Moderator Domel Opublikowano 1 Lipca 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Drodzy użytkownicy forum - jak zgłaszacie posty - umieszczajcie wiadomość "co jest nie tak", bo często trzeba się domyślać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoolBreeze Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 @Administrator , były może dzisiaj jakieś "trzaski" z dostępem do forum miedzy 10.00 a 14.00? Od jakiegoś czasu pojawiają się u mnie problemy z wbiciem na stronę. Nie idzie na stalym necie po kablu i mobilnie via TT i przez przeglądarkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 1 Lipca 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 @CoolBreeze, prosiłbym zgłaszać takie problemy natychmiastowo na nasz mail, profil FB lub przynajmniej w tym temacie. Obsługa naszego serwera dedykowanego, nie znalazła żadnego problemu, a szczytowe obciążenie całego serwera sięgało jedynie 15%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YOBACK Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 @CoolBreeze@Administrator Miałem ostatnio taki sam problem. Strona po prostu się nie chciała ładować. Wszystkie inne strony działały bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menior Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Potwierdzam i ja mam takie problemy ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 u mnie to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 2 Lipca 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Tak jak pisałem wcześniej, proszę zgłaszać takie problemy na bieżąco za pomocą maila, FB lub od razu po wejściu na forum, a nie po kilku godzinach. Z monitoringu serwera nie wynika, aby były jakieś przerwy w dostępie do usług. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurtaz Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Występują u mnie problemy z prywatnymi wiadomościami na tapatalku, kompletnie nic mi nie przychodzi i sam też nic nie mogę wysłać. Na innych forach nie mam z tym problemu. Może ktoś podpowie gdzie leży problem, może powinienem coś w ustawieniach aplikacji zmienić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 4 Lipca 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 @gurtaz, posiadasz aktualną wersję Tapatalk? Próbowałeś oczyścić pamięć podręczną aplikacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 8 Lipca 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Chyba punkty reputacji zniknęły. Nie mogę przyznawać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Potwierdzam... dodatkowo czasem otrzymywałem powiadomienia, że ktoś zareagował na mój post, a wchodząc w dany temat tego nie widzę i innym tez punktów przyznać nie mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Lee Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Mam wrażenie że znowu zniknął przycisk powrotu na górę strony. @Fredi88 już kiedyś o tym pisał i po aktualizacji był, a teraz znowu nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Miałem to samo co @Fredi88 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 8 Lipca 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 6 godzin temu, Domel napisał: Chyba punkty reputacji zniknęły. Nie mogę przyznawać. Poprawione. 2 godziny temu, Tommy Lee napisał: Mam wrażenie że znowu zniknął przycisk powrotu na górę strony. @Fredi88 już kiedyś o tym pisał i po aktualizacji był, a teraz znowu nie ma. Aktualizowałem dzisiaj styl forum i wyłączyłem na chwilę kilka dodatków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Lee Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Teraz, Administrator napisał: Aktualizowałem dzisiaj styl forum i wyłączyłem na chwilę kilka dodatków. Ale widać juz że się pojawiło 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 9 Lipca 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 W dniu 25.06.2018 o 12:56, KHOT napisał: Coś się zmieniło ostatnio? Strona działa strasznie ociężale i to na mocnym komputerze, który nie powinien mieć najmniejszych problemów z żadnym www. Nadal odczuwasz problemy z ładowaniem forum? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 10 Lipca 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Czy przy ostatnich aktualizacjach została zmieniona czcionka na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Też to właśnie zauważyłem, poprzednia była czytelniejsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 10 Lipca 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 @psemo, od teraz motyw forum korzysta z czcionek systemowych. Ma to przyśpieszyć wczytywanie forum oraz kompatybilność stylu z różnymi systemami. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 @Administrator Jest lepiej. Aczkolwiek dużą winę ponosi pewnie ociężały Chrome. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit_Krk Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 W dniu 29.06.2018 o 18:56, Administrator napisał: Użytkownik @bisior44 otrzymał dożywotnią blokadę. Chyba jednak powrócił, tym razem pod nickiem @tomi227. Znowu pisał byle co i byle gdzie, aby nabić 10 postów. Zdjęcia w ogłoszeniu łudząco podobne to tych od @bisior44. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 14 Lipca 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 @Pit_Krk załatwione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit_Krk Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Szybka reakcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 24 Lipca 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Panowie, Panie :) Forum ma 23142 zarejestrowanych użytkowników. Do tej pory w konkursie WW zagłosowało 17 osób a w konkursie PSB aż 18. Zachęcam do oddawania głosów - to forum może żyć tylko dzieki wam 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menior Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 @Domel o jakie konkursy chodzi? to chetnie zaglosuje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi