slaslu Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 nie ma, różnią się tylko kolorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Krzychu myłeś już rękawicą WWL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 25 Marca 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Krzychu myłeś już rękawicą WWL? Jeszcze nie, planowe mycie pewnie dopiero w weekend jak pogoda pozwoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jedrek_ Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 czy ktos uzywal tej rekawicy? http://carok.pl/towar.966.diamondbrite. ... .auta.html opinie mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kita33 Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 czy ktos uzywal tej rekawicy? http://carok.pl/towar.966...mycia.auta.html opinie mile widziane lub tej http://carok.pl/towar.1424.carbon.colle ... ronna.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 mam pytanie odnośnie rękawicy carPro - gubi ona włosie czy nie ? mozna prac w pralce ? troche sie obawiam że będzie się z niej sypać albo włosie będzie zostawać na lakierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 30 Marca 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 W1Michal, było o niej już wiele razy mówione - nie pierzemy, tylko płuczemy, suszymy i co bardziej ambitni - czeszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 W1Michal, nie zauważyłem, żeby moja przy czesaniu gubiła włosie a co dopiero zostawiać go na lakierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 jak ją przytargam do domu po myciu, umyje, wysusze i zaczne czesać grzebieniem to ... reszta domowników uzna że do reszty zwariowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Jedyne gubienie to załóżmy zaczepisz o znaczek,to zostawi włos lub dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 30 Marca 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 W1Michal, ja jej nie czeszę - wstrząsam jedynie kilka zrazy w czasie schnięcia i trochę ręką przeczesuje - to wystarcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekB Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Dokładnie jak Tomek napisał, trzepiesz porządnie i styknie...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiek Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Dokładnie jak Tomek napisał, trzepiesz porządnie i styknie...... dla jasności chodzi o rękawice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Krzychu myłeś już rękawicą WWL? Jeszcze nie, planowe mycie pewnie dopiero w weekend jak pogoda pozwoli. udało się coś podziałac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 30 Marca 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Krzychu myłeś już rękawicą WWL? Jeszcze nie, planowe mycie pewnie dopiero w weekend jak pogoda pozwoli. udało się coś podziałac? Nie udalo sie na razie, nie ma co myc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frycu75 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 "jak ją przytargam do domu po myciu, umyje, wysusze i zaczne czesać grzebieniem to ... reszta domowników uzna że do reszty zwariowałem :)" ...a jak jeszcze kupisz specjalny grzebień do czesania zwierzaków długowłosych to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AST_KRK Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 co sądzicie o tej gąbce do mycia, może ktoś już ją ma i podzieli się opinią na jej temat. Wiem, że cena niska ale może z jakością nie jest tak źle i nie narobie sobie problemów na lakierze. http://www.detailer.pl/sklep/137-surf-c ... onge-.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donatel Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 AST_KRK, Jak dla mnie bez sensu. Po pierwsze jest wielka, co powoduje że po nasiąknięciu staje się ciężka jak cegła. Mam podobną czerwoną sonaxa, i po umyciu na 2 wiadra 2 samochodów, ręka bolała mnie tak że nie miałem potem siły machać z cleanerem;-) Kolejna rzecz, nie wiem jakie długie jest włosie, ale chyba dość krótkie. Skutek: drobinki kurzu, piasku nie będą miały gdzie wejść i będą elegancko jeździć na lakierze;-) Do aut z ładnym lakierem bym tego nie używał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AST_KRK Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 to może coś takiego będzie lepsze http://www.sonax-polska.pl/p,sonax_reka ... 08,32.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianldz Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 kup sobie na początek rękawice nigrin'a , jako nowicjusz w tej dziedzinie też ją kupiłem i bardzo fajnie mi sie nią myje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AST_KRK Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Szczerze to co do tego rodzaju rękawic mam mieszane uczucia ponieważ kończę już drugą i nie jestem pewien czy czasem nie pozostawia na lakierze rys. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZANDAR Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Szczerze to co do tego rodzaju rękawic mam mieszane uczucia ponieważ kończę już drugą i nie jestem pewien czy czasem nie pozostawia na lakierze rys. To kup w końcu dobrą Najlepiej Car Pro lub coś w ten deseń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamut103 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Dokładnie, raz kupić i spokój na lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AST_KRK Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 problem w tym, że teraz krucho z kasą, kupiło sie pare kosmetyków na sezon i kapitał stopniał jak śnieg, a jak kupić to już coś lepszego dla tego szukam jakiejś alternatywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZANDAR Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 problem w tym, że teraz krucho z kasą, kupiło sie pare kosmetyków na sezon i kapitał stopniał jak śnieg, a jak kupić to już coś lepszego dla tego szukam jakiejś alternatywy Znam to ze swojego doświadczenia Kupiłem tanią gąbkę z frędzlami z mikrofibry z wydawało mi się dobrej polskiej firmy i rozleciała się podczas drugiego mycia samochodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi