Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 6 Marca Partner forum Zgłoś Opublikowano 6 Marca @dpniemczyk zamówiony ale nadal nie wyjechało z UK @Syrio Niestety tego nadal nawet nie można zamówić bo nie ma w Bilt Hamber w magazynie 2
fargovitae Opublikowano 8 Marca Zgłoś Opublikowano 8 Marca W dniu 6.03.2024 o 22:33, CAR CRAZY napisał(a): @Syrio Niestety tego nadal nawet nie można zamówić bo nie ma w Bilt Hamber w magazynie Niby 5L wróciło
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 8 Marca Partner forum Zgłoś Opublikowano 8 Marca 5 godzin temu, Kuba1 napisał(a): @CAR CRAZY Co z tym crystal mist ? Jeżeli będzie to dopiero wakacje.... @fargovitae Jeszcze nie dostępne w hurcie ale to już kwestia dni 2
Syrio Opublikowano 9 Marca Zgłoś Opublikowano 9 Marca @CAR CRAZY a robiliście porównanie touch less z bh auto foam? Ciekaw jestem roznic.
przemas.p Opublikowano 9 Marca Zgłoś Opublikowano 9 Marca @CAR CRAZY a robiliście porównanie touch less z bh auto foam? Ciekaw jestem roznic. Gdzieś widziałem porównanie robione przez BH . Moc czyszcząca obu pian zależy od rodzaju zanieczyszczenia. W niektórych przypadkach wypada lepiej AF a w innych TL. Na plus TL jest to że nie musi być wypłukiwany wodą pod ciśnieniem, ma odrobinę niższe pH i jest bezpieczny dla LSP. Nie wiem czy AF osłabia LSP ale z TL jestem osobiście mega zadowolony.Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka 1
bienek Opublikowano 10 Marca Zgłoś Opublikowano 10 Marca Planujesz może powiększenie asortymentu od DIY? Ciekawią mnie te powłoki w tym 8 letnia..
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 10 Marca Partner forum Zgłoś Opublikowano 10 Marca @Syrio Takie bezpośredniego starcia na jednym elemencie nie robiłem , ale używając obu produktów juz spory czas to mam wrażenie że TL w moim przypadku jest lekko mocniejszy, łatwiej się wypłukuje i mniej się pieni. @bienek Tak , powłoki w kolejnej partii za jakies 1,5 - 2 miesiące @pablo15005 Aktualna dostawa powinna byc środa/czwartek 1
bienek Opublikowano 25 Marca Zgłoś Opublikowano 25 Marca Nie ma żółtych padów 13cm diy czy tak szybko się sprzedały, że nie zdążyłem??
PawelRDM Opublikowano 25 Marca Zgłoś Opublikowano 25 Marca 16 minut temu, bienek napisał(a): Nie ma żółtych padów 13cm diy czy tak szybko się sprzedały, że nie zdążyłem?? Chyba nie było bo też czekam. @CAR CRAZY bedzie ręcznik glinkujacy od DIY?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 25 Marca Partner forum Zgłoś Opublikowano 25 Marca @bienek @PawelRDM własnie wrzuciłem ale mieli braki i tylko 6 szt dojechało 49 minut temu, PawelRDM napisał(a): bedzie ręcznik glinkujacy od DIY? od DIY jeżeli będzie to dopiero za 1,5 miesiąca ale dojechał w piątek moim zdaniem jeszcze lepszy ręcznik, warstwa polimeru ta sama ale podkład fibrowy zrobiony z ciekawego materiału: 3
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 25 Marca Partner forum Zgłoś Opublikowano 25 Marca 41 minut temu, bienek napisał(a): Clay towel to co to? dzisiaj postaram się wrzucić do sklepu
Marcin Opublikowano 25 Marca Zgłoś Opublikowano 25 Marca @CAR CRAZY kiedy można się spodziewać "DIY DETAIL CERAMIC GLOSS 473ML" ?
drufi Opublikowano 29 Marca Zgłoś Opublikowano 29 Marca @CAR CRAZY Co tu się podziało? Wiem, że w griotsie często coś pływa, ale to? Nowa butelka, prawie 2lata stała nie ruszana na półce 1
bienek Opublikowano 29 Marca Zgłoś Opublikowano 29 Marca dzisiaj postaram się wrzucić do sklepuI jak z tym Clay towelem glinki mi się pokończyły może czas na coś bardziej na czasie.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 29 Marca Partner forum Zgłoś Opublikowano 29 Marca 4 godziny temu, drufi napisał(a): Nowa butelka, prawie 2lata stała nie ruszana na półce wow W interior detailerze jak chwile postoi to lekki biały osad sie wydziela i jest bardzo prosty do wymieszania, 2-4 wstrząśnięcia i ok. Tu bardziej mnie zastanawia ta "żółta" wydzielina, ale jeżeli się wymiesza to bym używał. 3 godziny temu, bienek napisał(a): I jak z tym Clay towelem glinki mi się pokończyły może czas na coś bardziej na czasie. Natłok spraw zrobił opóźnienie, postaram się jutro wrzucić. Dzisiaj nawet kręciłem mały test z tym clay towelem w połączeniu z BH korrosol. Ogólnie produkt naprawdę dobry, w połączeniu z korrosolem fajny poślizg i lekkie spienienie. Bez problemu po 3 ruchach schodza nawet te grubsze plamy smoły, a mniejsze często po jednym przejeździe. Zawsze clay towele traktowałem jako wersja soft glinki, ale po tym musze zmienić zdanie 2
drufi Opublikowano 3 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia wow W interior detailerze jak chwile postoi to lekki biały osad sie wydziela i jest bardzo prosty do wymieszania, 2-4 wstrząśnięcia i ok.Tu bardziej mnie zastanawia ta "żółta" wydzielina, ale jeżeli się wymiesza to bym używał.Operacja udana, pomogło dopiero mieszadło magnetyczne przez kilka godzin (ultradźwięki i wytrząsarka poległy) 1
makazkinn Opublikowano 6 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia Kiedy jest przewidywana dostawa Kovax?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 7 Kwietnia Partner forum Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia @makazkinn co konkretnie potrzebujesz ?
makazkinn Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia @makazkinn co konkretnie potrzebujesz ? Kostkę i papierki(od 1500 do 3000) na nią Sent from my SM-F721B using Tapatalk
gemaro Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia @CAR CRAZY czy mamy jakieś wieści odnośnie BH TL?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 12 Kwietnia Partner forum Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia @gemaro tak , już jest w drodze do nas , mam nadzieje że w przyszłym tyg. u nas.
Rekomendowane odpowiedzi