tfelek Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Niestety. Szanowna Administracjo! czy jest możliwość przywrócenia funkcjonalności podglądu pierwszego i ostatniego posta w okienku wyskakującym po najechaniu na tytuł wybranego wątku? ja sie przyłączam do tego , myślałem że coś moja przeglądarka od wczoraj zwariowała.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 myślę że wyłączyli to specjalnie - każde takie coś to kolejne zapytanie do bazy na lichutkim nazwowym serwerku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 M4ciek, to jest właśnie funkcjonalność zmniejszająca obciążenie serwera. Teraz zamiast podglądu trzeba klikać w wątek i serwer musi wyświetlić cały thread, ze wszystkimi dodatkowymi danymi postów i userów w nim piszących. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Co się stało z działami PSB i Projekty Firm Detailingowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 25 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Trwają prace serwisowe, te dwa działy nie będą dostepne przez 48h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maggot Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Czy z powodu niedostępności tych działów odjęło mi posty ? Jeśli nie, to z jakiego powodu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 28 Stycznia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Pewnie poleciały w ramach sprzątania w tematach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maggot Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 rychu, dziękuję za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanquisz Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Twoje konto przekroczyło maksymalną ilość nieprzeczytanych postów: 300 Zostały usunięte informacje o nieczytanych postach ehh, kiedyś apelowałem o zwiększenie limitu z 1000 na więcej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 vanquisz, No własnie a teraz jest 300 i to w 1 dzień można przekroczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 28 Stycznia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 No to trzeba mniej spamować i problemu nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Moze ktos cos zrobi magicznego zeby mozna bylo linki do vimeo podlaczac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Choć jestem krótko na forum, i może niewiele wiem o jego strukturach i sposobie działania, ale czy Administracja forum mogła by wypowiedzieć się i zająć swoje stanowisko w temacie: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 61&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tworek Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Jaki jest obecnie ustawiony limit postów nie przeczytanych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 800 bodajże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mat's Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 na 100% 800 bo mi przed chwilą się to ukazało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tworek Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 OK dziękuję za info i zmianę ustawień przez administrację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas93cs Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Witam a dlaczego forum niem jeszcze na facebook Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Witam a dlaczego forum niem jeszcze na facebook Bo teraz trendem jest : "tam nie być" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 5 Lutego 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 http://www.facebook.com/pages/Forum-KosmetykaAut/138100722911385 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Witam a dlaczego forum niem jeszcze na facebook Bo teraz trendem jest : "tam nie być" http://www.facebook.com/pages/Forum-Kos ... 85?sk=info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 http://www.facebook.com/p...138100722911385 Aż chyba na "face" się wloguję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 czy pojawi się widok "starego" forum tak aby nowe tematy były w kolumnie po prawej?? odkąd to zniknęło nie mogę ogarnąć tego co tu się dzieje, co dzień 800 postów co z tego ze poblokuje nie interesujące tematy jak powstają kolejne, tak przynajmniej był szybki podgląd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maggot Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Prośba - by jednak czasem odpowiedzieć na pw . Kieruję ją tylko do jednego admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 cash, Mówili że strona główna już nie powróci....ja też żałuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi