Skocz do zawartości

Prezentacje produktów typu Interior Quick Detailer.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, bonderez napisał:

@Tomas-sg znalazłem Ci kolejnego zawodnika 😂 CG Inner Clean

Wlasnie dostałem maila jakąś godzinkę temu ze paczka z inner clenaem wysłana 😎

Opublikowano
4 minuty temu, bonderez napisał:

A widzisz😆 no to cacy

A nie przepraszam leci do mnie ten

Chemical Guys Total Interior Cleaner & Protectant

• Lubię to 1
Opublikowano
3 minuty temu, KiziorDZN napisał:

Bouncer's Inside Job

Link gdzie można dostać? Jeśli chodzi o zagraniczne nie dostępne produkty musiałbym je po prostu dostać. Bo narazie kupno takich mnie przeraża. A nie chce pytać o produkty... Tutaj musiałby się do mnie odezwać producent a takiego zasięgu aż nie mamy 😂 Rozumiesz 😉

Opublikowano

@KiziorDZN  w takim razie czekam na cynk 😉

I tak mam troszeczkę dzięki naszemu koledze z forum Blackfire i Griots ☺️ jeszcze raz dziękuję i nie będę narazie zdradzał nicku 😉

Opublikowano

Myślałem że znajdę dziś trochę więcej czasu i ogarnę porządnie środek ale zawsze coś więc na szybko wpadło SG Black Detailer Whisky i jestem mega pozytywnie zaskoczony 🙃 Zapach niby whisky ale moim zdaniem to jest ulubiony zapach perfum Arabów czyli opium 😂 Co Ty na to żeby włączyć do testów? Zrobił dobrą robotę na plastikach w Audi. 

20210220_204734.jpg

Opublikowano

@zwirek03 zastanawiałem się nad nim ale mój osobisty wniosek jest taki że krótkie edycję limitowane nie będa brały udziały bo człowiek się na męczy a potem znikają z rynku 😉

Opublikowano

@Tomas-sg  w sumie masz rację,  przez przypadek wrzuciłem 2 butelki do koszyka takie nieporozumienie ale z drugiej strony dobrze bo nawet mi podchodzi to wystarczy na dłużej 😂👍

Wracającdo Aenso to zapach jest identyczny jak w Gastrotuss Baby syropie dla dzieci żona dziś mi powiedziała 😂

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@Tomas-sg Widzę, że wszystkie produkty ze "złotej czwórcy" pozostawiają satynowe wykończenie, gdybyś mógł opisać w kolejności od bardzie matu do bardziej połysku. Stoję przed wyborem IQD, szukam takiego który mocno przyciemnia ale będzie to raczej matowa satyna. Skłaniam się ku ultracoat, wiesz może czy można go używać na LCD i skórach? Nie znalazłem informacji na ten temat.

Opublikowano
@Tomas-sg Widzę, że wszystkie produkty ze "złotej czwórcy" pozostawiają satynowe wykończenie, gdybyś mógł opisać w kolejności od bardzie matu do bardziej połysku. Stoję przed wyborem IQD, szukam takiego który mocno przyciemnia ale będzie to raczej matowa satyna. Skłaniam się ku ultracoat, wiesz może czy można go używać na LCD i skórach? Nie znalazłem informacji na ten temat.

Na skórach sliiisko potem jest co kto lubi ale zgłaszam taki fakt
Opublikowano
1 godzinę temu, BłażejSt napisał:

Pewne życiowe sprawy pokompkikowaly mi trochę życie i ciężko znaleźć odpowiedni moment by pociągnąć dalej prezentacje ale niedługo to nadrobię 😉

Osobiście myślę że ze złotej czwórki jedynie może Ci przypasować Auto-Finesse. Niestety im mocniejsze przyciemnienie tym mocniejszą satyna taki mój wniosek.  Nie zrobię Ci teraz takiego układu który mocniej mniej bo różnice były minimalne. Jedynie AF szedł w typowy mat. Do tematu skór jeszcze nie udało mi się dojść ale z pewnością nie powinno się używać iqd na bazie alkoholi. Tylko że te na bazie alkoholi idealnie sprawdza się do czyszczenia dekorów, szyb ekranów LCD 😉 

Opublikowano
13 minut temu, Szpako99 napisał:

@Tomas-sg

Ostatnio @DZIADZIA wrzucał eco shine multicleaner, który jest też bez alkoholu. Na etykiecie napisane jest że można czyścić skóry. 

Nie chodzi o to czy można czy nie można użyć na skóry. Dimera pewnie też można użyć na skóry 😉

Trzeba sobie zdać sprawę  tego jaki wpływ w trakcie dłuższego używania to będzie miało dla skór. Sam po sobie pewnie wiesz poprzez dezynfekcję rąk jaki wpływ alkohol ma na naszą skórę.  😉

No Gyeon jest na bazie IPY I według producenta można stosować na skóry. Ja osobiście bym nie używał ale to jest tylko moja opinia ( większość się pewnie zgodzi). Taki jego delikatny minus ale jest to też minus dodatni bo dosyć elegancko taki Interior Detailer wyczyści szyby 😉

Opublikowano

@Szpako99 może zrobi, może nie zrobi. Jest tyle innych środków, że po co kombinować i ryzykować. Wiadomo, że jak raz na jakiś czas się przetrze to raczej nic się nie stanie, co nie znaczy że w dłuższym okresie nie będzie to miało żadnego wpływu. Analogicznie rozcieńczonym APC też przemyjesz i też od razu nic się nie stanie pewnie. Osobiście do skóry wolałbym używać jakiegoś dedykowanego QD np. Detail ink

Opublikowano
Godzinę temu, Notcon napisał:

Osobiście do skóry wolałbym używać jakiegoś dedykowanego QD np. Detail ink

@Notcon oj ten QD od DETAILINK  jest mocno słabiutki jak dla mnie osobiście , jestem mega zadowolony z QD do skór firmy Griot's naprawdę polecam. 

• Dystrybutor
Opublikowano
3 godziny temu, zwirek03 napisał:

@Notcon oj ten QD od DETAILINK  jest mocno słabiutki jak dla mnie osobiście , jestem mega zadowolony z QD do skór firmy Griot's naprawdę polecam. 

@zwirek03Możesz rozwinąć swoje stwierdzenie? Chętnie przyjmiemy uwagi dotyczące LQD na klatę 😉

Opublikowano
8 godzin temu, zwirek03 napisał:

Zauważ że polecasz produkt który jest niedostępny na naszym rynku. 😉

Detailink wcale nie odstaje od konkurencji która i tak nie jest duża w tym przypadku 😉 mam nadzieję że uda mi się wrócić do tematu Detailerow za kilka dni 😉