kudlaty86 Posted September 17, 2019 Report Posted September 17, 2019 Jak nie dołączę do nikogo to jadę z Gliwic.Z racji, że udało się wygrać szkolenie, to będę pewnie tam do upadłego, także trzeba się z tym liczyć Również wygrałem szkolenie. Jeśli to nadal aktualne to chętnie bym się z Tobą zabrał
Moderator Domel Posted September 18, 2019 Moderator Report Posted September 18, 2019 2 minuty temu, Łukasz EM napisał: @paperson tak będę Elegancko
#kris Posted September 19, 2019 Report Posted September 19, 2019 Moi pasażerowie się wysypali i jadą swoim więc mam trzy wolne miejsca i start z Częstochowy.Będę też cały czas trwania imprezy z racji szkolenia.Tylko jeden minus że zdrowie mi szwankuje...Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
krisbe Posted September 19, 2019 Report Posted September 19, 2019 Moi pasażerowie się wysypali i jadą swoim więc mam trzy wolne miejsca i start z Częstochowy.Będę też cały czas trwania imprezy z racji szkolenia.Tylko jeden minus że zdrowie mi szwankuje...Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu TapatalkaPoszło pw. Bo może da radę ogarnąć to wspólnie ;)
paperson Posted September 21, 2019 Report Posted September 21, 2019 Jeszcze śniadanko, 10km i widzimy się Do zobaczenia! 1
Recommended Posts