Jump to content

Recommended Posts

• Administrator
Posted

Cześć,
W tym temacie wpisujcie się skąd jedziecie na #detailingshow i ile macie wolnych miejsc w samochodzie.
Może warto połączyć siły i zaoszczędzić na paliwie. 

Posted

@paperson - jeszcze nic nie jestem w stanie powiedzieć. Prawdopodobnie będę miał we wrześniu wyjazd służbowy do Wrocławia, jednak nie wiem na razie, kiedy dokładnie (na pewno będzie to któryś z czwartkowo-sobotnich terminów). Dopiero na początku września będę znał dokładny termin. Dlatego póki co nie odzywam się w temacie ...

• Okay 1
Posted

Ja ze Stargardu, mam 4 wolne miejsca, ewentualnie podłącze się do kogoś by jeszcze więcej zaoszczędzić mój benzyniak 2.0 trochę żre 🙂

• Administrator
Posted

Powrót w niedzielę po południu, dwa miejsca wolne.
Wrocław-Rawicz-Poznań

Posted

Ja jadę z żoną i córeczką, wyjeżdżam z okolic Wyszkowa (mazowieckie) w sobotę przed 6 rano i w sumie będę mieć jedno miejsce.

• Administrator
Posted

Robi nam się KaKaCar. Kto ogarnie aplikację ;-) ?

Posted

Ja ruszam z kujawsko - pomorskiego

Dziś zapadła decyzja!

• Dziękuję 1
Posted

Nie wiem czy będę miał samochód już na detailing show bo sprzedałem BMW. Jak by ktoś z okolic Wadowic to chętnie się zabiorę, @Danielusinek na ile % pojedziesz? Bo do Bielska może bym dojechał 😄 

• Super 1
Posted

@Gardor ja na 99%, chyba że wypadnie coś naprawdę mega ważnego, na dzień dzisiejszy możemy się umówić, mieszkam przed Bielskiem masz do mnie jakieś 35km, ogarniesz?

Posted

Jak nie dołączę do nikogo to jadę z Gliwic.

Z racji, że udało się wygrać szkolenie, to będę pewnie tam do upadłego, także trzeba się z tym liczyć

Posted
Jak nie dołączę do nikogo to jadę z Gliwic.
Z racji, że udało się wygrać szkolenie, to będę pewnie tam do upadłego, także trzeba się z tym liczyć

Jeśli wyjazd z mojej strony wypali to chętnie się dołożę do paliwka

Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka

Posted

Cześć, leci ktoś z łódzkiego były by 2 miejsca ?? .Bo moje auto się obraziło i swoim nie dojadę;(