Waldek Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 A mnie po miesiącu od dostawy skrystalizował. By HUAWEI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 @Waldek co zrobił ? zaktualizował ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewus089 Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Pewnie chodziło o skrystalizował Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldek Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Pewnie chodziło o skrystalizował Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu TapatalkaDokładnieBy HUAWEI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronin78 Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Otwierałeś fiolkę? Że skrystalizował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldek Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Nie. By HUAWEI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronin78 Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 No to kurwa gruby temat, przesadzili z ilością polisiloksan-u, tak jak już ktoś pisał mieszają w beczkach i jednemu trafi się woda, a drugiemu kosa że twardnieje w butelce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Update stanu powłoki na felgach i wydechu po ok 1700km: Kropelki po Tenzi Neutral Magic Wydaje mi się, że ma się nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronin78 Opublikowano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Ja myłem wczoraj rav-kę, niespełna 2 miechy od nałożenia Fix'a, miałem polerowany od nowa róg samochodu po szkodzie żniwiarza (jest info wcześniej) no i różnica diametralna, tam gdzie polerowane woda siedzi jak jedna wielka tafla, na reszcie nadal spada jak z kaczki. Na szczęście posiadam Fix'a więc poleciałem z tematem gdzie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Dotarł i mój. Szkoda, że po 2 miesiącach i zdążyłem auto zabezpieczyć już czymś innym. Najwyżej trafi na giełdę. Tak wygląda fix nie najtańszy, ale ten za 10 dolców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronin78 Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Ja myślę że cena odzwierciedla przede wszystkim to czego nie widać czyli ciecz. Zabezpieczałem auto i tańszym i droższym i ten droższy zdecydowanie trudniej się docierało. Droższy ma w sobie pewnie mniej rozpuszczalników. Może to nie sztywna reguła, ale pewnie jakiś znaczący wyznacznik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krissolek Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Jak wygląda u Was sprawa z domywaniem na bezdotyku? U mnie niestety nie jest tak kolorowo jak się spodziewałem po tylu pozytywach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronin78 Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Bezdotykiem możesz sobie opłukać z brudu. Bez szamponu z neutralnym PH i np. wełniaka do mycia, dwóch wiadrach to wogóle nie ma o czym rozmawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avic Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Jakich mikrofibr używacie do docierania MrFixa?Pozdrawiam Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszFH Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Ktoś się wypowie jak to dokładnie nakłada? Przed położeniem auto umyłem wyglinkowalem, lekko spolerowalem i co? Wjezdzam na bezdotykowa, a na dachu ani śladu, natomiast doły drzwi, klapa zderzak tył trzyma. Krople tez nie są jakieś mega super, czy to przez to, ze jedna warstwa położona? Jednak odpychanie wody ma całkiem ładne. Nakladalem tym aplikatorem i po 5-7minutach próbowałem docierać na sucho ale szło slabo, wiec robiłem tak jak wyżej przetarłem wilgotna MF i docierałem suchą. Test kapsla - po ok 12h stwardniał. W sobotę mam zamiar umyc i dołożyć druga powłokę po 2-3tygodniach. Dodam tez, ze auto całe w kurzu wiec to też się może trochę przyczynić do kropelkowania tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rkom Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 @MateuszFH Tu masz filmik https://www.youtube.com/watch?v=nIt6-QX5WNg Jeżeli coś jest nie jasne to zapytaj sprzedawcę jaką masz wersję i jak ją nakładać. Jak powłoki ani śladu to pewnie ją spolerowałeś na zero, albo zwiał ją wiatr ewentualnie zmył ją bezdotyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Właśnie... miałem już jakiś czas temu napisać - zanim ktoś zabierze się się za aplikowanie Fixa na lakier proponuję sprawdzić docieranie i polerowanie na szybie - czy wystarczy po nałożeniu suchą mf, czy trzeba wcześniej wilgotną posmyrać. Ja mam kilka różnych wersji i już wiem, że ta co pracuje, to wystarczy po nałożeniu dopolerować suchą mf, a ta co twardnieje, to trzeba wcześniej mokrą mf potraktować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siewcu Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Wczoraj ok 23 wylałem do zakrętki z napoju, kapsli brak bo u mnie w domu nikt nie pije nic ze szkła. 2 godziny później sucho, temperatura "pokojowa" w okolicach 28 stopni i leżało koło okna, temperatura podobna. Mogło całkiem wyparować? Niby minimalnie lepkie było, zostawiłem do rana ale nie miałem okazji się bliżej przyjrzeć. O 14 mogę próbować to wygrzebywać czy zostawić na dłużej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boT Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 W dniu 4.08.2018 o 09:41, siewcu napisał: Wczoraj ok 23 wylałem do zakrętki z napoju, kapsli brak bo u mnie w domu nikt nie pije nic ze szkła. 2 godziny później sucho, temperatura "pokojowa" w okolicach 28 stopni i leżało koło okna, temperatura podobna. Mogło całkiem wyparować? Niby minimalnie lepkie było, zostawiłem do rana ale nie miałem okazji się bliżej przyjrzeć. O 14 mogę próbować to wygrzebywać czy zostawić na dłużej? Tutaj masz po 48 godzinach tyle ile zalane w kapselek to tyle samo prawie zostalo, powloka 9h sprawdzonego producenta foto nizej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siewcu Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 To u mnie wyszło po 15 h, nie mam fotki bo nie pomyślałem ale warstewka się zrobiła... Chyba działającą wersję trafiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szcz3p4n Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 To dajcie namiary na działające prawidłowo Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiancd Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zamieszam w temacie, miałem przyjemność ostatnio nakładać mr.fixa tutaj polecanego i wyszła niezła lipa, bardzo niewydajny - 30ml ledwo wystarczyło mi na E46. Dodam, że 2 miesiące temu kładłem inną chińską ceramiczną powłokę:https://www.banggood.com/Car-Crystal-Coating-Super-Hydrophobic-High-Gloss-Shiny-Mirror-Ceramic-Liquid-p-1216069.html?rmmds=cart_middle_products&cur_warehouse=CN Ta z powyższego linku - 15ml zeszło na położenie dwóch warstw na Outlandera, który jest troszkę większym autem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siewcu Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Mój jest ten: https://www.aliexpress.com/item/Anti-Scratch-Auto-Ceramic-Glass-Coat-Liquid-Hydrophobic-Paint-Care-Polish-Super-Detailing-For-Car-Styling/32845196261.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.b1274c4dzE9MkD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Jakby ktoś był zainteresowany to na galonoleje.pl niedługo Mr Fixy powinny byc dodane do asortymentu sklepu internetowego. Dzis przy okazji zakupu CarPro Essence widziałem jak towar był przygotowywany do sprzedaży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Serio ? Sklepy to wprowadzaja do oficjalnej sprzedazy ? Jakim to trzeba byc za przeproszeniem kretynem by cos takiego sprzedawac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi