cannonn Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Wyświetlanie nazw tematów w kartach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgodnie z sugestiami użytkowników, postanowiłem przygotować styl SE Square Left w ciemnych tonacjach. Prosiłbym wszystkich użytkowników o jego przetestowanie i wyrażenie swojej opinii, styl możecie zmienić poprzez panel użytkownika. Wgrałem również nową wersję TT i zgłosiłem problem z datą do wsparcia TT, mam nadzieję, że wezmą to zgłoszenia poważnie i rozwiążą ten problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jendrek1975 Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Brakuje przy ikonce "Nowe Posty " cyfry nieprzeczytanych postów i odznacz posty jako przeczytane,teraz trzeba wracać do początku żeby odznaczyć :-( a i jeszcze przyciskając post np"Nasze pieszczochy 2 " wchodzimy w pierwszy post a nie tak jak przedtem w ostatni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 29 Lipca 2015 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Brakuje przy ikonce "Nowe Posty " cyfry nieprzeczytanych postów i odznacz posty jako przeczytane,teraz trzeba wracać do początku żeby odznaczyć :-( a i jeszcze przyciskając post np"Nasze pieszczochy 2 " wchodzimy w pierwszy post a nie tak jak przedtem w ostatni Nad pierwszymi problemami trwają prace natomiast ostatnia sprawa była już opisywana. Klikasz na strzałkę lub chmurki po lewej stronie tematu i przenosi Cię do ostatniego, nieczytanego postu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Brakuje przy ikonce "Nowe Posty " cyfry nieprzeczytanych postów i odznacz posty jako przeczytane,teraz trzeba wracać do początku żeby odznaczyć :-( a i jeszcze przyciskając post np"Nasze pieszczochy 2 " wchodzimy w pierwszy post a nie tak jak przedtem w ostatni Przenoszenie do pierwszego nieprzeczytanego postu jest już aktywne, ilość nieprzeczytanych postów i inne liczniki zostaną przywrócone. Oznaczanie jako nieprzeczytane, jest tylko na stronie głównej forum oraz działów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Slovak, fajnie ze jest nowy styl, ale dalej tematy są mało czytelne. Naprawdę nie można przesunąć trochę kolumn w lewo kosztem pierwszej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Mi się tam wszystko podoba. Brak mi tylko buttona ''oznacz wszystkie fora jako przeczytane'' w nieprzeczytanych postach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Mi się tam wszystko podoba. Brak mi tylko buttona ''oznacz wszystkie fora jako przeczytane'' w nieprzeczytanych postach Skłamałeś, nie zawiodłem Was i taka opcja już się pojawiła . Dokładnie po prawej stronie nad wynikami wyszukiwania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Aaaaaaaa widzisz Senkju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit_Krk Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Da radę wyciągnąć na wierzch odsyłacz do nieprzeczytanych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Da radę wyciągnąć na wierzch odsyłacz do nieprzeczytanych? Jeśli więcej osób będzie tak chciało, to nie widzę problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/miodu/ Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Jestem za wyrzuceniem na wierzch. Już kilkukrotnie nacisnąłem odruchowo oznacz fora jako przeczytane. Przyzwyczajenie takie, że tam był odnośnik do przeczytanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Ja tez o to bym prosil . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jendrek1975 Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Da radę wyciągnąć na wierzch odsyłacz do nieprzeczytanych? Jeśli więcej osób będzie tak chciało, to nie widzę problemu. Chcę i Ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manio49 Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 I ja tysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Na stylu Elegance jest to już na wierzchu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit_Krk Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 senkju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanSnuja Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Tylko ja nie mam shutboxa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 30 Lipca 2015 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Chwilowo SB będzie niedostępny chociaż zastanawiamy się czy go przywracać. Zainteresowanie było znikome. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 I dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vespa Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Mam problem z powiadomieniami. Nie obserwuję tematu, a za każdym razem otrzymuję informację o nowych postach w wątku olejowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Brakuje dla mnie dwóch opcji: - cytowanie selektywne - kliknięcie w @ lub nazwę usera i to przenosi do szybkiej odpowiedzi z nazwą usera w boldzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 31 Lipca 2015 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Tomek Wro, widziałeś może ankietę z wyborem edytora wizualnego lub cytowania selektywnego? Jak tak, to wiedz, że czekamy na wyniki, jak nie to viewtopic.php?f=25&t=24260&view=unread#unread Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Mam problem z powiadomieniami. Nie obserwuję tematu, a za każdym razem otrzymuję informację o nowych postach w wątku olejowym. Sprawdź co masz tutaj zaznaczone - ucp.php?i=ucp_main&mode=subscribed Brakuje dla mnie dwóch opcji:- cytowanie selektywne - kliknięcie w @ lub nazwę usera i to przenosi do szybkiej odpowiedzi z nazwą usera w boldzie Pisałem o tym, wystarczyło przejrzeć wątki w tym dziale i ankietę globalną - viewtopic.php?f=25&t=24260&view=unread#unread Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vespa Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Slovak, niestety ale to nie takie proste: http://screenshooter.net/1170096/31_07_2015__10_51_55 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi