zawisza Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 macie czasem problemu z waflami do szyb, że strasznie pylą? Kupiłem takiego wafla "taniego" w Mr Cleaner i po którymś już praniu, nadal pyli. Ostatnio dorwałem wafla za 3zł z DINO. Ten juz po praniu nie pyli Ten zielony z dino?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyKoguT Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 @Domel gdzie mozna zakupic Jana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 10 godzin temu, zawisza napisał: Ten zielony z dino? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tak zielony z Dino Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 5 Stycznia 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 2 godziny temu, MlodyKoguT napisał: @Domel gdzie mozna zakupic Jana? u nas na Śląsku w prawie każdym sklepie ala: Auchan, Bi1, LeroyMerlin, Obi etc etc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyKoguT Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość orzech_1983 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Jeśli ktoś jeszcze się zastanawia nad ręcznikiem do osuszania to Gyeon Silk Dryer jest świetny. Cena niestety wysoka, ale wciąga wodę rewelacyjnie o wiele lepiej niż fluffy. Mam go już odkąd się pojawił w sprzedaży i dalej działa tak samo. Fluffy dier poszedł w kąt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
świr1497602666 Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Potwierdzam używam od wakacji i miażdzy sutki, ale dziś testowałem nowy zakup czyli Work Stuff Monster Drying Towel i kurde wydaje mi się że jest tak samo genialny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 9 minut temu, świr1497602666 napisał: (...) ale dziś testowałem nowy zakup czyli Work Stuff Monster Drying Towel i kurde wydaje mi się że jest tak samo genialny. bo jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 U mnie bez problemu dzis osuszyl 3 auta😉 Fieste Leona I Lagune Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Gugu33 Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Dzięki wam dziś kupione! Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Wczoraj dotarł Fireball Pin Towel. Mogę polecić z czystym sumieniem. Osuszył kombiaka i było mu mało 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 @Strus Widzę, że się skusiłeś . Ja też mam i jest świetny, zapewne to samo co monster i silk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Silka mam jeszcze w tej mniejszej wersji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałES Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Witam. Czy może ktoś polecić jakąś dmuchawe do osuszania samochodu z własnego doświadczenia? W garażu jak znalazł by sie przydała Akumulatorowe jak maja sie do tych z kablem? Warto kupic akumulatorową używając w domu czy lepiej do sieci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 13 Maja 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 35 minut temu, MichałES napisał: jakąś dmuchawe do osuszania samochodu z własnego doświadczenia? Bosh ALB 18LI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałES Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Posiadasz jakiś filmik z osuszania samochodu tą dmuchawą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek88 Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 3 godziny temu, MichałES napisał: Witam. Czy może ktoś polecić jakąś dmuchawe do osuszania samochodu z własnego doświadczenia? W garażu jak znalazł by sie przydała Akumulatorowe jak maja sie do tych z kablem? Warto kupic akumulatorową używając w domu czy lepiej do sieci? Metrovac. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 14 Maja 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 10 godzin temu, MichałES napisał: Posiadasz jakiś filmik z osuszania samochodu tą dmuchawą? Zrobię w tym tygodniu, np. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałES Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 9 godzin temu, Domel napisał: Zrobię w tym tygodniu, np. Prosiłbym bardzo Metrovac to jedynie blaster sidekick , bo reszta to ceny zaporowe ,tylko czy nie bedzie lepsza dmuchawa od takiego małego blastera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 https://www.ebay.pl/itm/Bruhl-MD2800-Pro-Professional-Motorcycle-Power-Dryer-2800W-Variable-Speed/382152322716?hash=item58fa0dae9c:g:N2MAAOSw0O5aKTQw To samo co Metrovac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałES Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Zgadza się, tylko w tej cenie mam dmuchawe i np 2 reczniki i jeszcze zostaje Pin Towel fireball jak sie ma do ws monster, ktoś porównywał? Cenowo bardzo podobnie wypadaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałES Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 W dniu 14.05.2018 o 07:39, Domel napisał: W dniu 13.05.2018 o 21:29, MichałES napisał: Posiadasz jakiś filmik z osuszania samochodu tą dmuchawą? Zrobię w tym tygodniu, np. Nie chce się narzucać , ale co z tym filmikiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 29 Maja 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 1 godzinę temu, MichałES napisał: Nie chce się narzucać , ale co z tym filmikiem ? Niestety nagrałem, na srebrnym lakierze i g$wno widać w obiektywie mojej kamerki.... więc albo zadowoli Cię to - chociaż wątpię: albo szukam "ciemnego" zawodnika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałES Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 1 godzinę temu, Domel napisał: Niestety nagrałem, na srebrnym lakierze i g$wno widać w obiektywie mojej kamerki.... więc albo zadowoli Cię to - chociaż wątpię: albo szukam "ciemnego" zawodnika... Elegancko to działa tylko martwi mnie ,że w opisach piszą 10min na aku działanie szkoda ,że nie ma też wyjście na kabel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domingo Opublikowano 2 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 A zna ktoś może firmę Adam's ? Na Amazonie znalazłem coś takiego: Adam's Ultra Plush Drying Microfiber Towel Testował ktoś może? Oprócz ręczników mają tez inne akcesoria i środki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi