bienek Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 kamilgt, tego nie wiedziałem to robi się 513zł
Pogodny Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 Testował ktoś z was Angelwaxa Desirable? Może jakieś porównanie do Carbona z Zymola?
Moderator Eryczek Opublikowano 29 Grudnia 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 Po pierwsze, nigdy nie pisałem że Glasur to najlepszy wosk na świecie, prostuję jedynie wypowiedzi zmierzające do tego że jest do d. bo to kompletna bzdura. Po drugie, faktycznie mam kilka wosków, które na stałe zagościły w moim arsenale w tym również ze stajni SV i PA i uważam że wszystkie są rewelacyjne. Po trzecie, ŻADEN wosk nie lubi opuścić ciepłego garażu gdzie został położony, pięć minut po jego spolerowaniu. Kilka tygodni temu zafundowałem mojej Hondzie aplikacje wosku SVa wartego kilku krotności kilku Glasurów i wyjechałem w trasę natychmiast po zakończeniu tej czynności. Auto złapało taki syf że po dwóch dniach nie wierzyłem że cokolwiek na nim leży . Po tygodniu je umyłem, cały syf zszedł, wosk wygląda jak nowo położony i wywołuje uśmiech na moje twarzy. Cudów nie ma, do każdej aplikacji trzeba się przyłożyć
Administrator Evo Opublikowano 29 Grudnia 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 Moment moment, nikt tu nie mówi o wiązaniu w zime, to wiadomo że każdy wosk potrzebuje troche czasu w suchych i ciepłych warunkach W sytuacji kiedy możesz wyjechać autem z garażu od razu po woskowaniu, czyli dobrych kilka miesięcy w roku Zymol zawsze będzie stał na straconej pozycji, bo będzie się w oczach pocił jak świnia. Nie wspominam nawet o Vintage'u i Royalu, bo tutaj widziałem pocenie się po pierwszym myciu. A SV nie, i to chodziło wyżej
tukobi Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 dokładnie chodzi mi o taki user friendly
Moderator Eryczek Opublikowano 29 Grudnia 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 Evo, zgadzam się ze wszystkim co napisałeś. Chciałem tylko zwrócić uwagę, że żadnego wosku, nawet takiego z najwyższej półki, nie wystarcza posmarować, wytrzeć i jest super. Jest jeszcze sprawa różnic w cenie na którą ktoś zwrócił wcześniej uwagę. I na koniec, wbiję kij w mrowisko, moim zdaniem Shield nie ma podejścia do Glasura pod względem kropelkowania, odprowadzania wody i looku ale poza tym może być
tukobi Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 no wbiłeś kij w mrowisko już byłem na 100% zdecydowany na shield (powiedzcie jak uzyskać ten rabat). A może ktoś ma jakiś sampler Glasur?
Góruś Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 tukobi, wpisujesz forum w kodzie rabatowym
dzinkins Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 I na koniec, wbiję kij w mrowisko, moim zdaniem Shield nie ma podejścia do Glasura pod względem kropelkowania, odprowadzania wody i looku ale poza tym może być :D Coś w tym jest
bienek Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 tukobi, dobrym rozwiązaniem jest kupić glasura (bez problemu dostaniesz z naszej gieldy w dobrej cenie), i zobaczyć czy Ci odpowiada cały rytuał związany z jego nakładaniem.Mi nie przeszkadza więc glasur jest u mnie na stałe Na pewno efekt jest warty tej niedogodności jaką jest pocenie się wosku. Jak Ci nie podpsuje to zawsze możesz sprzedać i kupić SV, a najlepiej to mieć te 2 i smarować zależnie od nastroju
pushkarev90 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 Jeśli fundusze pozwalają tak jak napisał bienek, dobrze mieć woski obu producentów. A tak poza tematem, wie ktoś czy będzie u nas dostępny CR 50ml? Evo, ?
Moderator krd Opublikowano 29 Grudnia 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 pushkarev90, z tego co wiem to byla limitowana edycja 50 sloikow, dostepna tylko w UK. Niby jeszcze na ich stronie mozna je zamowic, jak jest naprawde to nie wiem.
Moderator Eryczek Opublikowano 31 Grudnia 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2013 samplerek CRa w promocji - jedyne 190 funtów! http://www.swissvax.co.uk/product_detai ... _edition_2
Griffe Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zawsze to okazja na sprobowanie mazidla Pawelka
Administrator Evo Opublikowano 31 Grudnia 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2013 O, a Pawełek tak płakał że wykupili wszystkie, a tu dziwnym trafem obniżka 50 funtów jeszcze się trafiła po drodze
MrcinKsi Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2014 odgrzeję trochę kotleta Pewnie wielu z Was pomyśli sobie, co za głupie pytanie, że nie chce mi się przeczytać tematu itp. Ale zadam to pytanie Chcę na wiosnę zakupić lepszy wosk, myślałem o wyborze czegoś z palety SV np Shield, ale tak się zastanawiam czy jest sens kupywać tak drogi wosk czy nie lepiej będzie kupić Zymola Carbon i też będę zadowolony
Berd Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2014 Kup Carbona i będziesz bardzo zadowolony. Łatwośc aplikacji i polerowanie to bajka. A na koniec banan na twarzy. Naprawdę polecam Carbona
Fancivi Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2014 Kup Carbona i będziesz bardzo zadowolony. Łatwośc aplikacji i polerowanie to bajka. A na koniec banan na twarzy. Naprawdę polecam Carbona +1 Wszystkie rozne tansze sprzedane, najsłabszy obecnie Carbon idealny na wszystko co pod niego wpadnie
kubik Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2014 Kup Titanium i będzie banan,najlepszy stosunek monety do osiągów
ad.am Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2014 Kubik, mieszasz koledze w głowie, a on juz na giełdzie zrobił rezerwacje na carbona Ode mnie tyle, że carbon fajny wosk, będziesz zadowolony.
mar79 Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2014 Panowie mam 915 i chce kupic cos naturalnego tak od 199zl do 449zl co bedzie dobre?
mar79 Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2014 zastanawiam sie czy ma sens doplacac jeszcze raz tyle do niego
Rekomendowane odpowiedzi