Tomas-sg Opublikowano 1 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2022 @Putkowski07 w Polsce pewnie 2024 🫣
Putkowski07 Opublikowano 1 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2022 Teraz, Tomas-sg napisał(a): @Putkowski07 w Polsce pewnie 2024 🫣 No ubolewam nad tym. Nowości z tego roku tez brak. Aczkolwiek Meguiars Polska może coś pod koniec listopad coś pokaże. Bardzo jestem ciekaw tego
Moderator Domel Opublikowano 2 Listopada 2022 Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2022 Nowości od TurtleWax na 2023 Trim Restorer mocno mnie ciekawi i mam konkurenta w postaci Solution Finish Ostatnio Trimy dały mi popalić jestem mega ciekaw tego produktu Potem: Tego jestem jeszcze bardziej ciekaw I pozostałe 1
MikeLBN Opublikowano 2 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2022 Kolejna Nowość z SEMA od Meguiar's - Płyn do felg dedykowany do delikatnych felg A od CarPro żel, rakle i software do plottera do ich nowego PPF - Immortal A Optimum Polymer Technologies wypuszcza nową linię do łodzi i RV@Domel Szykuj portfel
Moderator Domel Opublikowano 2 Listopada 2022 Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2022 2 godziny temu, MikeLBN napisał(a): A Optimum Polymer Technologies wypuszcza nową linię do łodzi i RV@Domel Szykuj portfel te 3 produkty to pewnie z 1000PLN 3
MikeLBN Opublikowano 2 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2022 Sonax też wypuścił parę produktów 303 też coraz głębiej wchodzi w ceramikę i grafen
Moderator Domel Opublikowano 2 Listopada 2022 Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2022 49 minut temu, MikeLBN napisał(a): 303 Zapowiada sie ciekawie
Eidos71 Opublikowano 2 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2022 2 minuty temu, Domel napisał(a): Zapowiada sie ciekawie Mnie bardziej zainteresowały AIO i glaze od Sonax-a. Ciekawe, w któym kwartale 2023 r. będą dostępne w PL... O cenę się nie martwię, bo Sonax miał dotąd przystępną i rozsądną ofertę cenową.
analyzator Opublikowano 2 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2022 @Eidos71 z aio nie mogą się zdecydować czy up to 3 czy 6 miesięcy trwałości. Ciekawe jaka różnica między tymi produktami - wychodzą razem bardzo zbliżone. Jeden na retil drugi pro. Zakładam że składem też zbliżone i różnica detalu pod hand/da i da/rotacja.
MikeLBN Opublikowano 2 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2022 @Eidos71 @analyzator Jeszcze ciekawiej na oficjalnej niemieckiej stronie - do 2 miesięcy https://www.sonax.de/pflegeprodukte/xtreme/xtreme-ceramic-polish-all-in-one/xtreme-ceramic-polish-all-in-one-500-ml A o Glaze nic nie napisali o trwałościhttps://www.sonax.de/pflegeprodukte/profiline/profiline-os-02-06/profiline-os-02-06-250-ml
Eidos71 Opublikowano 2 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2022 @analyzator @MikeLBN - jak zwykle wszystko wyjdzie "w praniu", czyli po rzeczywistym użyciu obu produktów.
JakubBe Opublikowano 3 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2022 Dalszy ciąg nowości od CarPro: EDIT: nie nowość a aktualizacja: @Work Stuff @Good Stuff wprowadza swoje Workery do sprzedaży pojedyncze 5
MikeLBN Opublikowano 3 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2022 Kolejna nowość z SEMA 2022 - Meguiar's Insane Shine Paint Glosser Chyba coś w stylu glaze / spray wax / quick detailer Aktualności od CarPro: Nowy TarX - ze zminimalizowaną ilością rozpuszczalników - będzie dostępny tylko w baniaku 4L Zmiana triggerów na Epoca Vela Hydro2 Lite będzie dostępny w pojemności 500ml ImmoLube zmienia nazwę na Claylube (żeby nie myliło się z linią PPF Immortal)
gprzesniak Opublikowano 3 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2022 Nie wiem czy ktoś to wrzucał, ale jest nowa rękawica od FX Protect. 2
MikeLBN Opublikowano 4 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2022 Kolejna nowość CarPro z SEMA 2022 Powłoka DQUARTZ Pierwsza na świecie nano-diamentowa powłoka, która jako jedyna oferuje prawdziwą ochronę przed rysami Sprzedawana będzie tylko akredytowanym studiom, ale już pracują nad wersją konsumencką 3
gprzesniak Opublikowano 5 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2022 Gyeon powoli zaczyna pokazywać nowości na SEMA. Pierwsze novum to Glass+, czyli plyn do mycia szyb z efektem NW oraz powłoka dla certyfikowanych detailerów, ale zapewne zaraz zobaczymy więcej premier dla zwykłych zjadaczy chleba
Moderator Domel Opublikowano 5 Listopada 2022 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2022 Może wreszcie znajdę dla siebie idealną szczotkę Cieńka i wejdzie miedzy felgę a tarczę w 16" + nie zrobi się szmata po zmoczeniu + rozne wersje condona o i może szczota do mycia przyczepy A o fibrach z numerkami mówiłem już kilka lat temu Ktoś chyba mnie czyta Chciałbym to wszystko zobaczyć w Polsce 3
MikeLBN Opublikowano 5 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2022 7 godzin temu, gprzesniak napisał(a): Gyeon powoli zaczyna pokazywać nowości na SEMA. Pierwsze novum to Glass+, czyli plyn do mycia szyb z efektem NW Już go mieli na targach Automechanika, nawet wrzucałem parę stron wcześniej. Ciekawe kiedy trafi do naszej dystrybucji, chętnie przetestuję 1
Tomas-sg Opublikowano 5 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2022 Godzinę temu, MikeLBN napisał(a): Już go mieli na targach Automechanika, nawet wrzucałem parę stron wcześniej. Ciekawe kiedy trafi do naszej dystrybucji, chętnie przetestuję Póki co sprawdź tego z ADBL. Jestem mega pozytywnie zaskoczony, używam głównie jako "QD do NW", ale to jak to myje szyby to jest poezja. Raz miałem problem z umyciem szyby tylnej na którą padało słońce i była dosyć mocno ciepła, płyn z na od ADBL poradził sobie wyśmienicie. Póki co mój chyba ulubiony produkt tej marki 2
MikeLBN Opublikowano 5 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2022 @Tomas-sg No to ja mam zupełnie inne doświadczenia z tym płynem. W moim odczuciu to jest tylko właśnie QD do niewidzialnej wycieraczki. Właściwości myjące ma bardzo słabe. Nie zaimponował mi. Jak chcesz dobry produkt z tej kategorii to polecam Ultracoat Superior Glass
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 8 Listopada 2022 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2022 W dniu 3.11.2022 o 15:17, JakubBe napisał(a): Dalszy ciąg nowości od CarPro: EDIT: nie nowość a aktualizacja: @Work Stuff @Good Stuff wprowadza swoje Workery do sprzedaży pojedyncze Tak, o nowe Workery w wersji 1pack możecie już pytać w ulubionych sklepach W dniu 17.10.2022 o 23:16, Domel napisał(a): @Good Stuff fiu fiu czekamy O nowe produkty możecie już pytać w sklepach
Rekomendowane odpowiedzi