cptolgierd Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Myślę że da się coś takiego zrobić, tutaj jest odpowiednia modyfikacja - wystarczy lekko ją przerobić aby pokazywała nowe tematy/posty, oczywiście żreć będzie to transfer ale to już decyzja administracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Jezeli to pytanie padlo to przepraszam... Czy da sie cos zrobic z obsluga forum na iphonie i ipadzie- mianowicie po kliknieciu w dzial handlowy pojawiaja mi sie na sekunde sklepy po czym lista znika i wydac tylko 2 tematy ogolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Jezeli to pytanie padlo to przepraszam... Czy da sie cos zrobic z obsluga forum na iphonie i ipadzie- mianowicie po kliknieciu w dzial handlowy pojawiaja mi sie na sekunde sklepy po czym lista znika i wydac tylko 2 tematy ogolne a może dało by się zainstalować na forum Tapatalk Wystarczy ściągnąć plugin, instalnąć, dodać na stronie forum do spisu i korzystać przez program w przyjaznej formie na smartfonach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 daniels u mnie na ipad działa normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariello01 Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 A ja mam takie troszke banalne pytanie, od pewnego czasu mam zawsze 23 nieprzeczytanych postów a jak wchodze w nie to nic sie nie pokazuje nowego. Drugie pytanie to ciągle widze temat o tych promiennikach co Evo zablokował 6 lutego, nawet po kilkukrotnym otworzeniu i dodaniu do ignorowanych dalej to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 daniels u mnie na ipad działa normalnie hmmm nie mam teraz przy sobie iPada bo siedze na koniu znaczy się na desce w górach ale kiedyś sprawdzałem to był podobny problem jak mam na iPhonie, jest to o tyle spory problem jak musze coś szybko wrzucić lub odpisać, bez sensu kombinować z linkami do tematu itp...powinno to działać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkolm Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 A ja mam takie troszke banalne pytanie, od pewnego czasu mam zawsze 23 nieprzeczytanych postów a jak wchodze w nie to nic sie nie pokazuje nowego.Drugie pytanie to ciągle widze temat o tych promiennikach co Evo zablokował 6 lutego, nawet po kilkukrotnym otworzeniu i dodaniu do ignorowanych dalej to samo. daj"odznacz wszystkie tematy jako przeczytane" powinno ustąpić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axwell Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Witajcie, mam prośbę i pytanie, czy była by możliwość wrzucenia bannera naszej akcji Stop Podwyzkom Cen Paliw z odnośnikiem do niej w odpowiedniej częsci forum ? Chcemy nagłośnić i rozpropagować akcję na Wielką Skalę. jako wspracie wyróżnimy Forum na naszej stronie Wsparcia. Niestety nie jesteśmy / na razie / w stanie płacić za tą reklamę stąd prosba o pomoc jako podwieszenie bannera za darmo. Dziękuję za wszelkie odpowiedzi. Nasz banner lub button http://www.stoppodwyzkomcenpaliw.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 w sumie nie głupi pomysł a taki baner byłby w słusznej sprawie, ale choćby małą rekompensatą byłoby właśnie umieszczenia KA jako partnera czy stronie wsparcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axwell Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 ale choćby małą rekompensatą byłoby właśnie umieszczenia KA jako partnera czy stronie wsparcia.oczywiscie że tak, bez dwóch zdań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariello01 Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Kolejne pytanie, co się stało z tematem kolegi luk skywalker ?? Został usunięty?? Jeszcze 2 dni temu był a dzisiaj go znaleźć nie moge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 17 Lutego 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Temat od dawna był w koszu, wywalony przez CleanerFreak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk skywalker Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Kolejne pytanie, co się stało z tematem kolegi luk skywalker ?? Został usunięty??Jeszcze 2 dni temu był a dzisiaj go znaleźć nie moge Został usunięty ale niebawem wracamy ze zdwojoną siłą. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Został usunięty ale niebawem wracamy ze zdwojoną siłą. To się zobaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasaq Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Takie pytanie do administracji. Czy nie da się czegoś zrobić, zmienić w sprawie zadawania pytań przez nowe osoby? Jakieś restrykcje, ostrzeżenia. Ludzie rejestrują się, i pierwsze co to zamiast czytać to od razu z pytaniem i nowym tematem wyjeżdżają. Ja rozumiem, że forum jak forum ma służyć społeczności, ale jakiś poziom też musi zachowywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 19 Lutego 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Tasaq, Zobacz ile ostrzeżeń mają nowi natarczywi użytkownicy forum. Co wychwycimy na bieżąco jest kasowane. Tasaq, Ty możesz oczywiście też pomóc klikając wykrzyknik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasaq Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 klikam klikam:) ale chodzi mi np o to żeby też ograniczyć pytania nowych userów przez wprowadzenie jakiegoś limitu postów, np 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Checio Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 klikam klikam:) ale chodzi mi np o to żeby też ograniczyć pytania nowych userów przez wprowadzenie jakiegoś limitu postów, np 5. Wg mnie takie ograniczenia średnio się sprawdzają, już kilka razy widziałem posty o dupie maryny ( nawet w luźnych ) z dopiskiem że nabija sobie licznik żeby móc pisać w dziale sprzedam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 19 Lutego 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Checio, ... i dlatego nabijanie postów tam nie działa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axwell Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Koledzy a Co z Bannerem ? Jest szansa na rozpatrzenie propozycji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 19 Lutego 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Koledzy a Co z Bannerem ? Jest szansa na rozpatrzenie propozycji ? chciałbym zapytać jaki cel ma ta akcja? rozumiem, że chodzi o obniżenie cen paliw ale jak chcecie to osiągnąć? wszedłem na stronę i znalazłem: Grupą 100.000 kierowców wynegocjujmy zniżkę na paliwa w jednym koncernie. ale w jaki sposób? przecież wszystkie paliwa i tak jadą z Płocka, bez względu na to na jakiej stacji je kupimy w ramach strajku za granicę nie pojedziemy (chyba że na Litwę) bo tam jeszcze drożej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axwell Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Chcemy zrobić wielki Hałas wokół problemu, bo jest to problem na olbrzymią już skalę, gdybyś poczytał dokładniej , na stronie znajdują sie inne artykuły które mówią o tym co się dzieje w naszym Państwie i jak bardzo ma nas w Poważaniu. Społeczeństwo nie zdaje sobie sprawy z faktu iz moze samo decydować o tym co się dla nich robi, nie moze być tak ze Rząd dymie w dupala swoje społeczeństwo tylko po to zeby nachapać się lub załątać dziure budżetową zamiast łatać dziury i budować drogi z podatków w Paliwie. w tej chwili ok 53% ceny paliwa to podatek i akcyza... Musi być Głośno o Problemie inaczej obudzimy się a na dystrybutorze bedzie 10pln/l Pb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 19 Lutego 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 nie moze być tak ze Rząd dymie w dupala swoje społeczeństwo tylko po to zeby nachapać się oj! może w tej chwili ok 53% ceny paliwa to podatek i akcyza właściwie to nawet więcej... już rozumiem ideę i plan działania bardzo dziękuję za wyjaśnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Checio Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Arekkaz, niestety nie wszyscy zdają sobie z tego sprawę i spamują żeby tylko nabić liczbę postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axwell Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Arekkaz, niestety nie wszyscy zdają sobie z tego sprawę i spamują żeby tylko nabić liczbę postówa ja się zastanawiam tyko Co im da ta ilośc postów... to chyba to samo co miliardowa ilość znajomych na fb... załosne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi