Moderator Domel Opublikowano 11 Lutego 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2019 Kolega chyba chciałby użyć waszego produktu jako oprysk - tak jak Shiny Garage Citrus
Stefan756 Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2019 Godzinę temu, Domel napisał: Kolega chyba chciałby użyć waszego produktu jako oprysk - tak jak Shiny Garage Citrus No dokładnie o tym myślałem. Ma to sens, czy lepiej jednak pianownica ręczna?
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 11 Lutego 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2019 Najlepiej sie sprawdzi jako piana Z oprysku może nie dać oczekiwanego efektu. 1
maciek-drummer Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2019 Jakie stężenie zrobić najlepiej w Marolexie Axel na 1.5l wody?
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 12 Lutego 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2019 8 godzin temu, maciek-drummer napisał: Jakie stężenie zrobić najlepiej w Marolexie Axel na 1.5l wody? zależy jaka gęsta pianę chcesz. możesz spróbować zarówno 1 do 40 jak i 1 do 100 i sprawdzić które Ci najbardziej odpowiada
Moderator Domel Opublikowano 23 Lutego 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2019 37 sekunda Jak się nazywa to zjawisko ? Sieciowanie ? Piana jakby zamienia się w klejący kożuszek. Zaobserwowałem to tylko na kilku pianach.
sT3VE Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2019 @Domel a to nie jest przypadkiem efekt lsp? Na świeżym SSW też tak wygląda piana jak ja zarzucisz w odpowiednim stężeniu. 1
Adaszek96 Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2019 @Domel a to nie występuje za każdym razem przy bardzo mocnym hydro na powłokach czy świeżych woskach? 1
Moderator Domel Opublikowano 23 Lutego 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2019 Według mnie, to nie. Obserwuję to tylko przy kilku pianach i szamponach. Pierwszy raz zobaczyłem to w GoodStuff Bumblebee.
DZIADZIA Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2019 a ja myślę, że składa się na to wiele opcji... zabezpieczenie, długość trzymania piany na aucie, temperatura, stężenie i nawet w jaki sposób spłukujesz. Zabrzmi to dziwnie, ale tak zaobserwowałem i też zauważyłem to na dwóch pianach. Przy tej pianie, u mnie takie zjawisko nie wystąpiło, ale nie jest powiedziane, że nie wystąpi jak będą sprzyjać ku temu odpowiednie warunki... tak to osobiście widzę. ... tak hejtowane RRC u mnie na volvo miało taki efekt
Moderator Domel Opublikowano 23 Lutego 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2019 Ja uważam, że to coś w składzie. I zauważyłem u mnie, że produkty które tworzą ten taki kożuszek lepiej mi domywają. Ale pytam z ciekawości co to jest
D@ViD Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2019 Tez podobny efekt ostatnio miałem przy wyplukiwaniu szamponu chyba DM + Adbl BM. Myślałem że to przez BM..... Albo że słońce mi przygrzlo lakier
DZIADZIA Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2019 12 minut temu, Domel napisał: które tworzą ten taki kożuszek lepiej mi domywają zgadza się, też to zauważyłem, rozmawiałem jednym z producentów o takim fajnym klimaciku i żeby nic nie zmieniał...
Karbo Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2019 To samo miała piana i szampon od HADWAO. Bumblebee też to miało i faktycznie efekt domywania lepszy. Myślałem, że to dlatego że ten korzuch jakby łapie ten brud i lepi go znacznie mocniej niż inne...
pablo15005 Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2019 Tez mi sie to ostatnio pojawilo...
Strus Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2019 Mam niedaleko domu bezdotyk Ehrle z pianą. Robi się dokładnie to samo
Amatordetailingu Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2019 Dałoby radę jakieś testerki ten piany dostać ? 2
Birkhof Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2019 Dałoby radę jakieś testerki ten piany dostać ?A kupic?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 20 Marca 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2019 8 godzin temu, Amatordetailingu napisał: Dałoby radę jakieś testerki ten piany dostać ? Nie dajmy się zwariować. Litr piany kosztuje 29zl, a często można załapać się na promocję w różnych sklepach 1
Tomas-sg Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Good bye piana... Żona zadzwoniła że wyciek miałem z szafki winowajca pęknięte denko butli ale kochana żona wszystko wysprzatala Widziałem już tutaj ten przydapdek i czy problem z butlami rozwiązany ? Chce kupić nową bo tej nawet nie zdążyłem użyć
D@ViD Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2019 @Tomas22 na targach kupiłem Citrusa w nowej butli - taka mleczna. Na razie stoi bez wycieku hah Stara wersja była w transparentnej butli.
Tomas-sg Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2019 @david2888 no moja była ta przeźroczysta. Czyli temat ogarnięty
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2019 15 godzin temu, Tomas22 napisał: Good bye piana... Żona zadzwoniła że wyciek miałem z szafki winowajca pęknięte denko butli ale kochana żona wszystko wysprzatala Widziałem już tutaj ten przydapdek i czy problem z butlami rozwiązany ? Chce kupić nową bo tej nawet nie zdążyłem użyć Napisz do nas na priv proszę
Pływak Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Kupiłem sobie bankę 5l tego wynalazku przede wszystkim jako prewash przed dalszymi czynnościami jak i do regularnego mycia szczurów, które nie mają LSP ale tak mnie zastanawia czy można jej z PA używać w miarę bezpiecznie ns woskach typu Fusso Coat 12 lub Colli? Jeśli tak to jakie jest w miarę bezpieczne stężenie, które nie zje tych wosków?
Rekomendowane odpowiedzi