luk45z Opublikowano 17 Marca Zgłoś Opublikowano 17 Marca Fresso Tire & Rubber Cleaner https://fresso.pl/produkty/tire-rubber-cleaner/ Sugerowana cena detaliczna: 500ml - 26,99 zł 1L - 36,99 zł 5L - 109,99 zł
sztefan24 Opublikowano 17 Marca Zgłoś Opublikowano 17 Marca @luk45z czyli zostaje CarLab Swoją drogą CarLab do swojego norinse planuje wypuścić dedykowany prewash
pablo15005 Opublikowano 17 Marca Zgłoś Opublikowano 17 Marca 25mm ? @CAR CRAZYcoś wiesz na ten temat? 2
bienek Opublikowano 17 Marca Zgłoś Opublikowano 17 Marca Na razie chyba nie ma co liczyć że szybko do nas dotrą. Po pierwsze pewnie wersja 110v a po drugie wyprzedają się na pniu w USA. 1
sztefan24 Opublikowano 17 Marca Zgłoś Opublikowano 17 Marca DIY to w Ameryce taka sekta jak w Polsce wyznawcy Marcina Szkatuły? 1
Adrian89 Opublikowano 17 Marca Zgłoś Opublikowano 17 Marca DIY to w Ameryce taka sekta jak w Polsce wyznawcy Marcina Szkatuły?Zdecydowanie nie Nick i Ivan z DIY wiadomo, że reklamują swój towar, ale nie mieszają z błotem konkurencji (jak właśnie coniektórzy... no chyba, że uda się w nieładny sposób przejąć dystrybucje to jednak dobre są wtedy) , chwalą dobre produkty swoich konkurentów, mają fajny sposób przekazu i wygląda na to, że mają też bardzo dobre jakościowo produkty Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 1
sztefan24 Opublikowano 17 Marca Zgłoś Opublikowano 17 Marca @Adrian89 gości kojarzę z YT, nawet oglądam ale nie mam pojęcia jak wygląda ich community
Adrian89 Opublikowano 17 Marca Zgłoś Opublikowano 17 Marca @sztefan24 wystarczy popatrzeć na sekcję komentarzy na ich YT - jak ktoś rzuci nazwą konkurencyjnego produktu, w odpowiedzi dostaje coś w stylu „to również bardzo dobry produkt, czy weźmiesz nasz czy tamten, będziesz zadowolony”. Natomiast pan od „genetyki aut”, zaraz sypie „TYLKO ONR, tylko on ma prawdziwą enkapsulacje, separacje, dywagacje i polimery na kolacje! Żaden inny produkt tego nie potrafi! Wszystko rysuje lakier i zbiera klar, kolor i podkład razem z ocynkiem, natomiast ONR w zasadzie dokłada klaru i naprawa porysowany lakier!” I takie tam… może trochę podkolorowane, ale do tego się to sprowadza wiadomix, chyba, że nagle nie wiem, mckees by miało u nich dystrybucję to wtedy bez drgnięcia powieki nagle stałoby się tak samo dobre m.in. Dlatego szybciej auto piachem wyszoruje jak coś stamtąd zamówię Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 8
sztefan24 Opublikowano 17 Marca Zgłoś Opublikowano 17 Marca @Adrian89 no tak, tylko pasty psikane (jedyne na świecie xD) ale jak mamy 3D to 3D też spoko
imola33 Opublikowano 17 Marca Zgłoś Opublikowano 17 Marca @sztefan24 już nie jedyne, DIY Gold też jest psikane. Czekam tylko, aż będą chcieli podkraść dystrybucję DIY Detail, bo to jest pewne jak to, że pomimo oszczędzania pieniędzy, i tak zaraz zrobię detailingowe zakupy 1
sztefan24 Opublikowano 17 Marca Zgłoś Opublikowano 17 Marca @imola33 taka gadka była grana w czasie gdy DIY były już dostępne w USA
Adrian89 Opublikowano 17 Marca Zgłoś Opublikowano 17 Marca @Adrian89 no tak, tylko pasty psikane (jedyne na świecie xD) ale jak mamy 3D to 3D też spokoTak naprawdę Optimum z tego co wiem ma naprawdę dobry system polerski, synergii produktów też nie można im odmówić, pewnie był to też jeden z pierwszych sensownych systemów tego typu jednak jest niewiarygodnie drogi jak na to co oferuje więc nie wiem czy to taki święty gral… nic to, chyba to nie dział na takie dywagacje więc ja swoje zdanie wyraziłem i podziękuje za uwagę zanim zostanę poczęstowany warningiem za OT Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
AudiBlask Opublikowano 17 Marca Zgłoś Opublikowano 17 Marca Oni jeszcze mają w ofercie Nxtzen ale o tym coś cicho. Ciekawi mnie 365 pro , ale tam jakieś niedoróbki były z opakowaniami... I to chyba dwukrotnie
PawelRDM Opublikowano 17 Marca Zgłoś Opublikowano 17 Marca @AudiBlask problem był, krystalizował się w opakowaniu. Teraz „utwardzacz” jest w drugiej butelce. Trochę szybka powłoka zrobiła się skomplikowana ale i tak jestem ciekawy tego produktu.
RAZERS Opublikowano 18 Marca Zgłoś Opublikowano 18 Marca W zeszłym tygodniu miała być premiera rinslessa od Carlaba, a w Internecie cicho...
sztefan24 Opublikowano 18 Marca Zgłoś Opublikowano 18 Marca @RAZERS na Facebooku podana jest odpowiedź, że będzie premiera 20.03 a tydzień później dedykowany prewash do rinselessa
AutomotiveCare.pl Opublikowano 18 Marca Zgłoś Opublikowano 18 Marca @sztefan24 jutro będzie u nas fizycznie, a premiera środa/czwartek.
sztefan24 Opublikowano 18 Marca Zgłoś Opublikowano 18 Marca @AutomotiveCare.pl cena owiana tajemnicą? Coś wiecie i możecie powiedzieć o tym pre-washu?
Adrian89 Opublikowano 18 Marca Zgłoś Opublikowano 18 Marca Te pędzelki z moje auto bardzo fajna sprawa… do opon albo gumowych dywaników boszz jakie wyciory nie wiem czy użyłbym ich do plastikowych progów w drzwiach z obawy o narobienie szkód tego się nie spodziewałem A narazie tylko je odpakowałem ktoś coś? jakieś próby?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
lukeu Opublikowano 18 Marca Zgłoś Opublikowano 18 Marca @Adrian89 Mi tam pasują. Takie też są potrzebne właśnie do najcięższych zastosowań, jak wszystkie się ma delikatne
R3AVER Opublikowano 18 Marca Zgłoś Opublikowano 18 Marca @Adrian89 do plastków/boczków w środku sie nie nadadzą?
Adrian89 Opublikowano 18 Marca Zgłoś Opublikowano 18 Marca @Adrian89 do plastków/boczków w środku sie nie nadadzą?Ciężko powiedzieć… Na swoim, rocznym, aucie na pewno tego nie będę sprawdzał Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 18 Marca Partner forum Zgłoś Opublikowano 18 Marca W dniu 17.03.2024 o 18:10, pablo15005 napisał(a): 25mm ? @CAR CRAZYcoś wiesz na ten temat? Tak jak wspomniano, na początku nie robią wersji EU, jak tylko będzie taka opcja to będzie do nas płynąć
Strus Opublikowano 18 Marca Zgłoś Opublikowano 18 Marca @sztefan24 szampon będzie 60 albo 70zł za 700ml. Nie pamiętam dokładnie.
sztefan24 Opublikowano 18 Marca Zgłoś Opublikowano 18 Marca @Strus no to tańszy od Optimum wyraźnie nie będzie. Ostatnio 1L No Rinse kupiłem za 85 zł w zestawie z pięcioma szmatami mr RAGa. No chyba, że nadrobi koncentracją w co wątpię.
Rekomendowane odpowiedzi