Moderator krd Opublikowano 14 Stycznia 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2019 @Fredi88 - to ja może za krótko żyję, ale nie trafiłem jeszcze nigdy na osobę, która nie chciałaby NW ponownie
maciek-drummer Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2019 21 minut temu, krd napisał: Ja też do końca tego nie rozumiem zwłaszcza jak właściciel nie jeździ nim na codzień. W końcu każdy kto kupuje V8 jest świadomy, że spalanie będzie prędzej 20L- jak 10+ Właśnie o to dokładnie mi chodzi.
Tomas-sg Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2019 Jest styczeń to każdy skraca zakres prac do minimum mycie czegokolwiek w temperaturze. Nawet poniżej 10 stopni nie jest najprzyjemniejsze A wracając do tematu Paweł kupa świetnej roboty. Oby więcej i więcej i więcej
wojtek1788 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2019 Z moich doświadczeń i obserwacji wynika że warto jest dać lub zrobić więcej niż się umowilo, świadczy to dobrze o wykonawcy usługi lub sprzedawcy, ludzie kochają dostawać coś za Free lub troszke więcej, czasem wystarczy szczegół. Nawet jeżeli taki klient nie zapłaci od razu więcej, najpewniej następnym razem też skorzysta twoich usług. Nie ujmując Twojemu profesjonalizmie, nakładowi pracy ani Twoim umiejętnością stwierdzam że warto zrobić troszke wiecej:) Każdy ma swoje podejście i trzeba to szanować.
Moderator BiałyGTi Opublikowano 14 Stycznia 2019 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2019 12 minut temu, Tomas22 napisał: Oby więcej i więcej i więcej Mam jeszcze żółta S4 tym razem w Kombi ale chyba sobie odpuszczę no bo pech chiał ze nie dałem NW oraz koła tez nie były wygłaskane od srodka a powłoka no coz, rowniez tam nie wpadła aaa i bym zapomnial no kurde tez ma Gaz 11 minut temu, wojtek1788 napisał: Nie ujmując Twojemu profesjonalizmie, nakładowi pracy ani Twoim umiejętnością stwierdzam że warto zrobić troszke wiecej:) teraz takie pytanie ?? ode mnie a skąd wiecie ze cos od siebie nie dołożyłem ? bo rozumiem ze miałem napisać ze jestem taki dobry ze klientowi umyłem motor oraz zabezpieczyłem elementy pod maska Panowie bądźmy poważni można sie doczepić do wszystkiego nawet do relacji @AreK gdzie akurat jego sa na poziomie Mistrzowskim no ale jak by ktos chciał to by cos znalazł A jesli wy robicie prezenty to fajnie super ciesze sie ze sa osoby ktore daja cos od siebie. Ja jestem inny i robie tylko to o co mnie poproszono jak klient chce Onestepa + wosk bo powloka jest dla niego za droga to dostaje Onestepa + wosk i nic więcej, jeśli chce żeby mu nie myc szyb bo według niego sa czyste to ich nie myje I tyle na temat. Czekam na Więcej Relacji oraz zachęcam do wstawiania swoich prac w PSB
Moderator krd Opublikowano 14 Stycznia 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2019 Ja pierniczę. To już nic nie można napisać bo jaśnie Pan czy Pani się obrazi? Wstawiając tutaj pracę trzeba liczyć się z odzewem, doszukiwaniem błędów i propozycjami innego rozwiązania problemu. Jak ktoś ma problem z w/w to po co w ogóle zamieszcza prace?
wojtek1788 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2019 3 minuty temu, BiałyGTi napisał: Mam jeszcze żółta S4 tym razem w Kombi ale chyba sobie odpuszczę no bo pech chiał ze nie dałem NW oraz koła tez nie były wygłaskane od srodka a powłoka no coz, rowniez tam nie wpadła aaa i bym zapomnial no kurde tez ma Gaz teraz takie pytanie ?? ode mnie a skąd wiecie ze cos od siebie nie dołożyłem ? bo rozumiem ze miałem napisać ze jestem taki dobry ze klientowi umyłem motor oraz zabezpieczyłem elementy pod maska Panowie bądźmy poważni można sie doczepić do wszystkiego nawet do relacji @AreK gdzie akurat jego sa na poziomie Mistrzowskim no ale jak by ktos chciał to by cos znalazł A jesli wy robicie prezenty to fajnie super ciesze sie ze sa osoby ktore daja cos od siebie. Ja jestem inny i robie tylko to o co mnie poproszono jak klient chce Onestepa + wosk bo powloka jest dla niego za droga to dostaje Onestepa + wosk i nic więcej, jeśli chce żeby mu nie myc szyb bo według niego sa czyste to ich nie myje I tyle na temat. Czekam na Więcej Relacji oraz zachęcam do wstawiania swoich prac w PSB Napisałem że nie ujmując nic Twojej pracy, więc wcale się Ciebie nie czepiam:) Po prostu wyraziłem swoje zdanie w dyskusji.
Moderator BiałyGTi Opublikowano 14 Stycznia 2019 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2019 @krd akurat nikt sie nie obraza bo mnie bawi doszukiwanie sie problemów dlaczego nie to dlaczego nie tamto no gdybym mial wykonać cos wiecej to bym to zrobił Zazwyczaj jak przyjmuje auto to zadaje duzo pytan czy ktos chce to czy tamto. Niestety duzo ludzi po prostu nie chce. Wiec robie to co chca a reszta no trudno. Fajnie ze jest odew w temacie i sie ciesze bo chciaz jest co czytać
DZIADZIA Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2019 12 minut temu, krd napisał: To już nic nie można napisać bo jaśnie Pan czy Pani się obrazi? a ja mam wrażenie, że funkcjonuje na forum kółko wzajemnej adoracji
Moderator krd Opublikowano 14 Stycznia 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2019 @rygryss - dałbym serduszko, ale w tym dziale nie można
Moderator Domel Opublikowano 14 Stycznia 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2019 4 godziny temu, rygryss napisał: a ja mam wrażenie, że funkcjonuje na forum kółko wzajemnej adoracji żeby to jedno ?
marco80 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zdajecie sobie sprawę że różnica w kasie i nakładzie pracy między woskiem a powłoką to nie jest drobny prezent- NW rozumiem
Tomas-sg Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2019 @marco80 co do powłoki kolega miał prawo zapytać i nie ma co grzebać tego tematu. Paweł by odpowiedział i byłby koniec tematu a sami z Arkiem swoimi komentarzami (poniżej poziomu którego bym się spodziewał się osób szanowanych na tym forum) dolaliscie oliwy do ognia A co będzie jak zapytam czemu akurat Hi Temp a nie colli czy dsw ?
wojtek1788 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2019 20 godzin temu, AreK napisał: ...a czy klient za to zapłacił? ŻENADA Jak idziesz do stomatologa to robi Ci 1 ząb więcej w cenie bo akurat zauważył dziurkę? Oglądając Twoje relacje, nie wieżę że gdybyś zobaczył brudny trójkąt w bagażniku to byś mu odpuścił bo klient nie poprosił:)
Administrator AreK Opublikowano 14 Stycznia 2019 Administrator Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2019 Nareszcie coś się dzieje na KA. Bomba!!! Paweł dawaj żółtą S4 nawet z ufaflunionymi felgami. Zhejtujemy Cię!!!
Fredi88 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2019 A na poważnie... czekam na temat z żółtą eską
wojtek1788 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2019 Czyżbym został forumowym hejterem???
alexander.p Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2019 omg!btw... Paweł,jak zawsze z sercem :)
MirekGTS Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2019 Trochę mnie zatkało... Jakby zaczyna wiać jakąś grupą z FB... Praca mi się bardzo podoba, tym bardziej że ostatnio tak ich mało, Pacjent też trafił się fajny, więc moje gratulacje @BiałyGTi i czekam na więcej. Czy można było zrobić więcej, pewnie że można ale co mi do tego, zakres prac i tak duży, nie ja to robiłem i nie ja ustalałem zakres... co mi do tego. Wiadomo że jak się robi swoją furę z zajawki, ewentualnie ma się elastyczny czas lub budżet to trochę inaczej podchodzi się do tematu. @krd temat o Twojej skodzie na zawsze wyrył się w pamięci jako wzór do naśladowania. Można się i trochę poczepiać, ale też ... pierwsze chyba raczej przyjacielskiej zaczepki, drugie nie ma się co tak spinać Kółka wzajemnej adoracji są wszędzie, niestety tak zrobiony jest świat. Przecież tak jest od dawna i nie tylko na KA. Sam mam szczęście lub nie szczęście do żadnego nie należeć. Tak więc luz Panowie, byle więcej relacji i prac na takim poziomie.
Moderator krd Opublikowano 14 Stycznia 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2019 51 minut temu, MirekGTS napisał: @krd temat o Twojej skodzie na zawsze wyrył się w pamięci jako wzór do naśladowania. Jest mi niezmiernie miło z tego powodu. Justynie na pewno też. Niemniej jednak i tak zauważam sporo rzeczy które można by zrobić lepiej... najczęściej już na gotowych zdjęciach przy wstawianiu na forum
zdrowy_zab Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2019 14 godzin temu, maciek-drummer napisał: ale gaz to nie bardzo tam pasuje ponieważ?
PROPER Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2019 8 godzin temu, zdrowy_zab napisał: ponieważ? Bo auto i tak jest używane sporadycznie.
maciek-drummer Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2019 Otóż to. Ja tam do LPG nic nie mam, ale są auta, do których gaz pasuje jak świni siodło...
Birkhof Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2019 Otóż to. Ja tam do LPG nic nie mam, ale są auta, do których gaz pasuje jak świni siodło...A skad wiecie ze właściciel juz tak nie kupił z gazem? ;)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
PROPER Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2019 2 godziny temu, maciek-drummer napisał: Otóż to. Ja tam do LPG nic nie mam, ale są auta, do których gaz pasuje jak świni siodło... +1
Rekomendowane odpowiedzi