Moderator Domel Opublikowano 20 Listopada 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2019 Teraz, cleantechco napisał: Przetestuj je też pod kątem trwałości Ten w Tire Dressingu zaczął cieknąć przy 1/3 butli - ale może to być tez awaria mechaniczna po upadku butli. Nie wiem, nie pamietam, różne mi rzeczy latają po garażu dlatego mam koc na aucie dla ochrony Rapid'a wylałem już litr i zero problemów. Ten sam atomizer jest w Luxury Gloss Soft99 którego wylałem z 3 litry i nie było problemów. Generalnie są potrzebne testy wielu ludzi. Moja opinia nic nie znaczy. U mnie na razie tylko z jednym jest problem. Atomizer poznałem po tym trójkąciku i końcówce.
Grzechu23 Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2019 Od siebie również dodam ze Guala TS5 na chwile obecną wg mnie jest jednym z lepszych atomizerów na rynku. Przelałem już z nim kilka dobrych litrów wheel cleaner'a i nie zamierzam nic zmieniać w takiej kombinacji. Fajna solidna mgiełka, żadnych przecieków, osobny trigger z sitkiem, sama ergonomia również na duży plus. 1
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 21 Listopada 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2019 Dzięki bardzo za info 1
Grzechu23 Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2019 13 godzin temu, Domel napisał: Ten sam atomizer jest w Luxury Gloss Soft99 którego wylałem z 3 litry i nie było problemów. Potwierdzam. U mnie tez atomizer od Luxury itp od Softa jest również w TOP3 najlepszych. W sensie samej mgiełki jest rewelacyjny. 1
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 21 Listopada 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2019 9 godzin temu, Grzechu23 napisał: Potwierdzam. U mnie tez atomizer od Luxury itp od Softa jest również w TOP3 najlepszych. W sensie samej mgiełki jest rewelacyjny. mówicie o canyon t95? 1
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 25 Listopada 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2019 Jeszcze w toku To dlatego, że bardzo ciężki kontakt jest z Gualą I nie chodzi nawet o cenę, dostępność, warunki czy cokolwiek... wymiana informacji trwa już od lipca, a my nadal nie znamy konkretów. Pewnie stanie na Canynonie T95. Jeszcze je testujemy pod kątem przeciekania bo sam sprysk jest świetny. 1 1
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 28 Listopada 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2019 Długą rączkę preferujecie ( taka jak mamy teraz) czy krótka klasyczna? 1
Grzechu23 Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2019 Jeśli butelki zostają bez zmian to z mojej strony widziałbym zdecydowanie krótsze 1
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 28 Listopada 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2019 Jesteś pewien? Nam się dobrze pracuje z długą rączką... ale oczywiście dostosujemy się do klientów myślę, że zrobimy głosowanie na naszym fanpageu
JakubBe Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2020 @cleantechco na czym stanęło? Bo właśnie dostałem do waszego IC 500ml taki atomizer : Jeszcze jedno pytanie, wszędzie na grafikach i w sklepach butelka IC jest przezroczysta, do mnie przyszła "mleczna". To norma?
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 4 Marca 2020 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2020 15 godzin temu, JakubBe napisał: @cleantechco na czym stanęło? Bo właśnie dostałem do waszego IC 500ml taki atomizer : Jeszcze jedno pytanie, wszędzie na grafikach i w sklepach butelka IC jest przezroczysta, do mnie przyszła "mleczna". To norma? Tak butelki są wszystkie mleczne hdpe. Na zdjęciach mamy wizualizacje pet (stare) ale lepiej się je fotografuje. Co do triggerow , czekamy bo terminy są bardzo długie na to aż nam je wyprodukuja.
mizakrze Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2020 @cleantechco Hej, kiedy można spodziewać się w ofercie Waszych pędzelków?
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 5 Marca 2020 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2020 W dniu 4.03.2020 o 09:26, mizakrze napisał: @cleantechco Hej, kiedy można spodziewać się w ofercie Waszych pędzelków? O widzę jakieś przecieki pracujemy nad tym, pierwsze modele powinny pojawić się niedługo. Stawiamy w 100% na polską produkcję oraz na własne pomysły usprawnienia, nie chcemy kopiować 1 do 1 pędzli konkurencji bo się dobrze sprzedają, chcemy Wam dac coś troszkę innego . 1
kedar Opublikowano 20 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2020 Gdzieś czytałem, że zasadowe preparaty niszczą wirusy, więc mam pytanie. Kupiłem ostatnio Zestaw CleanTecha - APC, Inside Cleaner oraz zestaw do skór. APC i Inside Cleaner mają zasadowe pH, zatem mogę go używać do "dezynfekcji" klamek, klawiatury, myszki, itp., zarówno w aucie jak i na biurku?! Dobrze myślę???
JJZS.KAM Opublikowano 20 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2020 12 minut temu, kedar napisał: Gdzieś czytałem, że zasadowe preparaty niszczą wirusy, więc mam pytanie. Kupiłem ostatnio Zestaw CleanTecha - APC, Inside Cleaner oraz zestaw do skór. APC i Inside Cleaner mają zasadowe pH, zatem mogę go używać do "dezynfekcji" klamek, klawiatury, myszki, itp., zarówno w aucie jak i na biurku?! Dobrze myślę??? pH 11 – odczyn zasadowy.
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 24 Marca 2020 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2020 Tak jak najbardziej
Grzechu23 Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2020 W dniu 4.03.2020 o 08:23, cleantechco napisał: Co do triggerow , czekamy bo terminy są bardzo długie na to aż nam je wyprodukuja. Pytam tak orientacyjnie, jak tam temat atomizerów? Na czym stanęło? Canyon T95?
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 8 Maja 2020 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2020 W dniu 7.05.2020 o 11:54, Grzechu23 napisał: Pytam tak orientacyjnie, jak tam temat atomizerów? Na czym stanęło? Canyon T95? Aktualnie przez koronawirusa ciężko dostać jakiekolwiek triggery. Aktualnie bierzemy co tylko jest na rynku bo problem jest ogromny. Canyon ma terminy na produkcję dopiero na grudzień 2020 ceny także się pozmienialy. W tym momencie tak jak pisałem wyżej staramy się brać wszystko co ma sensowną jakość I czekam na rozwój wydarzeń, mamy nadzieję że uda się sfinalizowac canyony ale wątpię żeby to było wcześniej niż końcówka 2020 roku.
Rekomendowane odpowiedzi