siws00n Opublikowano 13 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia Można się spodziewać dostawy Honey 2face? Mam spory koszyk, dobrałbym pady zamiast kupować je gdzie indziej
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 15 Kwietnia Partner forum Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia @siws00n powinny być w środę. Z drugiej strony to zerknij na Buff and Shine uro-fiber : droższe ale też jakość sporo wyżej.
Marcin Opublikowano 22 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia Kiedy spodziewasz sie nowej dostawy od DIY ?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 22 Kwietnia Partner forum Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia Pasta i pad będzie po weekendzie, a nowości za miesiąc.
Adrian89 Opublikowano 22 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia @CAR CRAZY to ja ponowię pytanie o n914 wash&wax coś na horyzoncie? przy okazji, ostatnio był wysyp RW - koch, labocosmetica idrosave, feynlab v3, n914v2, Armor Detail Hero rinseless wash - coś będziecie przy okazji ściągać choćby na testy?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 22 Kwietnia Partner forum Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia @Adrian89 W tym momencie nie, z naszej perspektywy szampony Rinseless z mocnym dodatkiem LSP są mało popularne, mamy kilka z Sio2 i popularność marna, dlatego na razie nie wchodzimy w kolejne tego typu. Inne nowości na razie obserwujemy co się dzieje, nie będziemy wprowadzać każdego produktu bo jest to bez sensu, ogólnie w dziedzinie Rinseless jesteśmy na takim etapie że mamy szampony z których można śmiało wybrać konkretny efekt jaki nas interesuje, obserwujemy czy nowości to chwilowy hype youtuberów czy faktycznie wnoszą coś nowego w tej dziedzinie.
Adrian89 Opublikowano 22 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia @Adrian89 W tym momencie nie, z naszej perspektywy szampony Rinseless z mocnym dodatkiem LSP są mało popularne, mamy kilka z Sio2 i popularność marna, dlatego na razie nie wchodzimy w kolejne tego typu. Inne nowości na razie obserwujemy co się dzieje, nie będziemy wprowadzać każdego produktu bo jest to bez sensu, ogólnie w dziedzinie Rinseless jesteśmy na takim etapie że mamy szampony z których można śmiało wybrać konkretny efekt jaki nas interesuje, obserwujemy czy nowości to chwilowy hype youtuberów czy faktycznie wnoszą coś nowego w tej dziedzinie.Szkoda… gdyby jednak jakiś jeden n914w&w sie zaplątał w transporcie to zbytek na niego jest jak w banku Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
kłysu Opublikowano 2 Maja Zgłoś Opublikowano 2 Maja Spóźniłem się na bilt hamber TL, kiedy można liczyć na kolejną dostawę?
Dibo Opublikowano 3 Maja Zgłoś Opublikowano 3 Maja Witam. Czy w najbliższym czasie pojawi się DIY Detail Rinseless Wash 3,8l ?
michall1919 Opublikowano 5 Maja Zgłoś Opublikowano 5 Maja @CAR CRAZY WItam, czy moglbym prosic o rade w wyborze kompletu produktow do polozenia powloki polimerowej, lub kwarcowej? Taki gotowy zestaw z informacja co po koleii stosowac?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 5 Maja Partner forum Zgłoś Opublikowano 5 Maja @kłysu Licze na to że poniżej 2 tygodni, ale jak to zawsze z BH bywa nie chcę obiecać. @Dibo Powinien byc w tym tygodniu @michall1919 sama aplikacja powłoki ? przygotowanie lakieru już ogarnięte ? Jaka miałaby to być powłoka ?
michall1919 Opublikowano 5 Maja Zgłoś Opublikowano 5 Maja Właśnie się zastanawiam co dla amatora wybrać czy powłokę polimerowa czy kwarc? Będę potrzebował rzeczy na przygotowanie lakieru jak również położenie powłoki, tak naprawdę nie mam nic oprócz 2 ręczników do osuszania po myciu
Marcin Opublikowano 6 Maja Zgłoś Opublikowano 6 Maja @CAR CRAZY kiedy bedziesz mial dostawe EXCEDE ULTIMATE WHEEL CLEANER 1L ?
SerowyCheetos Opublikowano 9 Maja Zgłoś Opublikowano 9 Maja @CAR CRAZY Kiedy można spodziewać się DIY DETAIL GOLD STANDARD POLISH?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 10 Maja Partner forum Zgłoś Opublikowano 10 Maja @SerowyCheetos powinna być już przynajmniej z 7 dni temu, ale nadal nie odprawiona... Mam nadzieje że przyszły tydzień będzie już tym faktycznym 1
pablo15005 Opublikowano 17 Maja Zgłoś Opublikowano 17 Maja @Dibo @SerowyCheetos są już na stanie DIY 1 1
Dibo Opublikowano 17 Maja Zgłoś Opublikowano 17 Maja 8 godzin temu, pablo15005 napisał(a): @Dibo @SerowyCheetos są już na stanie DIY Dzisiaj już paczkę odebrałem 1 1
keza Opublikowano 19 Maja Zgłoś Opublikowano 19 Maja @CAR CRAZY będziesz miał w ofercie wiaderka z MaxShine 13L?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 22 Maja Partner forum Zgłoś Opublikowano 22 Maja @keza NA razie nie ma u dystrybutora 1
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 3 Czerwca Partner forum Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca @imola33 od 2 tygodni czekam na wysyłke z BH
Zmudami Opublikowano 5 Czerwca Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca Cześć! @CAR CRAZY ja mam pytanko odnośnie ponownej dostępności DIY Rinseless Wash 3,8L, kiedy można się spodziewać dostawy Oraz pytanko o "clay towel" od DIY, czy będzie również w ofercie u Was? Gdzieś widziałem komentarz, że ręcznik SHOWCARSHINE PERFORATED DECON TOWEL jest lepszy od DIY, masz może porównanie? Z góry dzięki za odpowiedź
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 5 Czerwca Partner forum Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca @Zmudami Dostępność braków z DIY i kilka nowości będzie zaraz po weekendzie. Clay Towel na razie nie zamawiałem bo wychodziłby u nas drogo, ręcznik który dodaliśmy Decon Towel jest w odpowiedniej cenie, polimer ma ten sam, jest perforowany. Ulepszenie polega na warstwie pod polimerem jest to mikrofibra która także jest perforowana ( w DIY perforowany jest tylko polimer). Mikrofibra ma dodatkowo warstwę mikro pianki co jeszcze lepiej wpływa na delikatność poprzez lekkie spienienie lubrykanta oraz lepszy poślizg i lepsze odprowadzenie nadmiaru luubrykanta. Polecam użycie z dobrym Deironizerem 1
Mumins Opublikowano 26 Lipca Zgłoś Opublikowano 26 Lipca Cześć Mariusz @CAR CRAZY, Mam pytanie odnośnie ADS REPEL Coat. Czy wiesz, jak długo (przy odpowiednim zabezpieczeniu korka itp.) może stać po otwarciu, bez ryzyka krystalizacji/zagęszczenia produktu, które uniemożliwiałoby jego dalsze użytkowanie?
Roost Opublikowano 26 Lipca Zgłoś Opublikowano 26 Lipca Może spróbuje tutaj, bo widze że mailowo ciężki kontakt... W zamówieniu o numerze 72974 zamiast zamawianej lancy marolex 15cm dostałem 30cm. Chciałbym otrzymać towar zgodny z zamówieniem. Ale od tygodnia nikt "nie ma czasu" sprawdzić maila.
Rekomendowane odpowiedzi