Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Niestety. Szanowna Administracjo! czy jest możliwość przywrócenia funkcjonalności podglądu pierwszego i ostatniego posta w okienku wyskakującym po najechaniu na tytuł wybranego wątku?

ja sie przyłączam do tego , myślałem że coś moja przeglądarka od wczoraj zwariowała..

Opublikowano

myślę że wyłączyli to specjalnie - każde takie coś to kolejne zapytanie do bazy na lichutkim nazwowym serwerku...

Opublikowano

M4ciek, to jest właśnie funkcjonalność zmniejszająca obciążenie serwera. Teraz zamiast podglądu trzeba klikać w wątek i serwer musi wyświetlić cały thread, ze wszystkimi dodatkowymi danymi postów i userów w nim piszących.

Opublikowano

Czy z powodu niedostępności tych działów odjęło mi posty ?

Jeśli nie, to z jakiego powodu ?

Opublikowano
Twoje konto przekroczyło maksymalną ilość nieprzeczytanych postów: 300 Zostały usunięte informacje o nieczytanych postach

ehh, kiedyś apelowałem o zwiększenie limitu z 1000 na więcej...

Opublikowano

czy pojawi się widok "starego" forum tak aby nowe tematy były w kolumnie po prawej?? odkąd to zniknęło nie mogę ogarnąć tego co tu się dzieje, co dzień 800 postów :( co z tego ze poblokuje nie interesujące tematy jak powstają kolejne, tak przynajmniej był szybki podgląd...