Adrian89 Opublikowano 28 Września Zgłoś Opublikowano 28 Września Niemożliwe.. "on ma własne receptury, najlepszych chemików na świecie i w ogóle jego produkty są najlepsze na świecie". Teraz wywalił filmik z najlepszymi produktami 2024 w którym liże sobie d... i oczywiście w każdej kategorii w której ma produkt przyznał sobie 1 miejsce.. żałosne. I teraz nasuwa się pytanie czy ten cały jego kanał nie był misternym planem, aby obłowić się na kasę..Dokładnie to samo mu napisałem pod filmem, siedzi i liże sobie d… produktami, których nikt nie widział na oczy… plus randomowy januszex z kanady ma najlepszych chemików na świecie i wynalazł wszystkie produkty na nowo oraz wszystkie są top1. Na pewno ma lepszy team chemików, więcej funduszy na badania i lepsze centra testowe niż CP/Gyeon/Koch Chemie/BH itp. itd. śmiech na sali i tak go ludzie objechali w komentarzach, że pewnie siedzi i beczy bo już nie raz wspominał o hejterach i toksyczności w necie a teraz odpisuje, że to z zazdrości jeśli miał kiedykolwiek jakąś wiarygodność (parę lat temu była też afera/wyciek maili jak pisał/żebrał do któregoś z producentów, że jak przyśle mu chemię i ileś dolarów zachęty to będzie pozytywna recenzja) to właśnie ta wiarygodność poszła się kochać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4
gprzesniak Opublikowano 29 Września Zgłoś Opublikowano 29 Września @bienek Tak, widziałem te video. Nikt mu nie zabroni tego robić. Czy to jest ok, to inna sprawa. Mamy swoje zdanie na ten temat. Bawi mnie ten gość również. Szczególnie gdy mówi, że jego szampon czy dresing lub ceramika to nr 1. Mały gatażowiec z YT ma lepszy lab niż Carpro i Gyeon razem wzięci. No cóż, ciemny lud to pewnie kupi?
Moderator Eryczek Opublikowano 29 Września Moderator Zgłoś Opublikowano 29 Września @gprzesniak to jest właśnie magia you tuba której nie ogarniam.
bienek Opublikowano 29 Września Zgłoś Opublikowano 29 Września @bienek Tak, widziałem te video. Nikt mu nie zabroni tego robić. Czy to jest ok, to inna sprawa. Mamy swoje zdanie na ten temat. Bawi mnie ten gość również. Szczególnie gdy mówi, że jego szampon czy dresing lub ceramika to nr 1. Mały gatażowiec z YT ma lepszy lab niż Carpro i Gyeon razem wzięci. No cóż, ciemny lud to pewnie kupi? Nie uważam żeby było w tym coś złego jeżeli jakiś pasjonat "wypuści" swoje produkty.. Wystarczy zrobić to w odpowiedni sposób.W przypadku tego "Pana" akurat moim zdaniem tego zabrakło. Dużo lepiej zrobili to chłopaki z DIY.. Nie ma tam pieprzenia "the best in the world, period".. itp. itd.Czas pokaże, a rynek zweryfikuje co warte są te produkty. W Polsce pewnie też się pojawia za jakiś czas.
ad.am Opublikowano 29 Września Zgłoś Opublikowano 29 Września 2 godziny temu, gprzesniak napisał(a): Mały gatażowiec z YT ma lepszy lab niż Carpro i Gyeon razem wzięci. No cóż A propos, miał ktoś do czynienia z AMMO NC? Też garażowa chujnia czy produkty warte uwagi?
gprzesniak Opublikowano 29 Września Zgłoś Opublikowano 29 Września @ad.am Nie miałem nigdy, ale to chyba inny garażowec ? Pan to typowy ględa i "gwiazda" YT, a gość od Ammo to facet codziennie pracujący od lat jako detailer. Jest tutaj jedbak spora różnica. 1
Moderator Domel Opublikowano 29 Września Moderator Zgłoś Opublikowano 29 Września 6 godzin temu, gprzesniak napisał(a): Tak, widziałem te video. dajcie linka
Eidos71 Opublikowano 29 Września Zgłoś Opublikowano 29 Września Godzinę temu, Domel napisał(a): dajcie linka Pan The Organizer usunął wspominany filmik "2024 Awards" - zapewne z powodu zbyt wielu negatywnych komentarzy i znikających subskrypcji jego kanału... Podsumowując tamten film, "Pan the Organizer (jego marka Clean) był numerem jeden, a Detail Co. (dystrybutor jego chemii) był numerem dwa", gdzie produkty obu marek są na rynku od ok. 2 tygodni... 4 1
Adrian89 Opublikowano 29 Września Zgłoś Opublikowano 29 Września Pan The Organizer usunął wspominany filmik "2024 Awards" - zapewne z powodu zbyt wielu negatywnych komentarzy i znikających subskrypcji jego kanału... Podsumowując tamten film, "Pan the Organizer (jego marka Clean) był numerem jeden, a Detail Co. (dystrybutor jego chemii) był numerem dwa", gdzie produkty obu marek są na rynku od ok. 2 tygodni...Haha, zastanawiałem się czy się złamie czy będzie się upierał przy swoim i dalej pisał „hejterom” że mu zazdroszczą na bezczela „and first place - surprise, surprise - clean by pan the organizer”, „I had no other choice but to put clean by pan the organiser in the first place”. Plus afera sprzed paru lat pt. „Man the advertiser”:I ludziom się przelało. A wystarczyło iść ścieżką wytyczoną przez DIY - po prostu nagrać filmy instruktażowe jak używać produkty w sposób najwydajniejszy i przynoszący najlepsze rezultaty. I po zwyczajnie pokazać, że działają. Ale nie, ten gamoń postanowił wyważyć otwarte drzwi Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
sztefan24 Opublikowano 29 Września Zgłoś Opublikowano 29 Września Przecież SWAG w Polsce robi prawie to samo. Jego najlepsze i już. 7
gprzesniak Opublikowano 29 Września Zgłoś Opublikowano 29 Września @Eidos71 Wystarczyło zrobić top produktów z wyjątkiem swoich. Bo primo to nieeleganckie, a secundo może niech rynek się wypowie? Chemia CLEAN jest w sprzedaży od tygodnia, nikt tego nie miał w rękach, a on to stawia obok produktów największych graczy. To nie mogło się udać. 2
Dystrybutor Work Stuff Opublikowano 30 Września Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 30 Września @pablo15005 DZIĘKI KOLEGO
bienek Opublikowano 30 Września Zgłoś Opublikowano 30 Września Nie ma nawet co za bardzo dywagować. Liczy się tylko kasa i tyle. Przy 1mln subskrypcji może z reklam liczyć na 14-50 tys dolarów miesięcznie. Teraz niech jakiś procent wiernych fanboyow kupi trochę jego produktów i może liczyć na ogromne pieniądze. Zresztą ktoś wcześniej pisał że była akcja że chciał 13 tys dolców za pozytywne recenzje od jakiejś firmy. Teraz widać że to nie wyssane z palca.Od razu nie przypadł mi do gustu, a teraz to już całkiem dał ciała. 1
Adrian89 Opublikowano 30 Września Zgłoś Opublikowano 30 Września Zresztą ktoś wcześniej pisał że była akcja że chciał 13 tys dolców za pozytywne recenzje od jakiejś firmy.Ja ten co obnażył tą praktykę po wrzuceniu materiału twierdził, że skontaktowały się z nim dwie większe, bardziej znane firmy z informacją, że do nich również się „odzywał”. Najlepszym dowodem na to, że pieniędzy mu raczej nie brakuje i ma wiele źródeł finansowania może być filmik z pokojem odsłuchowym i kinowym - nie wliczając setupu filmowego, sam system do muzyki oparty na KEF/B&W/Mcintosh to lekko licząc 500k polskich złotych… Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
zeea Opublikowano 30 Września Zgłoś Opublikowano 30 Września 18 godzin temu, pablo15005 napisał(a): @Work Stuff Ja to chce tylko kurde mam 3 wiadra
Moderator Domel Opublikowano 3 Października Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Października Szczotka ProStaff: https://www.prostaff-jp.eu/pl/products/prostaff-wheel-brush-monster-cerberus-1367.html?curr=PLN&country=1143020003&utm_source=iai_ads&utm_medium=google_shopping&gad_source=1 4 1
marcinm76 Opublikowano 3 Października Zgłoś Opublikowano 3 Października 50 minut temu, Domel napisał(a): Szczotka ProStaff: https://www.prostaff-jp.eu/pl/products/prostaff-wheel-brush-monster-cerberus-1367.html?curr=PLN&country=1143020003&utm_source=iai_ads&utm_medium=google_shopping&gad_source=1 Mrcleaner 74zl 1 1
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 3 Października Partner forum Zgłoś Opublikowano 3 Października @Domel Chemia Prostaff jest OK ale ich akcesoria moim zdaniem wizualnie OK ale nic więcej, nawet ta szczotka zerknij na film 5:48 (stop klatka) przecież on myje felgę drutem, widać na filmie że pod wpływem chemii i wody te włosie opada na dół i szczotka jest jak zmokły kot.
Moderator Domel Opublikowano 4 Października Moderator Zgłoś Opublikowano 4 Października 10 godzin temu, CAR CRAZY napisał(a): @Domel Chemia Prostaff jest OK ale ich akcesoria moim zdaniem wizualnie OK ale nic więcej, nawet ta szczotka zerknij na film 5:48 (stop klatka) przecież on myje felgę drutem, widać na filmie że pod wpływem chemii i wody te włosie opada na dół i szczotka jest jak zmokły kot. Mam identyczne wnioski. Na jednym filmiku widziałem, że drut się mocno gnie. Nie mniej jednak kusi mnie ta technologia potrójnego splotu włosia i chciałbym ją sprawdzić. 3
Slovak Opublikowano 7 Października Zgłoś Opublikowano 7 Października Duży pędzel od @ADBL chyba z myślą o @Domel powstał https://www.facebook.com/photo?fbid=870044265223102&set=a.520853323475533 2
Dystrybutor ADBL Opublikowano 7 Października Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 7 Października @Slovak Zapraszamy do testów! Czekamy na opinię.
marcineke Opublikowano 7 Października Zgłoś Opublikowano 7 Października @Bartek1985 właśnie miałem wrzucić .... U mnie już po 5-6 praniach, fibry bardzo gęste, ciężkie, a nie widać tego na pierwszy rzut oka, włos krótki mocno zbity Duża gramatura w porównaniu do moich ulubionych Ewocar Basic które mają 300 g Oczywiście nowe Cleantle ważyłem i mają te 350 a nawet troszkę więcej. Fajnie dociera się powłokę z pierwszego, pasty, nakłada QD a także fajnie zbierają interior cleaner ze środka. Szkoda że czarne..... 2 1
pablo15005 Opublikowano 8 Października Zgłoś Opublikowano 8 Października Ktoś wie co za premiera 10.10 od kiurlab?
Rekomendowane odpowiedzi