Pavlik Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 CQ kładziony 22.10, felgi nie dotykane niczym przez tydzień a gąbki nie widziały od początku aplikacji. Zdjęcia przed i po płukaniu wodą - myjka to Karcher K 5.55 i filmik: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 O co kaman??? Dziś miałe zabezpieczyć felgi zimowe, koła przygotowane otwieram nową paczkę zestawu CQ a tu zonk!!! Co się z nim stało - skała- zastygł : nie wiem czy reklamować czy co??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 26 Listopada 2011 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Czyżby przemarzł w transporcie? Kiedy kupowałeś - miał taką szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MM.MM Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Może miał dostęp powierza i go ścieło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Czyżby przemarzł w transporcie? Kiedy kupowałeś - miał taką szansę Kupywałe w maju ........... hmmm Opakowanie hermetycznie zamknięte butelka nie otwierana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 26 Listopada 2011 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 No to raczej nie zimno mu zaszkodziło. Trzeba było od razu rozpakować bo teraz to ciężko coś stwierdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 hmmm... buteleczka nie jest jakoś uszkodzona czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 hmmm... buteleczka nie jest jakoś uszkodzona czy coś? No właśnie nie.......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 dzinkins, no to reklamuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MM.MM Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 A nie da się tego jakoś wylać, czy poprostu kamień że się nie odkręci ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma_ko Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Kolego jak to stężało to jest tam już tylko kamień... [ Dodano: 26 Listopad 2011, 21:53 ] Reklamuj choć coś mi się wydaje że jakiś koleś na DW z Carpro pisał że to ma max 6 miechów zachować trwałosć po otwarciu..., więc może uda się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 26 Listopada 2011 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 dzinkins, Czytałem o takim przypadku że po kilku miesiącach po pierwszej aplikacji CQuartz w butelce zrobił się jak kamień od dostępu powietrza. Jeżeli butelka była nie odkręcana i jest z pierścieniem plombującym na zakrętce co śmiało powinno podlegać gwarancji, ale jeżeli plomba jest zerwana to jest prawdopodobieństwo że było odkręcone w maju a od tamtej pory mogło zesztywnieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 dzinkins, Czytałem o takim przypadku że po kilku miesiącach po pierwszej aplikacji CQuartz w butelce zrobił się jak kamień od dostępu powietrza. Jeżeli butelka była nie odkręcana i jest z pierścieniem plombującym na zakrętce co śmiało powinno podlegać gwarancji, ale jeżeli plomba jest zerwana to jest prawdopodobieństwo że było odkręcone w maju a od tamtej pory mogło zesztywnieć. Butelka nie otwierana -dziś dopiero otworzyłem zestaw i folię z niej ściągnąłem, wiec piszę do sprzedawcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma_ko Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 A tak off top Detalingowy dziś skwarcowałem tablet 4X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 26 Listopada 2011 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 dzinkins, No to jak najbardziej moim zdaniem powinno być wymienione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 DW z Carpro pisał że to ma max 6 miechów zachować trwałosć po otwarciu..., więc może uda się. Też to czytałem, ale mój Cquartz ma lekko licząc rok, od ostatniego użycia minęło 8 m-cy, a jak go aplikowałem kilkanaście dni temu to zachował swoje właściwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 DW z Carpro pisał że to ma max 6 miechów zachować trwałosć po otwarciu..., więc może uda się. Też to czytałem, ale mój Cquartz ma lekko licząc rok, od ostatniego użycia minęło 8 m-cy, a jak go aplikowałem kilkanaście dni temu to zachował swoje właściwości. Ja zakupiłem dwa zestawy jeden zużyłem w maju w 95% drugi leżał nie otwierany, dziś zużyłem końcówkę tamtego otwartego w maju (nic z nim się nie stało - o dziwo bo była to końcóweczka) a tam ten drugi Fake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MM.MM Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 dzinkins, Reklamuj i pisz co powiedzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 dzinkins, Reklamuj i pisz co powiedzieli. Poszedł mail!! Dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venomGD Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 teraz chyba na każdym opakowaniu cquartz masz numer seryjny i jakieś tam niby informacje o oryginalności produktu , więc może kupiłeś od kogoś jakieś lewe... pewnie zrobiło Ci się takie coś : stawiam że złapało O2 z powietrza i zaszła reakcja, ja mam swojego cquartza bardzo długo i jest ciągle w płynnym stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes.gd Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Moim zdaniem ewidentna wada produktu (nieszczelne opakowanie), co do reklamacji, jeśli sprzedawca będzie chciał ją odrzucić to szczegóły na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 dzinkins, oczywiście jako dystrybutor poczuwamy się do odpowiedzialności i jutro wyślemy Ci nowy zestaw Kit-Pack. Po rozmowie z producentem wiemy, że zdarzały się pojedyńcze przypadki nieszczelności opakowań, więc taka zmiana konsystencji (delikatnie do określając) jest efektem przedostania się do butelki powietrza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes.gd Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Heh, żeby wszyscy tak postępowali jak CarSpa... niestety tacy sprzedawcy to mniejszość (oczywiście nie mówię tu o partnerach forum ). Brawa też do producenta za przyznanie się do winy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma_ko Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Przyznam się że nie spodziewałem się innej reakcji, w końcu to bardzo wąski rynek i jakość obsługi to moim zdaniem najważniejsze w tym biznesie Tak trzymać CarSpa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 dzinkins, oczywiście jako dystrybutor poczuwamy się do odpowiedzialności i jutro wyślemy Ci nowy zestaw Kit-Pack. Po rozmowie z producentem wiemy, że zdarzały się pojedyńcze przypadki nieszczelności opakowań, więc taka zmiana konsystencji (delikatnie do określając) jest efektem przedostania się do butelki powietrza. To super to dorzućcie zaległy pędzelek Race Glaze który przy tym zamówieniu nie otrzymałem a miał być podesłany Wszystko doszło - dziękuję za szybką reakcję pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi