chris18404 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 czyli parkside czy lavor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byq Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 witam/ panowie poczytałem ale nadal nie jestem pewny: szukam odkurzacza piorącego - coś z wyższej półki - mam zlecenia na pranie wnętrz aut sprowadzanych z zachodu - wiec szukam czegos konkretnego ?? co polecacie do prania wnętrz ?? czy sw15 hot foam daje rade ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Gdzie najkorzystniej kupię teraz Georga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FazerNDM Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Ja znalazłem ciekawą ofertę u dystrybutora polskiego poprzez aledrogo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Użytkownik Numatic-EH?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poorboy Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Zawsze można zgłosić się do nas:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FazerNDM Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emmeto Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Witam, szukam taniego odkurzacza piorącego, tak za około 500zł. Będę go używać do prania samochodu, nie zawsze swojego, więc będzie używany częściej niż 2 razy w roku. Na oku mam Hyundai VC5750, ponoć bardzo dobry odkurzacz w tej cenie, jednak martwi mnie to, że bardzo ciężko dostać do niego worki. Polecacie jeszcze coś innego w tej cenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiggly Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Witam, szukam taniego odkurzacza piorącego, tak za około 500zł. Będę go używać do prania samochodu, nie zawsze swojego, więc będzie używany częściej niż 2 razy w roku. Na oku mam Hyundai VC5750, ponoć bardzo dobry odkurzacz w tej cenie, jednak martwi mnie to, że bardzo ciężko dostać do niego worki. Polecacie jeszcze coś innego w tej cenie? Mając ten sam dylemat co Ty i te same obawy co do Hyundaia, zdecydowałem się na Karchera SE 4001. Z tym, że jest przynajmniej 200 zł droższy od założonego przez Ciebie budżetu. Trochę tańszy może okazać się Zelmer Aquawelt. Chyba nic sensowniejszego w zbliżonym budżecie nie znajdziesz, ale poczekajmy na wypowiedź kogoś bardziej ogarniętego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emmeto Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 W sumie można byłoby i dopłacić te nawet 250zł, bo widze że taniej jak za 750zł nie znajdę, bo worki, dużo końcówek i akcesoria są łatwo dostępne i jest ich dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuniuniu Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Witam planuję kupić odkurzacz piorący uniwersalny co wypierze dywany i tapicerkę w samochodzie na użytek własny budżet 900-1400. co myślicie o tych z góry dzięki za wszelkie sugestie. Odkurzacz Welmax Turbo Power Cleaner 2400W Hydra Rain MOD-02 Thomas Aqua+ Pet & Family Karcher SE 4001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FazerNDM Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 George? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poorboy Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Witam planuję kupić odkurzacz piorący uniwersalny co wypierze dywany i tapicerkę w samochodzie na użytek własny budżet 900-1400. co myślicie o tych z góry dzięki za wszelkie sugestie. Odkurzacz Welmax Turbo Power Cleaner 2400W Hydra Rain MOD-02 Thomas Aqua+ Pet & Family Karcher SE 4001 W tym przedziale wybór całkiem spory, pytanie czy musi odkurzać na sucho. - SE4001 - Profi 50C - George Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snork Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Czy George, pomijając kwestię gabarytów, sprawdzi się też przy odkurzaniu domu na sucho? Żonie spodobała się uśmiechnięta buźka, więc trzeba kuć żelazo póki gorące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 626953 Czy George, pomijając kwestię gabarytów, sprawdzi się też przy odkurzaniu domu na sucho? Jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcineko233 Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Witam, Jestem praktycznie nowy na tym forum i poszukuje odkurzacza piorącego Ogólnie szykuje się na sporą ilość pracy więc szukam maszynki która posłuży trochę. Wykorzystywać będę ich na myjni którą otwieram a dodatkowo wiadomo wpadnie jakiś narożnik, łóżko itd Głównie skupiłem się na 2 firmach : Karcher oraz Numatic Z modeli które są chyba dla mnie mam upatrzone Zastanawiam się czy między CT 470-2 a CTD 570-2 jest aż taka duża różnica w schnięciu tkaniny ? Bo jeżeli różnica jest np 24 godzin to pewnie wybór padnie na CTD lecz ta cena mnie trochę nie pokoi bo to jest 4600 zł a na jednej turbinie CT teraz jest promocja i kosztuje 1950 zł Numatic : GVE370-2 CT 470-2 CTD 570-2 Karcher: Puzzi 10/1 Puzzi 10/2 Puzzi 100 Puzzi 200 Proszę o opinie i spostrzeżenia na co warto patrzeć i czy warto aż tak inwestować w czas schnięcia oraz gdzie będzie najlepsza jakoś wyprania materiału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Lee Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Czy George, pomijając kwestię gabarytów, sprawdzi się też przy odkurzaniu domu na sucho? Żonie spodobała się uśmiechnięta buźka, więc trzeba kuć żelazo póki gorące Sobie kup Georga, a żonie możesz dokupić Hetty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snork Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Niezła myśl, tylko cholera nie lubi różowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boT Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Po swoim doświadczeniu podpowiem tak na kanapy narożniki i domowe pranie wystarczy karcher 10/1 Stacjonarnie robić auta w garażu ten ctd 570 2 fajna sprawa . Mam coś podobnego do prochem galaxy . Tylko mój 2 turbinowy ,lamb ametek 2x1300wat . 130 psi pompa shurflo węże po 4 metry . Dywany ,wykładziny w jakiś szkołach czy innych instytucjach robi się pięknie w autach siedzenia wyrywa z korzeniami żart . Ciśnienie natrysku mam ustawiane zaworem żeby nie chlapalo . Mam także karchera proffi 200 E z podgrzanien wody 1 silnikowy 1600 wat , na porządnej pompie do podania chemi .parametry Idealne na myjnie do prania aut . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poorboy Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Prawdopodobnie od wtorku wejdzie u nas dobra świąteczna promocja na Georg-a:) Info niebawem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3 Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Pytanie do posiadaczy odkurzacza Hyundai VC5750, poszukując opinii o nim natrafiłem na opinie o wyciekającej wodzie przy praniu oraz niskiej jakości rury odkurzacza, czy może ktoś z użytkowników potwierdzić/zaprzeczyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poorboy Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Pytanie do posiadaczy odkurzacza Hyundai VC5750, poszukując opinii o nim natrafiłem na opinie o wyciekającej wodzie przy praniu oraz niskiej jakości rury odkurzacza, czy może ktoś z użytkowników potwierdzić/zaprzeczyć ? W tej cenie nie będzie niestety rewelacji. To sprzęt domowy - budżetowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aspirant Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Witam Kolegów, również zastanawiam się nad odkurzaczem piorącym do użytku domowego, wykładziny, kanapa, plus ze 4 auta w roku Odkurzać na sucho nie musi wcale. Zależy mi na efekcie prac i solidności sprzętu, w ludzkiej cenie. Konkretne pytanie: czy któraś z wersji Profi (podoba mi się, że jest to polski produkt, poza tym piszecie, że jest solidny) sprawdzi się do czyszczenia glazury na mokro, może jakaś konkretna końcówka do tego? Czy lepiej brać Georga; bo z tego, co zrozumiałem, to ma w wyposażeniu standardowym odpowiednie końcówki? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMat Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Mi w Hyundaiu podczas prania woda nie wycieka ale jakość plastików jest faktycznie średnia, nie jakaś tragiczna, ale po prostu średnia. W końcu to nie jest odkurzacz z wyższej półki tylko z niższej średniej. Do użytku domowego w zupełności wystarczy i nic się z nim nie powinno stać. Ja używam go tylko do prac w garażu od paru miesięcy i nic się mu nie stało Z tą cenę około 500zł naprawdę przyzwoity sprzęcik i do tego mamy już komplet końcówek. Mogę dodać tyle, że w sklepie trzymałem w rękach hyundaia i krachera, i moim zdaniem do moich zastosowań karcher nie był warty wydania dodatkowych 400zł. Wszystko zależy od tego do czego będziesz używał odkurzacza i jak bardzo intensywnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piesu102 Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 poorboy, jakie to promo na Georga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi