camus Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Witajcie. Swego czasu kupiłem Numatic George GVE 370-2 i nie narzekam, super sprzęt za rozsądne pieniądze. Mam tylko do Was pytanie: mam wrażenie że słabo mi spryskuje powierznię z dyszy (dokładniej mówiąc z jednej strony bardziej a z drugiej mniej). Czy mozna to jakoś wyrególować, czy trzeba wymienic dyszę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yakuz89 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Hyhyhy syf ci wpadl w dysze pistolet sie rozbiera mi kiedys ziarenko piasku wpadlo i srodkiem nie pryskal tylko na boki : dysza z tym plastikiem wysuwa sie z przezroczystej ssawki i zdejmujesz ja z wezyma i pod sprezone powietrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camus Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Dziekuję, jak sie tylko dorwę do tej końcówki to spróbuje oczywiscie według wskazówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poorboy Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Wyciągnąć dyszę, przeczyścić ewentualnie odkamienić. Czasami jeżeli jest twarda woda, mocno wytrąca się osad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel23z Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Przyjechał Profi 50.1C od kolegi Poorboy, od jutra biorę sie za testowanie i dam znać. Na razie chciałbym pochwalić za atrakcyjną cenę, błyskawiczną realizację i miłe dodatki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skota Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Witam mam pytanko czy ktoś z forumowiczów miał do czynienia z odkurzaczem z filtrem wodnym Karcher Ds 5.800 lun Ds 6.000 jeżeli tak czy może ktoś się wypowiedzieć. Chciałbym się również również spytać czy George GVE 370-2 dobrze sobie radzi w odkurzaniu na sucho i jak u niego z filtracją kurzu. Mój obecny samsung chyba zaczął więcej wyrzucać kurzu jak wciągać Szukam dobrego odkurzacza z dobrą filtracją. Już prawie zdecydowałem się na tego Karchera z filtrem wodnym ale chciałby tez Georga i mam dylemat czy sam Georg mi starczy i zadowoli przy odkurzaniu na sucho czy lepiej dokupić tego z filtrem wodnym. Mam w związku z tym duży dylemat bo oba odkurzacze jednak swoje kosztują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poorboy Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 George nie posiada filtra wodnego, jest workowy. Pytanie jak dobra ma być filtracja? dla alergika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skota Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Nie dla alergika ale chciałbym aby odkurzacz dobrze radził sobie przy odkurzaniu na sucho i w miarę dobrze radził sobie z kurzem. Mam dość osadzania się kurzu po odkurzaniu obecnym odkurzaczem który stał się chyba typowym zakurzaczem . Jestem juz prawie zdecydowany na Gorga chciałbym tylko aby ktoś kto go używa na co dzień do odkurzania wypowiedział się jak sobie z tym radzi. Czy może być czy jednak lepiej kupić sobie drugi do użytkowania codziennego a Gorga mieć tylko do prania. Zdaję sobie sprawę że pewnie jest dużo gorszy jak odkurzacz z filtrem wodnym ale jak się ma do odkurzaczy z filtrem Hepa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 To na moje lepiej wypada wtedy odkurzacz od thomas (ja mam wersje z czyszczeniem parkietów, w dodatku odswieza powietrze, filtr wodny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skota Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Jakoś nie jestem przekonany do Thomasa. Chcę dobry odkurzacz do prania z średnią jakością odkurzania niż odwrotnie. Najwyższej dokupię sobie do Georga upatrzony prze zemnie Karcher Ds 6.000 Dodane po 5 godzinach 50 minutach 22 sekundach: Ok kupiłem właśnie w dobrej cenie Karchera Ds 6.000 z turbo szczotką w zestawie jutro testy gdyby ktoś był ciekaw jak to cudo chodzi chętnie służę. Teraz czas na Georga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kura87 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Witajcie, Tez zdecydowałem się na gorga, tylko w gąszczu informacji straciłem orientację. Która jego wersja jest najlepsza do odkurzania i prania samochodu i dywanow. Prosił bym również osobę dysponującą chemia o to by zaproponowała mi dobry pakiet do prania i czyszczenia samochodu w środku (skóra + alkantara) A ja z przyjemnością go kupie i przetestuje na moim samochodzie. A może i jakas dobra chemia do prania jasnych i ciemnych dywanów (karpetu)? Pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poorboy Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Podstawowa jest wersja z zestawem sprzątającym A26 - w pełni wystarcza do prania i odkurzania, aut, dywanów, wykładzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 [ref=#663399]poorboy[/ref], nie szykuje się się jakaś promocja na georga ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poorboy Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 jest 1120zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pektnz Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 a na Profi 50.1C? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 [ref=#663399]poorboy[/ref], widzę cenę 1147 zł. albo mam jakąś "inna" przeglądarkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czech4 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 jest 1120zł Potwierdzam bo już do mnie jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poorboy Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Proszę pisać na PM-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bendi Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Witam:) Dziś dotarła do mnie przesyłka z georgiem od kolegi poorboya. Wygląda na solidna maszynę a co najważniejsze dużo akcesoriów nic nie trzeba dokupywać. Jak będę miał chwile czasu to zrobię pierwsze testy i napisze moje wrażenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kura87 Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Mój też już do mnie jedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skota Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Odkurzacz od poorboya doszedł ekspresowo w fajnej cenie + dodatkowe gratisy w przesyłce tak że ja polecam. Jak się ociepli ruszy do boju u mnie tylko do użytku domowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikua Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Koledzy, potrzebuje odkurzacza uniwersalnego, dokładnie chciałbym nim od czasu do czasu wyprać tapicerkę itp. oraz ma służyć do odkurzania auta,garażu itp. po przeanalizowaniu forum wybór padł na Numatic George GVE 370-2, lecz chciałbym sie dowiedzieć czy jest coś lepszego? czym sie rożni wersja GVE 370 od GVE 370-2 ? Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poorboy Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Nie ma już wersji GVE370, obecnie jest GVE370-2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bendi Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Ja już po pierwszym praniu Wyprałem dywanik.Efekt jest na zdjęciu i przypomnę ze dywan był prany miesiąc temu wiec powinien być w miarę czysty.Po prawej stronie zdjęcia widać część uprana Georgiem i chemia od kolegi poorboya .Dla mnie efekt rewelacja a odkurzacz to istny potwór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flo333 Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Moje pierwsze wrażenie z Georgem pozytywne, ale mam kilka uwag: george tylko do użytku domowego lub amatorskie pranie, chcesz zarabiać i mieć zadowolonych klientów? kup dobry sprzęt ( ja myślę o Prochem SX lub coś podobnego ) pranie dywanów z szeroką końcówką to nieporozumienie- efekt moim zdaniem nie akceptowalny- po pierwszym praniu od razu zmieniłem na końcówkę wąską i jeszcze raz przeprałem wykładzinę i wreszcie to naprawdę działa trochę bardziej żmudna robota ale efekt niebo lepszy, szeroka końcówka nie radzi sobie z odsysem. jakość-może są metalowe złączki ale całość nie powala na kolana jak to niektórzy zachawlają pojemniki- j/w tylko do użytku domowego lub amatorskiego ( jakieś 15m2 i nie obyło się bez opróżniania pojemnika a co za tym idzie rozkładania odkurzacza na elementy pojedyńcze. Do prania użyłem jako prespray Prochem S709 i do ekstrakcyjnego Prochem S775 efekty na zdjęciach ( jasna wykładzina więc na miniaturce może nie być wiele widać ) Przed Po Trzeba ppm i otworzyć w nowym oknie będzie duże foto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi