analyzator Opublikowano 5 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2022 Ale ten wosk daje. Same dobre skojarzenia. Pachnie naturalnie woskowo lekko słodko podobnie do bilt-hamber. Smaruje się świetnie cały dach bez dobierania. Grubszą fibro dotarcie chwila moment samym ciężarem ręcznika. Docierał m po minucie i po 10 i miód malina. Coś pięknego 1
grechut Opublikowano 6 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2022 Zaciekawił mnie ten wosk. Patrzyłem na allegro i są dwa o takiej samej nazwie tylko różnią się opakowaniem. Mam rację czy nie? Tonyin nr1 Tonyin nr2
Strus Opublikowano 6 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2022 @grechut to to samo. Mało tego - ten Uber to też to samo https://autonablask.pl/produkt/uber-car-care-ceramic-crystal-coating-wax-200g-wisniowy/
Moderator psemo Opublikowano 6 Maja 2022 Moderator Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2022 @grechut Wersja nr 2, którą podałeś jest przeznaczona do czarnych lakierów. Na opakowaniu jest wyraźnie napisane "Customize for Black Car". Czy jest różnica w porównaniu do "zwykłej" wersji"? Trzeba by było zrobić bezpośrednie testy...
Strus Opublikowano 6 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2022 @psemo fakt, umknęło mi. Znając jednak życie to jest i tak to samo. A przynajmniej jakakolwiek potencjalna różnica jest niezauważalna
grechut Opublikowano 6 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2022 @Strus @psemo Pewnie taka różnica jak w fusso dla jasnych i ciemnych lakierów
ShiningCar Opublikowano 6 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2022 Fusso do ciemnych, taki nie jest 1 1
Strus Opublikowano 6 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2022 Kurde, to teraz muszę znaleźć na fb gościa, który jakiś czas temu uparł się że on chce czarny wosk bo ma czarny lakier a te jasne do nie dla niego bo widać jak się nie dotrze. Byłby zachwycony
analyzator Opublikowano 6 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2022 @ShiningCar farbowane jakiś film jest biały
gtszudi Opublikowano 21 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2022 Ceramic wax po 4 tyg i 1500 km, bez korekty i mycia. Lakier glacier Frost od Lexus 2
Rekomendowane odpowiedzi