buczos Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 również dołączam się do pytania niestety 2 razy próbowałem kupić od TouchYou na Ali i za każdym razem był problem logistyczny i nie udało się paczce opuścić Chin... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Malwin41 Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Ja zamawiam u iCarmo do tej pory wszystko ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madri Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Mi dziś przyszła z Chin sprawdzę wszystko i dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Chodzi mi po głowie szatański pomysł by nałożyć Fixa na oponę - tylko nie wiem czy mi nie zje gumy Ktoś odważny podejmie się testu na jakiejś zużytej oponie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 11 Marca 2019 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Teraz, krzygaj napisał: Chodzi mi po głowie szatański pomysł by nałożyć Fixa na oponę - tylko nie wiem czy mi nie zje gumy Ktoś odważny podejmie się testu na jakiejś zużytej oponie? musialbym kupic to cudo najpierw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Malwin41 Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 @krzygaj Musi być z testem trwałości czy tylko sprawdzić czy się przyjmie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bapko Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Moim zdaniem jak będzie to dobry fix, czyli taki z którego robi się szkiełko w teście kapsla, to o ile opona go przyjmie, to może wykruszyc się z niej, bo opona pracuje. Co nie zmienia faktu ze tez z chęcią zobaczył bym taki test! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 @Malwin41 a to jak już Waść masz ochotę i czas - sądzę, że przyjęcie się na oponie wymusi test trwałości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madri Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Sprawdziłem swój mrfix a więc tak. 1. Gdy przykładam zapalniczke nad korek leci czarny dym. 2. W zakrętce na drugi dzień był twardy ale udało się zdrapać. Jak mogę jeszcze sprawdzić czy to oryginał czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 @Madri wygląda, że jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madri Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 @krzygaj a ten dym?? Kopci jak palone opony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Malwin41 Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Fix na oponie lipa. A przynajmniej na moich. Nie trzyma się wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 6 minut temu, Malwin41 napisał: Fix na oponie lipa. A przynajmniej na moich. Nie trzyma się wcale. Musisz zrobić one stepa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Malwin41 Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 @Arkeolowy jaka gradacja papieru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 @Madri czyli się pali? bo nie wiem czy kopci=pali się - jak się pali to do wyrzucenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madri Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 @krzygaj nie jak przykładam ogień to nie zapala się ale jak trzymam ogień z 5-8cm nad korkiem to kopci leci czarny dym. Tak się dzieje zaraz po wlaniu paru kropel i odrazu sprawdzeniu po np. 2 minutach już tak się nie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 @Madri czyli jakiś rozpuszczalnik pewnie ma w sobie. No nie wiem - jak bym chyba nie kładł. Jeżeli możesz, to kup z jakiegoś pewnego źródła - jest kilka postów wyżej. Ewentualnie możesz sprawdzić na jakimś kawałku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madri Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 @krzygaj a położę na rower zobaczę co będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex_331 Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Zamówione od Vicky. 3 sztuki. Niby ma zdrapki, ale też kropkę w nazwie. Po 3h w kapslu niestety był oleisty. Ale po ruszeniu nożykiem jakby zaczął twardnieć. Zobaczymy po 24h. Relację zdam później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 8 godzin temu, Malwin41 napisał: Fix na oponie lipa. A przynajmniej na moich. Nie trzyma się wcale. ok dzięki - zawsze, to kolejne doświadczenie zebrane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 @alex_331 3h to za mało - daj znać jak po dłuższym czasie - bo mi się ciśnienie podniosło, że od tego sprzedawcy można trafić na fake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madri Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 https://zapodaj.net/039e4a4ff7475.jpg.html Po 24h Teraz sprawdziłem że ja też zamawiałem od sprzedawcy vicky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 @Madri wygląda dobrze - może te kopcenie, nie jest wyznacznikiem. Palenie się to co innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madri Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 @krzygaj no palić się nie pali do tego twardnieje więc może jest okej kładę na felgi i do sezonu napewno dobrze sie utwardzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex_331 Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Mój test był na metalowym kapselku. W środku na gumce zachowuje się jak u Madri. A na metalowej części jest nie do zdrapania, schodzi tylko z farbą. Błyszczy ładnie. Polecam jednak Vicky - czyli za krótko poczekałem @krzygaj tak biorę Cię do wiadomości bo prosiłeś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi