Fredi88 Opublikowano 16 Października Zgłoś Opublikowano 16 Października U mnie już przymrozki... Co tam się leje pod koniec 2k24 do spryskiwaczy? Używał ktoś tych sonaxów?
xadamx Opublikowano 16 Października Zgłoś Opublikowano 16 Października 20 minut temu, Fredi88 napisał(a): Co tam się leje pod koniec 2k24 do spryskiwaczy? Używał ktoś tych sonaxów? Nie. Odkąd skończył mi się Sonax xtreme używam Desecreto. Póki co nie zamierzam zmieniać na nic innego. Płyn póki co spełnina wszelkie moje oczekiwania.
Fredi88 Opublikowano 16 Października Zgłoś Opublikowano 16 Października 9 minut temu, xadamx napisał(a): Desecreto Niestety u mnie niedostępne...
marcinm76 Opublikowano 16 Października Zgłoś Opublikowano 16 Października Pytanie o zastosowanie koncentratu zimowego sonax czy można awaryjnie jak mam dużo letniego w zbiorniku wlac koncentrat do letniego żeby nie zamarzło?
blazej Opublikowano 17 Października Zgłoś Opublikowano 17 Października No między innymi po to są koncentraty.
kuba96 Opublikowano 26 Października Zgłoś Opublikowano 26 Października W dniu 16.10.2024 o 16:00, marcinm76 napisał(a): Pytanie o zastosowanie koncentratu zimowego sonax czy można awaryjnie jak mam dużo letniego w zbiorniku wlac koncentrat do letniego żeby nie zamarzło? Jest jeszcze druga opcja, ale wymaga trochę zabawy i nie we wszystkich samochodach się to uda. Duża strzykawka i odpompować płyn letni. Ale to raczej w ramach ciekawostki. Najłatwiej (i pewnie najtaniej) będzie dolać litr koncentratu
karacz Opublikowano 5 Listopada Zgłoś Opublikowano 5 Listopada W dniu 16.10.2024 o 10:21, Fredi88 napisał(a): Niestety u mnie niedostępne... jest szansa gdzieś w popularnych marketach, sklepach czy tylko detailingowe sklepy internetowe?
Fredi88 Opublikowano 5 Listopada Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 30 minut temu, karacz napisał(a): jest szansa gdzieś w popularnych marketach, sklepach czy tylko detailingowe sklepy internetowe? Mieszkam w Austrii... nie ma tej marki tutaj.
Rekomendowane odpowiedzi