Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CQ kładziony 22.10, felgi nie dotykane niczym przez tydzień a gąbki nie widziały od początku aplikacji. Zdjęcia przed i po płukaniu wodą - myjka to Karcher K 5.55

img2238x.jpg

img2241b.jpg

img2242pu.jpg

img2244x.jpg

img2246vn.jpg

img2247ki.jpg

img2250qf.jpg

img2251u.jpg

img2252vk.jpg

i filmik:

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 699
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

O co kaman??? Dziś miałe zabezpieczyć felgi zimowe, koła przygotowane otwieram nową paczkę zestawu CQ a tu zonk!!! Co się z nim stało - skała- zastygł : nie wiem czy reklamować czy co???

maacq1.jpg

maacq2.jpg

Opublikowano

Kolego jak to stężało to jest tam już tylko kamień...

[ Dodano: 26 Listopad 2011, 21:53 ]

Reklamuj choć coś mi się wydaje że jakiś koleś na DW z Carpro pisał że to ma max 6 miechów zachować trwałosć po otwarciu..., więc może uda się.

• Partner forum
Opublikowano

dzinkins, Czytałem o takim przypadku że po kilku miesiącach po pierwszej aplikacji CQuartz w butelce zrobił się jak kamień od dostępu powietrza.

Jeżeli butelka była nie odkręcana i jest z pierścieniem plombującym na zakrętce co śmiało powinno podlegać gwarancji, ale jeżeli plomba jest zerwana to jest prawdopodobieństwo że było odkręcone w maju a od tamtej pory mogło zesztywnieć.

Opublikowano
dzinkins, Czytałem o takim przypadku że po kilku miesiącach po pierwszej aplikacji CQuartz w butelce zrobił się jak kamień od dostępu powietrza.

Jeżeli butelka była nie odkręcana i jest z pierścieniem plombującym na zakrętce co śmiało powinno podlegać gwarancji, ale jeżeli plomba jest zerwana to jest prawdopodobieństwo że było odkręcone w maju a od tamtej pory mogło zesztywnieć.

Butelka nie otwierana -dziś dopiero otworzyłem zestaw i folię z niej ściągnąłem, wiec piszę do sprzedawcy :/

• Administrator
Opublikowano
DW z Carpro pisał że to ma max 6 miechów zachować trwałosć po otwarciu..., więc może uda się.

Też to czytałem, ale mój Cquartz ma lekko licząc rok, od ostatniego użycia minęło 8 m-cy, a jak go aplikowałem kilkanaście dni temu to zachował swoje właściwości.

Opublikowano
DW z Carpro pisał że to ma max 6 miechów zachować trwałosć po otwarciu..., więc może uda się.

Też to czytałem, ale mój Cquartz ma lekko licząc rok, od ostatniego użycia minęło 8 m-cy, a jak go aplikowałem kilkanaście dni temu to zachował swoje właściwości.

Ja zakupiłem dwa zestawy jeden zużyłem w maju w 95% drugi leżał nie otwierany, dziś zużyłem końcówkę tamtego otwartego w maju (nic z nim się nie stało - o dziwo bo była to końcóweczka) a tam ten drugi Fake :wallbash::wallbash:

Opublikowano

teraz chyba na każdym opakowaniu cquartz masz numer seryjny i jakieś tam niby informacje o oryginalności produktu , więc może kupiłeś od kogoś jakieś lewe...

pewnie zrobiło Ci się takie coś :

stawiam że złapało O2 z powietrza i zaszła reakcja, ja mam swojego cquartza bardzo długo i jest ciągle w płynnym stanie.

Opublikowano

dzinkins, oczywiście jako dystrybutor poczuwamy się do odpowiedzialności i jutro wyślemy Ci nowy zestaw Kit-Pack. Po rozmowie z producentem wiemy, że zdarzały się pojedyńcze przypadki nieszczelności opakowań, więc taka zmiana konsystencji (delikatnie do określając) jest efektem przedostania się do butelki powietrza.

Opublikowano

Heh, żeby wszyscy tak postępowali jak CarSpa... niestety tacy sprzedawcy to mniejszość (oczywiście nie mówię tu o partnerach forum :-] ). Brawa też do producenta za przyznanie się do winy :)

Opublikowano

Przyznam się że nie spodziewałem się innej reakcji, :good: w końcu to bardzo wąski rynek i jakość obsługi to moim zdaniem najważniejsze w tym biznesie :good:

Tak trzymać CarSpa. :good:

Opublikowano
dzinkins, oczywiście jako dystrybutor poczuwamy się do odpowiedzialności i jutro wyślemy Ci nowy zestaw Kit-Pack. Po rozmowie z producentem wiemy, że zdarzały się pojedyńcze przypadki nieszczelności opakowań, więc taka zmiana konsystencji (delikatnie do określając) jest efektem przedostania się do butelki powietrza.

To super to dorzućcie zaległy pędzelek Race Glaze który przy tym zamówieniu nie otrzymałem a miał być podesłany ;)

Wszystko doszło - dziękuję za szybką reakcję :good:

pozdr