Swoop Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 optymalizacja bazy danych na tym by się przydała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roko Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Czy sa jakies problemy z forum?/ bo juz 2 raz nie moglem sie zalogowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 9 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Roko, nie miałem dotąd żadnych a loguje się kilka/naście razy dziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Arekkaz, ja też miałem problem już kilka razy. coś z serwerami? czasami forum siada na kilka minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihnova Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 no to php by Przemo zaczyna mieć dość ja też ostatnio zauważyłem parę przymułek i problem z logowaniem może póki jeszcze nie jest za późno czas pomyśleć o nowym silniku np. vBulletin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 9 Stycznia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 dopisuję się powyższych spostrzeżeń najczęściej siada w godzinach wieczorno / nocnych PS: pytanko - niektórzy z użytkowników mają pod swoim avatarem, pozycję "ostrzeżenia" - za co są udzielane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 PS: pytanko - niektórzy z użytkowników mają pod swoim avatarem, pozycję "ostrzeżenia" - za co są udzielane? kliknij na pierwszą cyfrę to się dowiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 9 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Eryczek, każde jest uzasadnione i do wglądu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 9 Stycznia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 PS: pytanko - niektórzy z użytkowników mają pod swoim avatarem, pozycję "ostrzeżenia" - za co są udzielane? kliknij na pierwszą cyfrę to się dowiesz Aaa... Tego nie zauważyłem Dzięki za wyjaśnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 ale nie musisz na główną wchodzić bo w zakładce Forum też jest ta opcja zaraz nad tabelką z całym forum po prawej stronie np teraz mam: Zobacz swoje posty Zobacz swoje tematy Zobacz posty bez odpowiedzi Zobacz posty nieprzeczytane [7] «» Zobacz posty od ostatniej wizyty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Albo jak wejdziesz w temat poprzez nieprzeczytane posty to naciskasz wstecz i jestes znowu w nieprzeczytanych.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KR54321 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 No pewnie że tak, macie rację - dokładnie tak działam, ale wracanie i odświeżanie to dwa kliknięcia a nie jedno i to dostępne 24/7. "Pokaż nieprzeczytane" to dla mnie podstawowy skrót nie tylko na tutejszym forum Bezpośredni i łatwo dostępny ułatwia życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 A co się stało z Oryginalnym Tematem Twój Arsenał? Zniknął? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 12 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Prawdopodobnie bezpowrotnie poszło w kosmos. Wypadek przy pracy. Zainteresowanych i pokrzywdzonych przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maggot Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Prawdopodobnie bezpowrotnie poszło w kosmos. Wypadek przy pracy.Zainteresowanych i pokrzywdzonych przepraszam. Zdarza się ...aczkolwiek mogłeś dać jakieś info podwieszone, o tym, co nabroiłeś, albo napisać w nowym takim temacie, który założyłeś . Ps. może admin coś wyczaruje ? (nie znam się na tym, po prostu pytam ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Prawdopodobnie bezpowrotnie poszło w kosmos. Wypadek przy pracy. Zainteresowanych i pokrzywdzonych przepraszam. I nie da się tego przywrócić?! Bardzo szkoda, bo kawał histori forum zniknął! Temat istniał prawie od początku forum. Nie ukrywam, że był to mój ulubiony temat, zresztą temat który założyłem. Takie fajne archiwum, gdzie można było pooglądać, podpatrzeć, podpytać itp. Taka ewolucja użytkowników, kosmetyków dostępnych na rynku, samego forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 12 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Nie myli się tylko ten, kto nic nie robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 12 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 No właśnie, nie pitolić tylko brać się za reaktywacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Macie farcika.. Może nie najświeższą, ale 'jakąś' tam kopię poprzedniego tematu mam. Ostatni wpis z 9 grudnia, ale lepszy taki niż żaden.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Ja też mam tylko forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 u mnie to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 23 Stycznia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 I tak ze statystyk wynika, że mało osób tam zaglądało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Ale na dole jak się najeżdża na użytkownika to pokazywało sie ile siedział na forum i jaki dział a teraz tego brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 SZyBA, Więcej "najeżdżałek" nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 więcej "najeżdżałek" nie działa Niestety. Szanowna Administracjo! czy jest możliwość przywrócenia funkcjonalności podglądu pierwszego i ostatniego posta w okienku wyskakującym po najechaniu na tytuł wybranego wątku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi