Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myślicie Finish Kare Hi-Temp Paste Wax vs dodo juice supernatural hybrid nano

Co dłużej poleży w aktualnych warunkach, aspekty wizualne i hydro lepsze, w którym?

Zakładam, że hydro lepsze będzie w hybrid nano

Opublikowano

@Tomas-sg @Tomas-sg mam słabość do zbierania na półeczkę a z drugiej strony to jest świetny pomysł. 

Możemy to zrobić tylko w jeden sensowny sposób. Wysyłka w obie strony. Wybieraj trzy cztery woski 😉 późną wiosną odeślemy z powrotem jak już będzie posmarowane.

@karacz jak szukasz trwałości to zamiast obu wziąłbym po prostu fusso. Mam Scarlett czyli chyba barwionego super naturala i szału nie ma. Hitemp to klasyk. Jest okej. Silnik 4.0v8. Objedzie go hybryda w LPG 😉

A jak chcesz fajny ux to tonyin. Turtle hybrid. Ciekawe trwałe woski. Ceny fk nie przebija ale budżetowe.

Opublikowano
5 godzin temu, analyzator napisał(a):

Btw Black fire Black ice. Coś tam nim działałem ale nie było okazji za dużo.

Wczoraj zrobiłem nim boczek auta. No co ja mogę powiedzieć. W pracy wsok jest bardzo fajny ale nie jest to mistrzostwo świata. Tłuściutki tam jest ale nie jest to olejek. Brakuje mu zapachu a wiecie jak fantastycznie potrafią pachnąć woski. Na innych lakierach wyglądał mi przeciętnie. Na ciemniejszym czerwonym alfy zrobił naprawdę mega robotę. 

Ja pisałem o midnight sun a nie Black ice- jego nie mam jeszcze 😉

Btw.

Moim zdaniem souveran, fuzion i midnight sun maja ta sama "bazę" czy coś tam 

Bardzo podobnie pachną

• Lubię to 1
Opublikowano
19 godzin temu, analyzator napisał(a):

@Tomas-sg @Tomas-sg mam słabość do zbierania na półeczkę a z drugiej strony to jest świetny pomysł. 

Możemy to zrobić tylko w jeden sensowny sposób. Wysyłka w obie strony. Wybieraj trzy cztery woski 😉 późną wiosną odeślemy z powrotem jak już będzie posmarowane.

@karacz jak szukasz trwałości to zamiast obu wziąłbym po prostu fusso. Mam Scarlett czyli chyba barwionego super naturala i szału nie ma. Hitemp to klasyk. Jest okej. Silnik 4.0v8. Objedzie go hybryda w LPG 😉

A jak chcesz fajny ux to tonyin. Turtle hybrid. Ciekawe trwałe woski. Ceny fk nie przebija ale budżetowe.

Aktualnie chcę skorzystać z tego co już mam 😄  Ale dziękuję za polecajki

Czy ewentualnie do Dodo Juice supernatural hybrid nano podejdzie Dodo Juice  Lime Prime czy musi być Dodo Juice Supernatural Micro Prime?

Opublikowano

@karacz - nie musi być. Ważne, aby po wypracowaniu i wytarciu cleanera odtłuścić prepem lakier. DDJ SHN jest oparty na składnikach syntetycznych, więc wymaga (do wykorzystania jego pełni możliwości) czystej, jałowej powierzchni.