SerowyCheetos Opublikowano 22 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja @MMCzysci Człowieku zlituj się proszę, co ja niby zrobię z połową księżniczki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 22 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja Dokupisz drugą połowę i będziesz miał komplet. Wrzuć posta w dziale ogłoszeń Wyryte w skale z S20 FE 5G 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SerowyCheetos Opublikowano 22 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja Myślisz że ktoś jeszcze będzie mieć połowę księżniczki na sprzedaż? Wiesz... fajnie jakby te dwie połówki do siebie pasowały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto3650 Opublikowano 23 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja Panowie proszę o podpowiedź z tymi dyszami mosiężnymi. Może też ktoś mi podpowie jak ta dysze w Profi 50c wyciągnąć. Odkręcić to czy są tam zatrzaski na klik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coove Opublikowano 9 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Na obecną chwilę lepiej kupić Numatic George czy Profi 50.1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcineke Opublikowano 9 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca @Coove no nie mam George, ale jeśli masz normalny odkurzacz do odkurzania na sucho to Profi wydaje mi się lepszym rozwiązaniem.Msmy 2 Profi 50.1c plus 2 odkurzacze Profi na sucho.Niesamowity sprzęt, u nas przesądziło o tym też fakt że części mamy dostępne od ręki w godzinach pracy, u nas w mieście jest TechKar i szwagier pracujący tam, więc cokolwiek potrzeba to w godzinę się naprawi.Choć przyznam że nie ma co naprawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 9 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca @marcineke u mnie Profi po 5latach albo i lepiej, masie wypranych aut klęknął chyba silnik ostatnio... Ale jest drugi nowy awaryjnie ogólnie mega sprzęt polecam również.. kiedyś w dobrej cenie się kupiło. Spłacił się dawno dawno temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcineke Opublikowano 9 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca @pablo15005 no mój po 6 latach też silnik a raczej łożyska się zatarły, ale kilka razy go zalalismy.Noeu silnik kupiony i wymieniony w 3h.Pre spray nie zdążył wyschnąć jak nowe serce wzięło się za pracę.Dla tego wjechał drugi żeby więcej niespodzianek nie było. Ceny niestety poszły do góry, jeszcze nie dawno za 1400 zł stacjonarnie można było kupić teraz 1900 jak się dobrze poszuka na necie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto3650 Opublikowano 5 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca Dla potomnych jak ktoś będzie miał problem z odkręceniem dyszy w Profi 50C to należy ścisnąć obudowę plastikowa która utrzymuje mocowanie dyszy. U mnie ta obudowa aż się rozchodziła przy próbie odkręcenia. Jak scisniemy to wtedy odkręcamy nakrętkę na dyszy w lewo, powinna iść ręką. Nakrętka ruszy o 90 stopni i wyskoczy z zatrzasków. Wtedy wszystko będzie luźne i będzie możliwość rozbierania na części pierwsze. Uważajcie na oring który jest pod dysza. Trzeba go dobrze i dokładnie osadzić przy montażu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tryhp3 Opublikowano 21 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia Co obecnie warto kupić do użytku prywatnego z tańszych modeli? Widzę np. takie modele: - MPM MOD-48 - Riwall Pro Hartmann - HYUNDAI VC5750 - THOMAS Twin AquaWash - Lavor GBP 20 (z tego co czytam leci pełno piany z obudowy i nie nadaje się na panelach w domu, chyba, że niektórzy kupujący robią coś źle). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 21 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia Mam Lavora i nic takiego się nie dzieje , no chyba że ktoś używa APC do prania . Ja używam Tenzi lub Atack i piana jest w normie ...raz się spienił jak wciągnąłem chemię którą właściciel sobie sam chciał wyprać fotele . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tryhp3 Opublikowano 22 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia Mam przemysłowy Lavora nawet taki Made in Italy, działa całkiem dobrze. W sumie z tego względu wystarczyłby mi sam piorący a nie 2 w 1. Ale pewne kupie tego Lavora. Ps. Z tym Made in Italy mam taki problem, że wszystkie rzeczy które mam z takim oznaczeniem musiałem poprawiać, w przypadku tego odkurzacza po 2 latach zaczęły wypadać koła i trzeba je było uszczelnić folią... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi