lunatyk Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Raczej obstawiam na futrzaka mi tam czesanie nie będzie przeszkadzać . Na początku myślałem nad Meguiar's Microfiber Wash Mitt ale szybko zrezygnowałem na rzecz wełniaka , tylko teraz który od zagadka . A jak z jakością Shiny Garage Wool Wash Mitt , polecacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 685043 zrezygnowałem na rzecz wełniaka , tylko teraz który Król jest tylko jeden! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lunatyk Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Który to ten król , sąsiad ma koze , ponoć będzie ją zjadał na święta , może sam sobie uszyję takową rękawicę , maszyna jest tylko nie wiem czy mi nie wyłysieje podczas czesania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 18 Grudnia 2016 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 [ref=#ff3366]lunatyk[/ref], jeśli fajnie ogarniesz temat to ja widzę górę kasy przed Tobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek84 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Który to ten król , sąsiad ma koze , ponoć będzie ją zjadał na święta , może sam sobie uszyję takową rękawicę , maszyna jest tylko nie wiem czy mi nie wyłysieje podczas czesania poczytaj temat o rękawicy do mycia i daj znać jak się dowiesz, który to ten Król a kozie dajcie pożyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lunatyk Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Czyli ten król to CAR PRO , a kozieeeee i tak nie przepuszczę , skóra pójdzie na bęben Czasem warto wydać więcej i być zadowolonym z zakupu , i całkowicie się zgadzam że przede mną spore wydatki na kosmetyki , ciekawe czy przebiję pod tym względem żonę , ja do auta żona dla siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Mam Carpro, mam Megsa z fibry i mam (dwa ) chińskiego mini-wełniaka i mikrofibrową używam tylko do super szczurów kiedy nie ma innego wyjścia. Chiński mini służy do mycia kiedy nie ma pogody ani czasu do suszenia i czesania baranka z carpro. W sezonie, kiedy mogę myć na spokojnie przy ładnej pogodzie, baranek wygrywa na wszystkich frontach, dwa ruchy ręką i pół dachu ogarnięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertk Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Witam, pytanie może nie o wybór ale konkretnie o rękawicę CarPro czy orginalna ma na metce magiczne "made in china"?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yakuz89 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Az sprawdzilem moja ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz65 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Co powiecie o takiej rękawicy ? Kupiłem ją w tzw. Chińczyku za 5zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swift Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zastanawiam się czy nie dodać do koszyka: MICROFIBER MADNESS Incredible Wash Mitt. Jak z trwałością tej rękawicy? Czy to rzeczywiście niemiecka jakość? Ktoś może dłużej użytkuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oracle Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Ja co prawda nie posiadam MM Incredible Wash Mitt, bo nie lubię rękawic, ale za to od 2,5 roku użytkuję MM Incredisponge ( ten sam materiał) na 3 samochodach i sprawdza się ona rewelacyjnie. "Gąbka" nadal wygląda jak nowa (kolor, puszystość) - zawsze po myciu samochodu jest ona płukana w wodzie (raz na jakiś czas prana ręcznie w Micro Restore, albo Sonusie), następnie wyciskana, roztrzepana (poprzez uderzanie dłonią) i pozostawiana do wyschnięcia. Preferuję gąbki, gdyż można łatwiej kontrolować ilość szamponu w gąbce, niż ma to miejsce w przypadku rękawic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atvmmz Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 [ref]Swift[/ref], Kupuj śmiało, przez 3lata dzielnie pracowała u mnie w firmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriand0088 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Chyba spróbuję. Czy ktoś z was rozważał??? https://pl.aliexpress.com/item/Summer-U ... 3692221fa8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamilton Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Mam dwie sztuki z krótszym włosiem, za tą cenę rewelacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prox Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 O tak, kupilem z krotkim wlosiem za 1.85 dolara, z tego co teraz widze to jest za 3.85 Ale i tak bardzo przyjemna rekawica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriand0088 Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Ok, zamówiłem, nawet dwie. Jedną z długim i jedną z krótkim włosiem. Czy możecie mi podpowiedzieć jak zadbać o taką rękawicę? Czy można ją prać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 1 Marca 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Moja CarPro postanowiła odejść w zaświaty Używałem ją ostatni raz jakieś poł roku temu na jesień. Wyczyściłem, wyszczotkowałem i schowałem. Dzis wymyłem auto i zaczęła łysieć podczas mycia. Całe auto we włosiu miałem Służyła mi dobrze ze 2-3 lata. Klej puścił ? buuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czyzu6491 Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 ja korzystałem w weekend z nowego zakupu- gyeon mitt glove i jestem zachwycony. Bardzo delikatna, wchłania dużo wody i fajnie sie prześlizguje po lakierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doniek77 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Polecam futrzaka CarPro, używam od ponad roku i nic się nie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezet11 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Kiedyś miałem podobny problem z wełniakiem. Prawdopodobnie zbyt wysoka temperatura wody i klej puścił Teraz korzystam z rękawicy z mikrofibry i nie widzę sensu zmiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal096 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Tez jestem ciekaw czy jest cos lepszego od daytony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafarafa7 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 nie mam odniesienia do wełniana z car pro ale teraz zakupiłem sobie rękawice od gtechniq z polecenia chłopaków w sklepie i jest na prawdę dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krmk Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Mam rękawicę MF z firmy LARE - niestety jest to moja pierwsza więc nie mam punktu odniesienia, ale przy myciu na 2 wiadra zachowała czystość przez całe mycie samochodu i bardzo dobrze usuwała zanieczyszczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Szajn Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 A jak polecacie prać rękawice? Mam rękawicę ze średnim włosiem i co jakiś czas wrzucam ją do pralki razem z ciuchami. Na razie nic się nie dzieje, nie gubi włosów, jest miękka. Może lepiej prać ręcznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi