kuflik Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2010 popsuł fotograf Uważaj co mówisz o mojej kobiecie Jak dla mnie lepsze to niż kolejna sesja na parkingu w makro czy tesco... Ale jeśli macie jakieś fajne pomysły na umiejscowienie sesji z fajnym autem to dajcie proszę znać bo na pewno jest to nie pierwsza i nie ostatnia;)
yacek _b Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2010 popsuł fotograf Uważaj co mówisz o mojej kobiecie ech... no przepraszam [ Dodano: 29 Wrzesień 2010, 09:47 ] stara fabryka , lumpiarska dzielnica z graffiti i bez tej " modelki "
Artur Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2010 popsuł fotograf Uważaj co mówisz o mojej kobiecie Jak dla mnie lepsze to niż kolejna sesja na parkingu w makro czy tesco... Ale jeśli macie jakieś fajne pomysły na umiejscowienie sesji z fajnym autem to dajcie proszę znać bo na pewno jest to nie pierwsza i nie ostatnia;) Poszukajcie trochę na tym "stepie", pewnie znajdzie się coś gdzie nie ma słupów itp. w tle. I jak dla mnie to błotko pod kołami też jakoś nie pasuje do tego auta, gdyby to był jakiś SUV to OK, ale nie do skrzydlatej gwiazdy
fireman Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2010 kuflik, http://www.fotoryzacja.pl/ tutaj wiele pomysłów
Artur Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2010 fireman, przyznaję, że "plenery" z tego forum wyglądają ciekawie
Luki S Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2010 Wracając do tematu to również mogę powiedzieć, że praca z tym woskiem to super przyjemność jednak w przypadku aplikacji na kolegi aucie - niemetaliczna czerwień dała krótkoterminowy efekt... a dokładnie po dwóch miesiącach dach auta z powrotem wypłowiał od słońca (wcześniej wykonany został cały proces autodetailingu na produktach PB a na koniec Black Hole + Nattys Red). Teraz pytanie moje do Was czy to wina słabej ochrony wosku czy jakość lakieru ?
przemas22 Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2010 W 2 miechy to nawet bez wosku nic nie powinno się stać więc coś z lakierem nie teges
SZyBA Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 Też myśle aby w lato zainwestować w ten produkt
Maciej WTN Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2011 Zastanawiam się nad wyborem wosku po pełnej korekcie lakieru, czy lepiej wybrać tego Poorboya czy moze jednak Colli 476?
Kubz Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2011 Zastanawiam się nad wyborem wosku po pełnej korekcie lakieru, czy lepiej wybrać tego Poorboya czy moze jednak Colli 476? Colli dłużej się utrzyma, PB red da lepszy ale krótszy efekt wet look.
Kubz Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2011 Podobnie jak Colli. Zimą używam właśnie 16, a jak tylko zrobi się cieplej to wleci Red, albo inne "efekciarskie" woski
Sprinter Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2011 Kurczę też tak wertuję temat i cholernie mnie kręci ten Red Cały czas też myślę o Collim 476, ale chyba pod koniec lata dokupię colliego i całoroczny zestaw wosków na przyszłe lata będzie Jeszcze pytanko czy Colli nie będzie się gryzł z PB Professional Polish tak zachowawczo się pytam, bo nie chciałbym 2 cleanserów kupować
buka Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2011 Czy Rednada sie na "złoty" lakier?? Jaki cleaner do tego? I na ile aplikacji wystarcza taki wsok
firmek Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2011 Jak dla wiekszosci woskow tak i dla Reda nie ma znaczenia na jakim kolorze zostanie zastosowany. Red ma pojemnosc 236 ml co powinno spokojnie starczyc na minimum 25-30 woskowan.
lakikwap Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2011 Sprinter, ja ma coli na PB PP i jest okej
///ADi Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2011 ja mam pytanie, po wnikliwej analizie tematów chcę zakupić Red'a, mam jeszcze jakieś pół butelki Megsa Ultimate Quick Detailer... czy mogę go używać razem z woskiem Natty's Red?
kuflik Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2011 ja mam pytanie, po wnikliwej analizie tematów chcę zakupić Red'a, mam jeszcze jakieś pół butelki Megsa Ultimate Quick Detailer... czy mogę go używać razem z woskiem Natty's Red? tak.
Marcin Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2011 ile tak mniej wiecej ten wosk sie utrzymuje na karoserii ?
firmek Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2011 Hmmm, u mnie wytrzymuje gdzies +/- 3 miesiace. Moze po prostu trafiam w lepsza pogode
Kubz Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2011 Ja stosuję Reda najczęściej po Black Hole, stąd pewnie skrócona żywotność. Może i poleży dłużej, ale jak krople po myciu nie są już okrągłe to uznaję że czas wosku już minął ps. Dodam jeszcze, że nie mam możliwości myć samemu auta, więc pewnie to czego używają w myjniach ręcznych także ma duży wpływ na wosk (po myciu QD).
firmek Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2011 Nie sadze by glaze byl problemem. Pod reda kladlem zawsze White Diamond w nadziei, ze kosmetyki tego samego producenta dobrze sie zgraja i nie zauwazylem by prowadzilo to do tragedii. Wosk wytrzymywal +/- 3 miesiace w zaleznosci od pogody i jeszcze wykazywal jakies kropelkowanie (nigdy nie czekam do pelnej agonii wosku). Pamietam tez przypadek gdy kladem WD i na to Red i po tygodniu bylo juz po wosku. Tylko, ze wtedy nakladalem WD wieczorem, na dodatek zaczelo kropic. Udalo mi sie wypolerowac WD i od razu nalozyc wosk w chwili przerwy od deszczu ale zaraz potem lunelo i tak padalo prawie caly tydzien.
Rekomendowane odpowiedzi