#kris Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2019 Zrobimy z jednym ;)Super... podziękowałWysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Gardor Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2019 10 godzin temu, Mumins napisał: proszę o uzupełnienie rozmiarów, bo rano puszczam zamówienie i będę musiał wybierać na chybił trafił Zrobione 1
Mumins Opublikowano 9 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2019 Lista przekazana do realizacji, dzięki wszystkim za wpisanie się z tymi, którzy wybrali przelew jako formę płatności, skontaktuję się na priv i podam dane. 14:9 dla wykonania w kolorze niebieskim (a właściwie niebiesko-szaro-metalicznym). 3
#kris Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2019 14:9 dla wykonania w kolorze niebieskim (a właściwie niebiesko-szaro-metalicznym).Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Mumins Opublikowano 9 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2019 No i niestety nie wszystko jest tak różowe, jakby się mogło wydawać. Oboje z narzeczoną nie zwróciliśmy uwagi, że nie wszystkie kolory koszulek i polo się pokrywają - tak właśnie stało się w przypadku "niebieskiej" polówki. Nasze niedopatrzenie, wybaczcie. Prawdopodobnie zrobimy kolor grafitowy, ale czekam jeszcze na potwierdzenie od Arka. Oczywiście każdy z Was ma możliwość wycofania się w związku z tą sytuacją, ale prosiłbym o ewentualne korekty do końca dnia. 2
Birkhof Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2019 @Mumins no stress będzie git. Najwyżej daj każdemu na plecach bialy wielki kwadrat to się odnajdziemy
Mumins Opublikowano 9 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2019 1 minutę temu, Birkhof napisał: @Mumins no stress będzie git. Najwyżej daj każdemu na plecach bialy wielki kwadrat to się odnajdziemy Ale przecież na plecach będzie logo Detaling Show
paperson Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2019 @Mumins zmieniłem kolor na grafitowy w arkuszu.
Bitek Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2019 Dla mnie spoko opcja z grafitem, możesz wrzucić foto jaki to odcień.
Mumins Opublikowano 9 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2019 To jest opcja "czarna" z projektu, ale nigdy czarna nie była, tylko grafitowa właśnie.
Gloss Factory Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2019 Matko w końcu nie zdążyłem się dopisać. Jest w ogóle opcja jeszcze to zrobić czy już "po ptakach"? Za dużo na głowie ostatnio było i w końcu temat umknął...
Danielusinek Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2019 Ja dalej jestem chętny na polo, nie ma problemu
Administrator AreK Opublikowano 9 Września 2019 Administrator Zgłoś Opublikowano 9 Września 2019 3 godziny temu, Gloss Factory napisał: Matko w końcu nie zdążyłem się dopisać. Jest w ogóle opcja jeszcze to zrobić czy już "po ptakach"? Za dużo na głowie ostatnio było i w końcu temat umknął... do końca dnia możesz się wpisać, migusiem
Mumins Opublikowano 9 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2019 Matko w końcu nie zdążyłem się dopisać. Jest w ogóle opcja jeszcze to zrobić czy już "po ptakach"? Za dużo na głowie ostatnio było i w końcu temat umknął... Śmiało, dopisz się do listy z pierwszego postu - koszulki (lub polo, co wybierzesz) będą w kolorze grafitowym. 1
peciu Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2019 Dopisałem się do listy, oby nie było za późno. Pozdrawiam
Mumins Opublikowano 10 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2019 Dopisałem się do listy, oby nie było za późno. PozdrawiamZamówienie na koszulki już poszło także domowienie kolejnych sztuk wiąże się z pokryciem dodatkowych kosztów przesyłki (standardowo jak za kuriera).
Administrator AreK Opublikowano 10 Września 2019 Administrator Zgłoś Opublikowano 10 Września 2019 21 godzin temu, Mumins napisał: W dniu 9.09.2019 o 13:07, Gloss Factory napisał: Matko w końcu nie zdążyłem się dopisać. Jest w ogóle opcja jeszcze to zrobić czy już "po ptakach"? Za dużo na głowie ostatnio było i w końcu temat umknął... Śmiało, dopisz się do listy z pierwszego postu - koszulki (lub polo, co wybierzesz) będą w kolorze grafitowym. Bardzo dziękuję Ci za ogarnięcie tematu.
Mumins Opublikowano 10 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2019 Bardzo dziękuję Ci za ogarnięcie tematu.Nie ma sprawy. Cieszę się, że mogłem małą cegiełkę dołożyć :)
Gloss Factory Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2019 Daj znać czy jeszcze zdążyłem się dopisać czy też będzie trzeba coś dodatkowo zapłacić.
Mumins Opublikowano 11 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2019 Daj znać czy jeszcze zdążyłem się dopisać czy też będzie trzeba coś dodatkowo zapłacić. Będzie dodatkowa opłata na spółkę z@peciu (trzeba osobno domówić koszulki). Obaj odbierzecie na evencie?
rapmen93 Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2019 Też, jeżeli można, prosiłbym o koszulkę t-shirt. Oczywiście wszelkie koszty pokryję. Zapłaciłbym na miejscu. Co prawda będę mieć koszulkę z logiem MX Nowicki (firmówka) ale zawsze można zmienić
Mumins Opublikowano 11 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2019 Też, jeżeli można, prosiłbym o koszulkę t-shirt. Oczywiście wszelkie koszty pokryję. Zapłaciłbym na miejscu. Co prawda będę mieć koszulkę z logiem MX Nowicki (firmówka) ale zawsze można zmienić Wyślę Ci priv, ale to naprawdę już wyjątkowo uda się zrobić i jesteś absolutnie ostatni :)
Mumins Opublikowano 12 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2019 Wszyscy z Was, którzy zdecydowali się na opcję z przelewem, otrzymali moje dane. Sprzęt dziś powinien dojechać, wszystkie materiały są już gotowe i praca ruszy pełną parą
Danielusinek Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2019 @Mumins Hajsiwo przelane
Rekomendowane odpowiedzi