Administrator Evo Opublikowano 1 Grudnia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 chciałem zakupić, pytałem o cene Ale oferty kupna nie wyraziłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m911 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 wiadomo ze jak pytam o cene to jestem zainteresowany m911, gdybyś się zdecydował, jesteś pierwszy. Następny jest Użytkownik forum, który o 20:51 wysłał mi PW z zapytaniem o koszty wysyłki, gdyż nie może pisać w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 1 Grudnia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Nie da się ukryć, ale zainteresowanie =/= oferta kupna, i jeśi osoba z która autor umówił się na PW powiedziała jasno "biore" to nie ma problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m911 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 dobra koniec tematu....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 1 Grudnia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Dyskusje na temat kształtu konkursu przeniosłem do osobnego tematu i tam zapraszam zainteresowanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m911 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 moglibyście coś podziałać żeby na forum wstawiać miniaturki a po kliknięciu na nią wyskakiwało w pełnej rozdzielczości - gdy oglądam z komórki, czy wolnego łącza ładuje się to baaaaaaaaaardzo długo, a przy tym zjada baaaaaaaaardzo dużo transferu (czyli kasy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Lepiej dołożyć wersje mobilną strony tylko pewnie to są jakieś koszta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Pierwsza czynność odciąży serwer Nie masz pojęcia o czym mówisz. Nic to nie zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 A może by tak Administracja zastanowiła się nad możliwością wysyłania PW do więcej niż 1 osoby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 vanquisz - userów z natury rzeczy się nie usuwa, również dlatego "bo po co" skoro to nic nie daje, żadnego odciążenia natomiast 'efekt' 1000 postów zniknie jak forum zmieni silnik na którym obecnie stoi Swoop, Twoja propozycja też będzie wdrożona w życie jak tylko spełni się podany przeze mnie linijkę wyżej warunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 woop, Twoja propozycja też będzie wdrożona w życie jak tylko spełni się podany przeze mnie linijkę wyżej warunek choć wiem, że da się to włączyć również w obecnej wersji skryptu, to rozumiem i czekam z niecierpliwością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falon Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Lepiej dołożyć wersje mobilną strony tylko pewnie to są jakieś koszta... kwestia tylko odpowiedniej skórki, może nawet są gotowe dla przema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedar Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Proponowałbym usuwać niepotrzebne posty w temacie Krótkie pytanie, krótka odpowiedź. Jak sama nazwa wskazuje to nie jest miejsce na rozpisywanie się, zwłaszcza jak ma to teraz miejsce na temat "roli IPA w procesie woskowania". Strasznie się to czyta, kilka postów nic nie wnoszących, a wręcz mylących nowo przybyłych. Po stokroć wolę wklejać linki w odpowiedzi na pytania, które się już powtarzają niż czytać co kto robi z IPA. Proponuję też stworzyć temat "Rola IPA w prociesie auto-detailing", bo coraz więcej przemyśleń pojawia się w różnych tematach i niech tam każdy pisze do czego używa i jak mu się spisuje.[/b] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zapewne takie zapytanie już padło w tym temacie: czy jest możliwość dodania do naszego forum SB? przynajmniej byłoby miejsce gdzie można by spokojnie pospamować na każdy temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUKAS103 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zapewne takie zapytanie już padło w tym temacie: czy jest możliwość dodania do naszego forum SB? przynajmniej byłoby miejsce gdzie można by spokojnie pospamować na każdy temat. i to byłby super pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 9 Grudnia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zapewne takie zapytanie już padło w tym temacie: czy jest możliwość dodania do naszego forum SB? przynajmniej byłoby miejsce gdzie można by spokojnie pospamować na każdy temat. Temat dawno temu poruszany na forum bez powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Temat dawno temu poruszany na forum bez powodzenia. a jakiś konkretny powód? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 A gdyby tak każde usunięcie postu/grupy postów wiązało się z informacją - co kto i dlaczego? Oszczędziłoby to nerwów i irytacji (zwłaszcza, że często post wylatuje bo ewidentnie zawinił użytkownik - najczęściej wynika to z jego niewiedzy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 10 Grudnia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Punkt 11 Regulaminu forum. najczęściej wynika to z jego niewiedzy ) A niewiedza wynika z lenistwa i braku znajmości regulaminu poszczególnych działów i całego Forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 I właśnie dlatego moderatorzy powinni odnosić się do poszczególnych punktów regulaminu. To przecież działanie "edukujące" forumową brać. Pkt. 11 Wszelkie zmiany lub usuwanie treści publikowanych na łamach Portalu mogą być dokonywane bez powiadamiania osób zainteresowanych, w szczególności autorów zmienianych bądź usuwanych wiadomości. mogą =/= muszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 10 Grudnia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Raczysz żartować chyba. Forum zrzesza dorosłych ludzi, dla których znajomość kilku linijek regulaminu nie powinna przekraczać ich możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 W niektórych sytuacjach, kiedy bawisz się w dowolną interpretację, lub pozwalasz sobie na "gesty dobrej woli", No ale w sumie o gestach dobrej woli łatwo zapomnieć. innym zaś razem jesteś ostoją forumowego purytanizmu, (tu akurat nie przytoczę cytatu, ponieważ post który mam na myśli zniknął w forumowych czeluściach.) to trzeba sobie postawić pytanie: Jak szary użytkownik forum ma wiedzieć, czy (np.) WSZP moderator Evo wstał dziś nogą lewą, czy prawą? I, co za tym idzie, czy usuwa dziś wszystko, czy tylko to co skrajnie narusza regulamin? Hm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 10 Grudnia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 miba, czy coś może źle zrobiłem sprzątając Twój temat? Przy tej ilości userów mamy naprawdę sporo roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 10 Grudnia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 miba, przypomne tylko że kiedy założyłeś temat NIEZGODNIE Z REGULAMINEM , temat nie został usunięty, Ty zostałeś poproszony o usunięcie braków. Pamiętasz to może ? Podziwiam chęć niektórych do boksowania się z moderacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Arekkaz - nie, w żadnym wypadku, nawet podziękowałem na pm'ce, że sam wyszedłeś z taką inicjatywą i, że jeszcze mi go "gratis" podbiłeś "up" Evo - Temat wylądował w koszu. Wrócił dopiero po mojej pm'ce, że fotki dołączę później. To nie jest boksowanie, ja tylko pokazuję Ci, że brak informacji o powodzie usunięcia/edycji itd prowadzi do niezdrowych napięć. Nie wiem jak wyglądałoby to od strony technicznej - wiem, że na kilku dużych forach spisuje się nieźle - temat ląduje w koszu z odpowiednią adnotacją - nie ma problemu, nie ma tylu stresów. Podobnie z postami - lecą z jakiegoś tematu? to w pierwszym który leci kilka słów od moda: posty nie na temat usunięte - i po wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi