Skocz do zawartości

Pytania do ShowCarShine.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@CAR CRAZY to ja ponowię pytanie o n914 wash&wax coś na horyzoncie?

przy okazji, ostatnio był wysyp RW - koch, labocosmetica idrosave, feynlab v3, n914v2, Armor Detail Hero rinseless wash - coś będziecie przy okazji ściągać choćby na testy?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Partner forum
Opublikowano

@Adrian89 W tym momencie nie, z naszej perspektywy szampony Rinseless z mocnym dodatkiem LSP są mało popularne, mamy kilka z Sio2 i popularność marna, dlatego na razie nie wchodzimy w kolejne tego typu.

Inne nowości na razie obserwujemy co się dzieje, nie będziemy wprowadzać każdego produktu bo jest to bez sensu, ogólnie w dziedzinie Rinseless jesteśmy na takim etapie że mamy szampony z których można śmiało wybrać konkretny efekt jaki nas interesuje, obserwujemy czy nowości to chwilowy hype youtuberów  czy faktycznie wnoszą coś nowego w tej dziedzinie.

Opublikowano
@Adrian89 W tym momencie nie, z naszej perspektywy szampony Rinseless z mocnym dodatkiem LSP są mało popularne, mamy kilka z Sio2 i popularność marna, dlatego na razie nie wchodzimy w kolejne tego typu.
Inne nowości na razie obserwujemy co się dzieje, nie będziemy wprowadzać każdego produktu bo jest to bez sensu, ogólnie w dziedzinie Rinseless jesteśmy na takim etapie że mamy szampony z których można śmiało wybrać konkretny efekt jaki nas interesuje, obserwujemy czy nowości to chwilowy hype youtuberów  czy faktycznie wnoszą coś nowego w tej dziedzinie.

Szkoda… gdyby jednak jakiś jeden n914w&w sie zaplątał w transporcie to zbytek na niego jest jak w banku

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
  • Lubię to 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Spóźniłem się na bilt hamber TL, kiedy można liczyć na kolejną dostawę?

• Partner forum
Opublikowano

@kłysu Licze na to że poniżej 2 tygodni, ale jak to zawsze z BH bywa nie chcę obiecać.

@Dibo  Powinien byc w tym tygodniu

@michall1919 sama aplikacja powłoki ? przygotowanie lakieru już ogarnięte ?  Jaka miałaby to być powłoka ? 

Opublikowano

Właśnie się zastanawiam co dla amatora wybrać czy powłokę polimerowa czy kwarc?  Będę potrzebował rzeczy na przygotowanie lakieru jak również położenie powłoki, tak naprawdę nie mam nic oprócz 2 ręczników do osuszania po myciu 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć!

@CAR CRAZY ja mam pytanko odnośnie ponownej dostępności DIY Rinseless Wash 3,8L, kiedy można się spodziewać dostawy

Oraz pytanko o "clay towel" od DIY, czy będzie również w ofercie u Was? Gdzieś widziałem komentarz, że ręcznik SHOWCARSHINE PERFORATED DECON TOWEL jest lepszy od DIY, masz może porównanie? 

Z góry dzięki za odpowiedź 😁

• Partner forum
Opublikowano

@Zmudami  Dostępność braków z DIY i kilka nowości będzie zaraz po weekendzie.

Clay Towel na razie nie zamawiałem bo wychodziłby u nas drogo, ręcznik który dodaliśmy Decon Towel jest w odpowiedniej cenie, polimer ma ten sam, jest perforowany. Ulepszenie polega na warstwie pod polimerem jest to mikrofibra która także jest perforowana ( w DIY perforowany jest tylko polimer). Mikrofibra ma dodatkowo warstwę mikro pianki co jeszcze lepiej wpływa na delikatność poprzez lekkie spienienie lubrykanta oraz lepszy poślizg i lepsze odprowadzenie nadmiaru luubrykanta. Polecam użycie z dobrym Deironizerem 

• Lubię to 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Cześć Mariusz @CAR CRAZY,

Mam pytanie odnośnie ADS REPEL Coat. Czy wiesz, jak długo (przy odpowiednim zabezpieczeniu korka itp.) może stać po otwarciu, bez ryzyka krystalizacji/zagęszczenia produktu, które uniemożliwiałoby jego dalsze użytkowanie? 

Opublikowano

Może spróbuje tutaj, bo widze że mailowo ciężki kontakt...

W zamówieniu o  numerze 72974 zamiast zamawianej lancy marolex 15cm dostałem 30cm. Chciałbym otrzymać towar zgodny z zamówieniem. Ale od tygodnia nikt "nie ma czasu" sprawdzić maila.