Moderator krd Opublikowano 5 Marca 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 po co wydawać ponad 100 skoro można wydać połowe tego na chociażby rękawice CG, błąd i tak się skończyło na CarPro którą ostatnio zakupiłem i powiem tak nie ma porównania jakość CarPro miażdży teraz mycie to jeszcze większa przyjemność. Jestem skłonny napisać że koniec końców i tak się kończy na CarPro czy ktoś tego chce czy nie Ja to pisze juz dobry rok czasu...
kukis Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2013 No cóż to tylko potwierdza regułę ja jak kupowałem rękawice CG to nawet nie byłem świadom zalet CarPro ale szybko się naprostowałem
ded Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2013 Jak bylem w Biedronce, to mieli pomiedzy mopami rekawice z mikrofibry. Z jednej strony fredzelki, z drugiej niestety material. Kupilem ja do felg, bo kosztowala 6zl. Jak ktos szuka tanio, to moze warto sie wybrac, powinny jeszcze byc.
Barman Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 zakupiłem ostatnio rękawice z Car pro Wool Wash Mitt, jak jest z jej konserwacją że tak powiem, po umyciu auta ją tylko pierzemy i suszymy nie na grzejniku.
Yasiek Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 Nie ma potrzeby prania- wystarczy dobrze wypłukać.
daniels Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 zakupiłem ostatnio rękawice z Car pro Wool Wash Mitt, jak jest z jej konserwacją że tak powiem, po umyciu auta ją tylko pierzemy i suszymy nie na grzejniku. biały jeleń, i dobrze przepłukać
misoch Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 Ja jestem zadowolony z "żółtej" rękawicy Megsa, której zdjęcia umieściłem kiedyś na forum zaraz po kupnie (tutaj) i nie zamierzam jej w najbliższej przyszłości zmieniać. Nie jest kłopotliwa w utrzymaniu: po użyciu była zawsze płukana w ciepłej wodzie, jeśli była przybrudzona to lekko przecierałem ją szarym mydłem, wyciskałem i zostawiałem na kaloryferze do wyschnięcia. Poniżej zamieszczam zdjęcia rękawicy po jakichś 8 myciach (po lewej stronie foto bez lampy błyskowej, z prawej z lampą).
Griffe Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 Nikt nie mowi, ze megs jest zly. To moja pierwsza rekawica i sluzy mi po dzis dzien, teraz do progow i kol.
antek1987 Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 Też używam megsa i jestem zadowolony, po każdym myciu płukana w ciepłej wodzie i suszenie.
Carire Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 Nikt nie mowi, ze megs jest zly. To moja pierwsza rekawica i sluzy mi po dzis dzien, teraz do progow i kol. u mnie jest tak samo, jest nie do zdarcia
bobek1976 Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 Też używam Megsowej rękawicy od wrzesnia i jest jak nówka. Trochę jednak szkoda mi stówki na Pro.
wojtassss Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 U mnie megsowa po roku została do progów. Ale fakt była świetna. Teraz używam tej owczej z flexipada (wersja z kciukiem) świetna sprawa, naprawdę polecam. Megsowa po roku już zszarzała i jakoś tak strach był tym myć. A po każdym myciu od razu kąpiel w ciepłej wodzie z białym jeleniem
Sabat Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 Dzisiaj pierwszy raz użyłem Carpro. Myłem szamponem SG. Teraz już wiem czym się tak podniecacie Rękawica sama sunie po lakierze, zabiera dużą ilość wody, łatwo się płucze. Własnie po wypłukaniu leży sobie i wysycha aż żal mi było wyciągać drugą do nadkoli i zderzaków
Donatel Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 aż żal mi było wyciągać drugą do nadkoli i zderzaków Kupiłeś drugą CarPro specjalnie do nadkoli i zderzaków?? Kozak , ja do nadkoli mam marketową, przecież tam nawet nie ma lakieru
Sabat Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 Nie, właśnie mam moją frędzlowatą z Carplana i aż mi się po założeniu i przejechaniu po zderzakach chciało ją odłożyć
Moderator krd Opublikowano 22 Marca 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2013 Musze przyznac, ze rekawica WWL Artemis sprawa bardzo fajne wrazenie w dotyku. Dlugie i milusie wlosie, calkiem wygodna 'rekojesc', przyzwoite szwy. Ciekawe jak sprawdzi sie w myciu
rickson Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2013 Dzisiaj widziałem na stronie. A jak z wymiarami w porównaniu do CarPro?
Moderator krd Opublikowano 22 Marca 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2013 Pstrykne fotke porownawcza z moja CarPro.
Griffe Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2013 Kupilem w zeszlym roku druga CarPro do mycia tylko po korekcie
Carire Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2013 Pstrykne fotke porownawcza z moja CarPro. właśnie jestem ciekawy jaka jest więc foty mile widziane
kamilgt Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2013 Carire, Przecież SJake wrzucał fote i sam ją komentowałeś
tukolarz Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2013 Musze przyznac, ze rekawica WWL Artemis sprawa bardzo fajne wrazenie w dotyku. Dlugie i milusie wlosie, calkiem wygodna 'rekojesc', przyzwoite szwy. Ciekawe jak sprawdzi sie w myciu Mógłbyś ją zważyć?
Administrator Evo Opublikowano 23 Marca 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2013 Przecież SJake wrzucał fote i sam ją komentowałeś Może byś się przestał czepiać szczegółów, co ? Nie jest łatwo ogarnąć taki rynek i jeszcze zapamiętać to wszystko
Moderator Eryczek Opublikowano 23 Marca 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2013 Nie jest łatwo ogarnąć taki rynek i jeszcze zapamiętać to wszystko chyba coś mi uleciało... - nie żyje specjalnie tematem ale tych rękawic to są chyba raptem cztery może pięć na rynku
nieznany15 Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2013 Dziś w oko wpadła mi Nirgin Rękawica i mam pytanie bo zauważyłem, że one w większości są niebieskie a ta co ją widziałem jest czerwona jest jakaś różnica?
Rekomendowane odpowiedzi