Pajko Posted July 19, 2018 Report Posted July 19, 2018 Witajcie , Przyszedł czas na cykliczny konkurs Wash&wax Głosujemy na prace przedstawione od 01.04 do 30.06 Swoje głosy możemy oddawać przez 10 dni . Można oddać maksymalnie 3 głosy ale równie dobrze może to być jeden głos . Nagrodzone będą prace zajmujące trzy pierwsze miejsca . O to co można wygrać za poszczególne miejsca Miejsce I - sponsor to - @Clinic4Car - ADBL QD1 500ml - ADBL Shampoo 500 ml - ADBL Wheel Warrior 500ml - ADBL Glass Cleaner 500ml - Ręcznik Fluffy Dryer PLUS 90x60cm - Mikrofibra do szyb 40x40cm niebieska Miejsce II - Sponsor to - @waXclusive - 2 x Fluffy - Wax Pro szczotka do kół Miejsce III - Sponsor to- @all4auto -PB Spray and Gloss 473 ml -PB Caranuba Polish with Wax 473 ml Oto prace na które możecie głosować 1. @KUBAS_95 - 2. krzygaj - 3. @paperson - 4 . @MirekGTS - 5. @qdlatyNH - 6. @Domel i ekipa -
paperson Posted July 30, 2018 Report Posted July 30, 2018 DZIĘKI Koledzy za tak dużą liczbę głosów oddanych na moją relację!!! Nie sądziłem, że przy tak mocnej konkurencji, wygram w tym kwartale. Jest to kolejny dowód, że zmierzam w dobrym kierunku. Jednocześnie już się głowię jak zaskoczyć Was pozytywnie przy następnej relacji. Jeszcze raz dziękuję całej Społeczności KA
Moderator Domel Posted July 30, 2018 Moderator Report Posted July 30, 2018 3 godziny temu, paperson napisał: Jest to kolejny dowód, że zmierzam w dobrym kierunku. Gratulacje 3 godziny temu, paperson napisał: DZIĘKI Koledzy za tak dużą liczbę głosów oddanych na moją relację!!! 3 godziny temu, paperson napisał: Jeszcze raz dziękuję całej Społeczności KA A nie chce tego komentować. 23183 Użytkowników - w ankiecie wzieło udział 31 uzytkowników.... porażające....
Balzac Posted July 30, 2018 Report Posted July 30, 2018 @Domel nie widzę wyników ale faktycznie ilość osób głosujących jest bardzo mała. Wydawało mi się ze dużo dużo więcej osób bierze w udział w głosowaniu
Mumins Posted August 1, 2018 Report Posted August 1, 2018 Paperson, gratulacje! Cieszę się, że mój głos nie poszedł na marne PS. Zadzwoń w wolnym czasie pochwalić się osiągnięciami w branży...:D
michalwi Posted August 1, 2018 Report Posted August 1, 2018 @Domel Dzielicie się nagrodą czy ty zgarniasz całość
paperson Posted August 1, 2018 Report Posted August 1, 2018 @Mumins dzięki za oddany głos Coś czuję przez skórę, że ostatnio to Ty działasz więcej w branży. Do usłyszenia
Moderator Domel Posted August 1, 2018 Moderator Report Posted August 1, 2018 1 godzinę temu, michalwi napisał: @Domel Dzielicie się nagrodą czy ty zgarniasz całość Wspólna praca, wspólna nagroda, podział albo cel charytatywny - nie wyobrażam sobie innego scenariusza :)
Mumins Posted August 1, 2018 Report Posted August 1, 2018 Godzinę temu, paperson napisał: @Mumins dzięki za oddany głos Coś czuję przez skórę, że ostatnio to Ty działasz więcej w branży. Do usłyszenia Coś tam się dzieje, tylko nie ma cierpliwości do robienia zdjęć
Pajko Posted August 14, 2018 Author Report Posted August 14, 2018 Wybaczcie zwłokę - multum pracy w firmach ! Wyniki oficjalne to 1 . paperson 2 . Domel 3 . KUBAS_95 Po nagrody zgłaszamy się do @krd
Recommended Posts