łeb. Nawet raz nie posmarowałem stoi puszka od 4 latWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
D@ViD Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2019 Pierwszy deszcz. Ponad tydzień po aplikacji. Powłoka FX Protec Vision C-12 2
Lukaso Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2019 @Birkhof Niektórzy lubią takie zapachy, koleżanka powąchała i też jej się spodobało
Sebalbn Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2019 Dodo Juice Purple Haze na cleaner AngelWax PP + QD CarPro Elixir
analyzator Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2019 kanapka :---------) fusso, adbl qw, adbl ssw, elixir, water gold 3
maciek-drummer Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2019 @analyzator jesteś w stanie określić, która kropelka jest,od ktorego z poszczególnych produktów? 1
analyzator Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2019 14 godzin temu, maciek-drummer napisał: @analyzator jesteś w stanie określić, która kropelka jest,od ktorego z poszczególnych produktów? oczywiście że nie
rudi0018 Opublikowano 17 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2019 @alexander.p Będziesz sprawdzał jego trwałość? Pytam, bo szukam wosku trwałego, który choć trochę dorówna fusso, a wniesie więcej do wyglądu i zastanawiam się właśnie nad BH DSW, BH Finis lub HOW Saphire. Rozumiem, że dwa tygodnie od nałożenia i auto nie myte na zdjęciu?
alexander.p Opublikowano 17 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2019 [mention=21375]alexander.p[/mention] Będziesz sprawdzał jego trwałość? Pytam, bo szukam wosku trwałego, który choć trochę dorówna fusso, a wniesie więcej do wyglądu i zastanawiam się właśnie nad BH DSW, BH Finis lub HOW Saphire. Rozumiem, że dwa tygodnie od nałożenia i auto nie myte na zdjęciu? Tak będę sprawdzał. Kupiłem z polecania forumowego ;) Z opinii wiem, że zimę wytrzymuje. Nie myte od aplikacji. FUSSO nie kupię hihi Wysłane z mojego SM-J330F przy użyciu Tapatalka
Tomek1419 Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2019 @rygryss jaki qd zarzuciles? Krople poziom hard
powalla Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2019 Niecały miesiąc temu (25 kwiecień) z nudów postanowiłem na masce urządzić mały test pasty 3D seed + soft99 smooth egg i BSD. Cała maska przejechana pastą 3D i tak jak na focie została podzielona na 3 części gdzie pośrodku jest obszar z tylko dotartą pastą ...w sumie to mnie najbardziej interesowało ile "siedzi" na lakierze ten wosk zawarty w tej paście . Od tamtego czasu autko tylko raz było umyte szamponem neutralnym ale że przez ostatnie 2 tygodnie codziennie lało więc nawet nie było kiedy umyć Dziś przed myciem po prostu polałem wodą maskę i > strona Soft99 i pośrodku sama pasta 3D strona BSD i też pośrodku widać pozostałość wosku z pasty > Jak widać BSD dobrze , jajeczko bida , 3D ... ni ma Po umyciu szamponem neutralnym Sonaxa > po wosku z pasty dalej śladu już nie ma BSD jak się wszyscy spodziewają jest , bo co to dla niego niecały miesiąc ale teraz niespodzianka > soft99 smooth egg powstał z martwych ! Oczywiście test trwa dalej tyle że już raczej pomiędzy BSD i Soft99 . 2 1
///MPower Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2019 Wykopany staroć z dysku. PB PP + PB Blue.
Rekomendowane odpowiedzi