Dystrybutor mx_nowicki Opublikowano 25 Stycznia 2012 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 malkolm też się nad tym zastanawiam Niestety jest tylko w opakowaniach 250ml i taki zestawik (są dwa produkty) wychodzi jakieś 350zł. Jest jeszcze 1-K Nano. Jest to tylko jeden produkt (chyba jakaś nowsza wersja). Nie mam jeszcze informacji w jakim jest opakowaniu, ale chyba też 250ml. Kosztuje jakieś 400zł!!! I mało tego mają jeszcze powłokę do szyb, która składa się również z dwóch produktów. Cenowo około 240zł. Ceny dosyć wysokie, ale po sprawdzeniu kilku produktów kocha mogą być to ciekawe produkty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkolm Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 mam ich cennik zamawiałem w Gakrze gdy was jeszcze na forum nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor mx_nowicki Opublikowano 25 Stycznia 2012 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Hehe, mają też system lakierów de beer który mieliśmy kilka ładnych lat temu Tą powłokę trzeba będzie sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Szybkie pytanie-kiedy ma się pojawić u detailerów CQuartz Finest? Coś już wiadomo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor mx_nowicki Opublikowano 27 Stycznia 2012 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 CM Punk z tego co wiem będzie dostępny tylko dla zakładów detailingowych i to nie wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 CM Punk z tego co wiem będzie dostępny tylko dla zakładów detailingowych i to nie wszystkich. No tak,ale czy już wiadomo mniej więcej,kiedy to nastąpi? Liczę,że na wiosnę już będzie dostępny . Fajnie by było,jakby ktoś to przetestował i podzielił się wrażeniami,bo na razie to są czyste spekulacje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shiftys80 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Szybkie pytanie-kiedy ma się pojawić u detailerów CQuartz Finest?Coś już wiadomo? Posiadamy już Cquartz Finest, obecnie jest w fazie naszych testów. Niebawem będzie dostępny lecz tylko dla profesjonalnych centr detailingu ( wymagania Car Pro ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Szybkie pytanie-kiedy ma się pojawić u detailerów CQuartz Finest?Coś już wiadomo? Posiadamy już Cquartz Finest, obecnie jest w fazie naszych testów. Niebawem będzie dostępny lecz tylko dla profesjonalnych centr detailingu ( wymagania Car Pro ) O,to super,po przetestowaniu prosimy o opinię . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 to ja może zapytam. Chcę jako tako zabezpieczyć sobie początkowo lakier. Na tym mam zamiar sobie później kłaść i testować różne woski dla hobby już i pytanie co lepsze? Zwykły Cquartz, Cquartz Finest czy może G-techniq C1. O ile Cquartz, z tego co czytałem nie powinien się oprzeć IPA, (zmycie kompletne starej warstwy wosku co by położyć nową ) to jak sytuacja ma się z C1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Ciastek, Nie ma najmniejszego sensu kłaść cokolwiek na C1. Jak chcesz powłokę potem smarować to CQ. C1 działa samodzielnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma_ko Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 shiftys80 podaj jakieś szczegóły, wymagania "instalacji" (tylko please nie pisze że Detailerzy ) no i może zapodaj jakieś wyniki aplikacji , jestem bardzo ciekawy co Carpro zapodał jako swoją nowość do ochrony lakieru... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shiftys80 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 shiftys80 podaj jakieś szczegóły, wymagania "instalacji" (tylko please nie pisze że Detailerzy ) no i może zapodaj jakieś wyniki aplikacji , jestem bardzo ciekawy co Carpro zapodał jako swoją nowość do ochrony lakieru... Jest jeszcze za wcześnie aby oceniać ten produkt. Finest będzie dostępny tylko dla firm prowadzących profesjonalne studio detailingu, każde takie studio musi zostać zaakceptowane przez Car Pro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma_ko Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Ok. shiftys rozumiem, ale zostawiając ten marketingowy "bełkot" z boku, to aplikacja taka sama jak CQ? Czy jakieś zmiany? Macie auto już po aplikacji? Wizualnie "coś" nowego wniesione czy tylko "ble" "ble"... Jak pamiętam to już pierwotny CQ miał być aplikowany przez Firmy Detailingowe...,jakoś się to "wymydliło"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shiftys80 Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Zasada jest ta sama. Zrobiliśmy kilka testów, teraz musi upłynąć trochę czasu, żeby wyciągnąć jakieś wnioski... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma_ko Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 No to czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venomGD Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 venomGD, jak te chińskie IR-y? dają radę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venomGD Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 hehe nie chińskie a malezyjskie jakoś dają , zwłaszcza że tutaj robiło się element po elemencie , nie całościowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Auto piękne. Ale żeby CQ dodawał mu uroku to bym nie powiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Auto piękne. Ale żeby CQ dodawał mu uroku to bym nie powiedział też tak zauważyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 W sensie że połysk/wetlook/głębia etc etc, na zdjęciach nie na takim poziome jak trzeba ? No panowie.... venomGD, to Ty robiłeś to Lambo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venomGD Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 hehe widać że deailiści, wszystko zależy od zdjęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rise and Shine Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Niesamowity wetlook i głębia, coś pięknego, zapiera dech w piersiach, spektakularna wielowymiarowość ziarna, doprawdy brak słów! Samochód napewno wyglądał fatalnie w tym oświetleniu przed aplikacją kwarcu Finest... Rozumiem że na tafle szkła z tyłu również położono CQ F bo wygląda jakoś... lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Samochód napewno wyglądał fatalnie w tym oświetleniu przed aplikacją kwarcu Finest.. daję uciąć sobie....głowę, że był "w macie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 1 Lutego 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 gruby_RS, no właśnie Paweł a jakie Ty masz spostrzeżenia po aplikacji kwarcowej magii? Kiedyś chyba coś tam zamawiałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi