KR54321 Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Proponuję włączyć kategorię "Wiek:" pod avatarem. Proszę bardzo. Dziękuję Że niby wpływa to na wartość merytoryczną postów? czasami ;-) Proponuję włączyć kategorię "Wiek:" pod avatarem. A po co? Że niby wpływa to na wartość merytoryczną postów? I zaraz wyjdzie ile starych, żonatych facetów siedzi w temacie: "Tego tu brakuje - sexy kociaki!" " To tylko nietolerancja, nic więcej ;-) Haha dobre, trzeba dorobić zakładkę stary kawaler/przykładny małżonek i dopiero się zacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kama Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 A wiesz, że czasami tak - od lat korzystam z for internetowych i ewidentnie czasami można przypisać jakość/merytoryczność/styl itp wypowiedzi do osoby w danym wieku lub jego pewnym zakresie. No w zasadzie to może trochę racji w tym jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 chodzi o wygodę oglądania, na wielu innych forach można powiększać z poziomu forum, bez przerzucania na stronę YT A tu nie można - dodatek jest taki, a nie inny. Ale wybacz panie, że pytam... Cos taki rozdrazniony? Zrobiłem Ci coś? Widzę, że jesteś psychologiem i po 1 poście rozpoznałeś mój obecny stan nastroju - muszę Cię zmartwić - psycholog z Ciebie żaden, bo nie trafiłeś. I nie, nie jestem rozdrażniony (wręcz przeciwnie) i nic mi nie zrobiłeś - w mojej odpowiedzi był ukryty pewien przekaz, ale widzę, że czasami jednak trzeba pisać w bardziej prosty i przejrzysty sposób. Nie martw się nie mam zamiaru bawić się w jakiegoś psychologa Zobacz, że wystaczyłoby napisać, to co napisałeś za drugim razem Wierz mi, że pierwsza Twoja odpowiedź, była po prostu "niemiła". Może jak jeszcze raz przeczytasz to zrozumiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Była miła - zawierała tylko ukrytą podpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Spoko. Człowiek zmęczony nie zawsze wszystko od razu łapie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Checio Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Łukasz, 10k użytkowników A masz może jakieś statystyki ilu z użytkowników zagląda regularnie, jest aktywnych x razy w tygodniu lub coś podobnego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 11 Lutego 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Otóż dlaczego nie można tutaj ogladać filmików z YT w wersji na cały ekran? Kliknąc owszem można ale i tak okienko pozostaje to samo Wszyscy piszą, "oglądać koniecznie w HD..." Ale żeby to zrobić i obejrzeć w opcji "cały ekran" trzeba się przenieść na YT Mógłbyś rzucić linkiem do jakiegoś forum na którym taka opcja jest aktywna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 To może ja będe miał pytanie, może ju kiedyś było to poruszane, ale nie znalazłem... Otóż dlaczego nie można tutaj ogladać filmików z YT w wersji na cały ekran? Kliknąc owszem można ale i tak okienko pozostaje to samo Wszyscy piszą, "oglądać koniecznie w HD..." Ale żeby to zrobić i obejrzeć w opcji "cały ekran" trzeba się przenieść na YT U mnie działa, co prawda na tablecie ale zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 11 Lutego 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Możesz zrobić print screena ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 O to chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 To może ja będe miał pytanie, może ju kiedyś było to poruszane, ale nie znalazłem... Otóż dlaczego nie można tutaj ogladać filmików z YT w wersji na cały ekran? Kliknąc owszem można ale i tak okienko pozostaje to samo Wszyscy piszą, "oglądać koniecznie w HD..." Ale żeby to zrobić i obejrzeć w opcji "cały ekran" trzeba się przenieść na YT U mnie działa, co prawda na tablecie ale zawsze Zapewne klikając na filmik, ten odtwarzany jest nie na stronie ale tablet przeładowuje film do aplikacji YT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 11 Lutego 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Podobnie robi smartfon z wbudowaną aplikacją YT po kliknięciu na link z filmikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 11 Lutego 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Moim zdaniem to o co prosi Ciastek jest niemożliwe na zwykłym PC/laptopie , a przynajmniej ja nigdy się z taką opcją nie spotkałem na żadnym forum. Pomijam już fakt "wagi" tego problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kama Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Zapewne klikając na filmik, ten odtwarzany jest nie na stronie ale tablet przeładowuje film do aplikacji YT. Dokładnie a przynajmniej ja nigdy się z taką opcją nie spotkałem na żadnym forum Z ciekawości sprawdziłem kilka for i też nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Pomijam już fakt "wagi" tego problemu no wiesz...ja wczoraj dostałem taki mały gift 46'' i pierwsze testy 3D były na filmiku ze spota...wrażenie mega więc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Evo, z tych które znam : AutoKącik Alfaholicy android.com.pl Ale spoko teraz wiem, że to kwestia silnika forum A poza tym to bez spiny, po prostu byłem ciekawy dlaczego tak sie działo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zegarek Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 W bbcodzie youtube trzeba by było dodać atrybut allowfullscreen="true", ale to już robota dla admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 zegarek, ja wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master kecav Opublikowano 12 Lutego 2013 Master Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Czy szanowna Administarcja wie może, jak działa słownik? Problem w tym, że znajduje on i zaznacza na czerwono wiele różnych wyrazów, które są napisane prawidłowo. Wiem, że zaznacza te których nie posiada w swojej bazie, ale jest tam opcja dodawania wyrazów do słownika. I z tym mam problem. Dodaję te, które są prawidłowe, a system wciąż wyświetla je na czerwono, czyli tak jakby tych wyrazów nie dodał . Na forum detailingowym, nawet słowo 'wosk', dla słownika nie jest znane . A może coś źle robię? Słownik działa i się przydaje, ale dodawanie słów jest wyłączone? A może to kwestia uprawnień? Przykładowe słowo 'wosk' dodawałem do słownika już wielokrotnie. Efekt: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosemeyer Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 co było nie tak z moim ogłoszeniem w "Sprzedam" że zniknęło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Rosemeyer, nie można sprzedawać dwóch identycznych rzeczy, czyli u ciebie 2x hdc tak przynajmniej mi się wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 14 Lutego 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Dokładnie, polecam poczytać regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosemeyer Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Rosemeyer, nie można sprzedawać dwóch identycznych rzeczy, czyli u ciebie 2x hdc tak przynajmniej mi się wydaje Tak mi sie zdawało, że o to chodzi, ale chciałem się upewnić. Ale swoją drogą, to nie raz i nie dwa były sprzedawane ilości większe niż 1szt. Jaka jest różnica między 2szt HDC, a np większą ilością taśmy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator CleanerFreak Opublikowano 14 Lutego 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Bernd, bardzo Cię proszę: nie polemizuj, tylko dostosuj się do regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosemeyer Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Bernd,bardzo Cię proszę: nie polemizuj, tylko dostosuj się do regulaminu. Nie polemizuję, ja tylko grzecznie pytam A dostosować się już dostosowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi