Birkhof Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Licząc że będzie to ok. 400km to raczej wróciłbym na poprawiny Skoro musisz to wrócisz
Dystrybutor Colourlock Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Meldujemy i my swoją obecność na Detailing Show 2019 W programie przygotowaliśmy dla Was m. in. warsztaty z renowacji skór, będziemy też mieli kilka nowości do pokazania. Obserwujcie nasz profil na FB, już niebawem pojawi się na nim wydarzenie oraz szczegółowy plan warsztatów. Do zobaczenia! 2
darecki78 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2019 W dniu 23.08.2019 o 07:40, Domel napisał: W 2012 podczas Euro byłem na weselu. W sobotę grała Polska reprezentacja - podczas meczu praktycznie wszyscy wyszli do restauracji obok oglądać mecz i na sali weselnej została garstka Więc wiesz - możesz też wyjść na chwilę I wrócę w poniedziałek
powalla Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Wolne w pracy załatwione ale że to za prawie miesiąc to z doświadczenia wiem że plany planami , a życie swoje i przez to nie deklaruję że będę na 100%
D@ViD Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2019 @Birkhof jak nie być, jak teraz można powiedzieć, że taki event na swoim "podworku" bedzie 1
Mumins Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Musimy chociaż zrobić jakieś naklejki z nickami z forum żeby się w końcu poznać osobiście, bo pewnie w tym tłumie będzie ciężko się "złapać"
Bare Shine Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2019 minimum te naklejki, a jezeli mamy robic koszulki to powoli by trzeba sie za to zabrac
Lukasz_BLN Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Będę, termin zaklepany 1
Administrator AreK Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Nasza Pani grafik nie jest w stanie przygotować projektu w tak krótkim czasie. Jeśli znacie kogoś kto mógłby pomóc w tej kwestii to dajcie znać. Pomożemy i ukierunkujemy grafika. Przygotujemy kartki/naklejki które dostaniecie na "dzień dobry" . Nasze dziewczyny napiszą na nich nick i imię. Zdradzę Wam ciekawostkę. Dołączyło do nas blisko 25 firm z branży w tym 5 producentów maszyn polerskich. ...ale będzie testowanie Jeśli planujecie zakup polerki a nie wiecie co wybrać, na Detailing Show będzie można wszystko przetestować 1 1 1
D@ViD Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2019 @AreK Super wiadomość w końcu może dowiem się i przekonam co potrafi "maszyna polerska planetarna"
Administrator AreK Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2019 9 minut temu, david2888 napisał: "maszyna polerska planetarna" To w ciemno możesz mnie atakować. Jestem jej ogromnym fanem. Będą na pewno dwa modele. Może trzy
D@ViD Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2019 1 minutę temu, AreK napisał: To w ciemno możesz mnie atakować Super postaram się Ciebie zaatakować o ile się przedostanę przez te tłumy bo znając życie będziesz oblegany hehe
Bitek Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Co myślicie o stworzeniu osobnego tematu związanego z dojazdem na imprezę, ten temat zostawiłbym na oficjalne informacje. Sam chętnie bym się podłączyłem do kogoś, ewentualnie mogę wybrać się swoim benzyniakiem prawie 400 kilometrów mam od siebie.
Administrator AreK Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2019 26 minut temu, Bitek napisał: Co myślicie o stworzeniu osobnego tematu związanego z dojazdem na imprezę, ten temat zostawiłbym na oficjalne informacje. Sam chętnie bym się podłączyłem do kogoś, ewentualnie mogę wybrać się swoim benzyniakiem prawie 400 kilometrów mam od siebie. Super pomysł. Dogadujcie się w temacie poniżej.
Administrator AreK Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Marzyliście kiedyś o tym żeby pracować pod okiem najlepszych detailerów z Polski? Lecimy z kolejną propozycją p.s. będą certyfikaty
mienczak Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Ja już wpisałem w kalendarz Google, żeby żona była zawczasu poinformowana. Potem jak zobaczyłem tego pięknego Magirusa-Deutza, to pomyślałem że trzeba jednak przyjechać z dzieckiem. A samego mnie z dzieckiem pewnie nie puszczą (mógłbym z wrażenia zapomnieć o nim na pokazach), więc szykuje nam się piknik rodzinny
Administrator AreK Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2019 29 minut temu, mienczak napisał: Ja już wpisałem w kalendarz Google, żeby żona była zawczasu poinformowana. Potem jak zobaczyłem tego pięknego Magirusa-Deutza, to pomyślałem że trzeba jednak przyjechać z dzieckiem. A samego mnie z dzieckiem pewnie nie puszczą (mógłbym z wrażenia zapomnieć o nim na pokazach), więc szykuje nam się piknik rodzinny Prawidłowo, przygotowujemy atrakcje dla całej rodziny. Bierzesz udział w szkoleniu czy będziesz zwiedzającym?
Moderator Streat Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Takie wydarzenie detailingowe i akurat mam wolny weekend to aż żal go nie wykorzystać! Bede na 100% 1
mienczak Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2019 6 godzin temu, AreK napisał: Prawidłowo, przygotowujemy atrakcje dla całej rodziny. Bierzesz udział w szkoleniu czy będziesz zwiedzającym? Zwiedzający-obserwator
Garażowy Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2019 Czy osoby biorące udział w szkoleniu będą miały szanse/czas również pozwiedzać?
Administrator AreK Opublikowano 1 Września 2019 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 1 Września 2019 3 minuty temu, Garażowy napisał: Czy osoby biorące udział w szkoleniu będą miały szanse/czas również pozwiedzać? Tak. Będą , podzielimy Was na trzy grupy i zrobimy trening obwodowy. Praktyka przy straży, wykłady w "Akademii Detailingu" i czas na zwiedzanie, rozmowy oraz resztę atrakcji. Program tak skonstruowaliśmy żeby każdy z kursantów miał szansę załapać się na wszystkie atrakcje. 1 1
bartez32415 Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2019 Wiadomo już gdzie spędzę ten dzień 1
Rekomendowane odpowiedzi